Video

MTVxILFB Blogfair

Afgelopen zondag bezocht ik met een aantal blogvriendinnetjes de Blogfair, die Ilovefashionbloggers in samenwerking met MTV had georganiseerd. Vandaag deel ik wat sfeerbeelden en een verslag van deze dag met je.

Na weken van vooruitkijken was het zondag zover: de Blogfair. Samen met Amy, Shanti, Marlot en Carola reisde ik naar Amsterdam, waar het event plaatsvond. Tijdens die reis is het natuurlijk geen moment stil geweest. We hadden meer dan genoeg te kletsen over bloggen, fotograferen, maar ook zeker over andere dingen. Na een lange treinreis en zelfs een oversteek met de pont, kwamen we aan op de NDSM werf, waar het MTV gebouw is waar de fair plaatsvond. Daar ontmoette wij Deisy – die we toen voor het eerst zagen – maar waar we gelijk een klik mee hadden. Deisy wist waar het gebouw was en zou ons de weg wijzen. Helaas was er een deel van het terrein afgesloten voor een markt die er stond, waardoor we niet de route konden lopen die Deisy kende. Er stond verder ook niet aangegeven waar we heen moesten, dus hebben we alsnog een tijdje in de regen moeten zoeken naar de ingang.

Toen we aankwamen in het mooie MTV gebouw werden we ontvangen met een drankje en viel het me gelijk op dat er weinig stands stonden. Maar dat zou ‘zorg’ voor later zijn, eerst was het tijd voor de Q&A met Aranka van Firgirlcode, Serena van Beautylab, Noor van Queenofjetlags en Anna Nooshin van NSMBL. Tijdens de inloop van de Q&A verzorgde Daddy’s Girl de muziek – wat overigens goed klonk – waarna de Q&A echt begon. Dit was het moment waar ik het meest naar uit keek: kom maar op met die tips, tricks en informatie. De appetijtelijke Kay Nambiar hostte de Q&A en stelde de vragen. Via de Facebookpagina van het event was er van tevoren al een inventarisatie van een aantal vragen gemaakt, maar tijdens de Q&A zelf was er ook nog de gelegenheid tot het stellen van vragen. Het viel me hierbij op dat weinig bloggers/vloggers vragen stelden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook geen vragen heb gesteld, omdat de dingen die mij interesseerde al waren besproken. Maar dan nog zou ik te schijterig zijn geweest om in een volle zaal mijn vraag te stellen.

Na de interessante Q&A was het tijd om de stands te gaan bekijken, maar daar waren we al gauw mee klaar. De indruk die ik had bij binnenkomst klopte: er waren inderdaad weinig stands en bij een aantal stands stond zelfs niemand, waardoor je ook niets kon vragen. Dus besloten we even wat fangirlmomenten te gaan beleven en met wat grote bloggers op de foto te gaan, om vervolgens terug te keren naar Brabant. We verlieten de fair niet met lege handen, we kregen een goed gevulde goodiebag mee naar huis.
– De inhoud daarvan kun je aan het eind van de video zien. – En hoewel de Blogfair dus een beetje tegenviel, heb ik toch een hele leuke dag gehad met deze super gezellige meiden.

Klik hier als je de video niet kunt zien.
Ik zou het super leuk vinden als je abonneert op mijn Youtube-kanaal. Het is helemaal gratis en zo blijf je op de hoogte van mijn nieuwste video’s.

Super stom: na het editen en uploaden van deze video kwam ik erachter dat er een klein foutje in de intro zit. Het uploaden heeft al zolang geduurd dat ik heb besloten het zo te laten staan.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

8 reacties

 • Reply
  Marlot
  juni 5, 2015 at 3:45 pm

  Leuk verslag heb je ervan gemaakt! Ik heb trouwens helemaal niet doorgehad dat je aan het filmen was haha!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  juni 5, 2015 at 5:01 pm

  Oh, echt heel leuk om eens te zien!

 • Reply
  Shanti
  juni 5, 2015 at 7:00 pm

  Wat een leuke video is het geworden 😀 Jammer dat het een beetje tegenviel inderdaad, maar we hebben wel een hele gezellige dag gehad 😀

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  juni 5, 2015 at 7:19 pm

  Leuk verslagje, jammer dat het een beetje tegenviel! Gelukkig heb je het wel gezellig gehad!

 • Reply
  Amy
  juni 5, 2015 at 8:20 pm

  Wauw, ik heb dus echt niet gemerkt dat je hebt gefilmd… Ook niet toen ik in de kappersstoel zat! Leuke video is het geworden 🙂

 • Reply
  Lisa
  juni 5, 2015 at 9:10 pm

  Ziet er zo leuk uit! Echt tof dat Serena er was.

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  juni 6, 2015 at 8:10 am

  Wat gaaf! Op de video ziet het er ook allemaal vet gaaf uit!

 • Reply
  Deisy
  juni 9, 2015 at 8:54 am

  O wauw, wat heb je er een leuk verslag en filmpje van gemaakt zeg: echt leuk om het terug te zien op deze manier. X