Persoonlijk Uncategorized

Tag – Internet ABC

Een tijdje geleden zag ik op de blog van Dagmar de internet ABC tag. Later zag ik deze tag ook op andere blogs verschijnen. Ik vind de tag zo leuk dat ik heb besloten deze ook in te vullen. Het is de bedoeling dat je in je internetbrowser de verschillende letters van het alfabet intypt en de websites noemt die als eerste tevoorschijn komen. Let’s go!

A – Als eerst plopt de blog van Anne omhoog. Anne heeft een erg leuke persoonlijke lifestyleblog die ik graag volg. Ook Antagonist komt omhoog. Dit is de host van mijn website. Ik ben er erg tevreden over.

Bloglovin, wat ben ik blij dat het bestaat. Anders zou het nog een hele opgave worden om al die blogs te onthouden, die ik zo graag bezoek.

– Wat kan er bij de C anders staan dan de blog van Nicole: Cocogold.nl? Nicole heeft een hartstikke mooie en leuke blog over een budget lifestyle. Naast dat haar site origineel is, is Nicole ook echt een leuke meid.

– De D staat zeker weten voor Dagmar en haar mooie blog Bydagmarvalerie.nl. Ik vind de blog van Dagmar erg inspirerend en daarnaast vind ik haar ook een ontzettend leuke, positieve en enthousiaste meid.

– Ik hou van leuke dingen voor in huis en zeker wanneer het iets is wat bijna niemand heeft. Ik kijk dus graag rond op Etsy.com, een website waarop mensen hun eigen kleine ‘webshop’ hebben met hun handgemaakte dingen. Vaak blijft het wel bij kijken, want anders heb ik geen geld meer over. Ik zie vaak zulke leuke dingen!

– De F is van FromSwithlove.com, de blog van Shanti, een van mijn beste vriendinnen. Naast dat ze een hele leuk meid is, is haar blog ook erg leuk. Shanti schrijft over van alles wat haar bezighoudt, maar post ook regelmatig de lekkerste recepten! En wanneer we weer eens een keer samen eten, maken we vaak een van die recepten. Ook Facebook komt tevoorschijn bij de F. Ik kijk de laatste tijd een stuk minder op Facebook dan voorheen. Al die filmpjes, like&share acties en andere onzin boeien me niet zoveel meer.

Google, hoe kan het ook anders? Wat een ongelooflijk handige site is het toch!

Hotmail gebruik ik voor mijn privé-e-mail. En hoewel ik vaak mijn mail lees via Windows Live mail, omdat daar ook mail van Livelifelovely binnenkomt, komt hotmail toch het eerst omhoog in mijn browser.

–  Iliveformydreams.com is de ontzettend gezellige, persoonlijke blog van Saskia. Saskia is gek op lijstjes en die post ze dan ook regelmatig. Erg leuk om te lezen! Instagram komt ook gelijk omhoog bij de I. En dat ik terwijl ik vrijwel nooit instagram via de computer bekijk. Volg jij mij al?

– De J staat duidelijk voor Jenniefromtheblog.com. Ik ‘ken’ Jennie van het forum op Girlscene (way back) en toen zij eindelijk haar blog begon, ben ik haar dan ook gelijk gaan volgen. Jennie’s artikelen zijn leuk, origineel en grappig.

– De K staat voor Kiko. Een prachtig make-up merk, wat nu eindelijk een winkel in Nederland krijgt. Ik heb laatst even zitten kwijlen bij de mooie producten in hun webshop.

– Wat denk je van mijn eigen blog; Livelifelovely.nl? De blog waar jij nu de moeite neemt om dit te lezen. Mijn eigen plekje op het internet, waar ik over dingen kan schrijven die ik leuk vind. Ik zou het niet willen missen.

– Wat beginnen er veel websites met een M! Maar de website die bovenaan staat is toch wel mintandmangos van Sophie. Sophie schrijft voornamelijk over beauty, maakt duidelijke reviews en prachtige foto’s. Ik hou er van!

NNetflix.nl. Het is weer herfst, dus niets is fijner dan met een dekentje en een grote kop thee op de bank te kruipen en een fijne serie of goede film te kijken.

OO, O, bij de O blijft het ‘stil’ als ik deze intyp in mijn browser.

Photobucket.com, de site waar ik mijn foto’s upload en eventueel kleiner maak. Erg handig in gebruik.

Q – Als ik de Q intyp krijg ik pagina’s over quotes of quinoarecepten, die ik wel eens heb opgezocht. Geen echte website met de Q dus.

– De R staat voor reserveringsagenda.nl. Dit is het systeem wat, in het restaurant waar ik werk, wordt gebruikt om de reserveringen in te zetten. Vaak kijk ik voordat ik ga werken hoeveel mensen er hebben gereserveerd, om me mentaal voor te bereiden, haha.

Streatsahead is de blog van Linda en die bezoek ik erg graag. Linda schrijft over een blij, gezond en succesvol leven. Dingen die me erg interesseren en ik krijg regelmatig nieuwe, leuke inzichten op haar blog.

Twitter, heb ik een tijdje verwaarloosd, maar de laatste tijd ben ik weer wat actiever op dit social media kanaal. Ik vind het leuk om mensen via die weg te volgen en contact met mensen te hebben. Toch blijf ik het lastig vinden om mijn bericht in 140 tekens te zetten.

– De U staat toch wel voor Ultimatefashionlover.com, de leuke blog van Sarah, waarop zij mooie outfits deelt, fijne reviews schrijft, maar ook erg leuke filmpjes zet.

Vervangingsmanager is het programma waarmee mijn vervangingen worden ingepland en waarin ik ook zelf kan aangeven of ik beschikbaar ben. Een erg handig programma. Ik hoop dat het snel helemaal volgepland staat. Laat de zieke juffen en meesters maar komen (hihi). 

– Altijd even het weer checken via weeronline.nl, zodat ik beter weet wat ik aan kan doen en of ik nou met of zonder paraplu de deur uit zal gaan.

– Bij de X komt er zowel op mijn tablet als laptop niets tevoorschijn.

– De Y staat natuurlijk voor Youtube.com waar ik veel bloggers volg die ook op Youtube actief zijn. Ook post ik daar zelf wel eens een filmpje voor op mijn blog.

– JAAAA, (*gilt hard en meisjesachtig*) Zalando! Een super leuke webshop, met leuke items, waar ik graag kijk om inspiratie op te doen en soms ook iets te bestellen.

Dit was mijn internet ABC, ik vond het erg leuk om in te vullen en te zien welke websites ik nu echt het meest bezoek. Heb jij de tag ook ingevuld? Laat het dan even weten, dan ga ik zeker even kijken.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

13 reacties

 • Reply
  Infinity
  oktober 18, 2014 at 12:44 pm

  Leuke tag! x

 • Reply
  Laura
  oktober 18, 2014 at 2:00 pm

  Wat een leuke tag dit! Leuke bloggers heb je ook genoemd:) XX Laura http://www.mixtfashion.com

 • Reply
  Marouchka
  oktober 19, 2014 at 11:58 am

  Leuke tag! Ik kende hem nog niet! 😉

 • Reply
  Kiss & Make-up
  oktober 19, 2014 at 5:00 pm

  Leuke tag dit! Misschien doe ik ‘m ook wel eens.

 • Reply
  Sas
  oktober 19, 2014 at 7:32 pm

  Super leuke lijst om te lezen en wat lief dat ik erin sta! Als ik de L intype kom jij tevoorschijn haha (ben gelijk ff geen checken)

 • Reply
  Dagmar
  oktober 19, 2014 at 7:46 pm

  Wauw zo ongelooflijk lief dat je zoveel moois vertelt over mijn blog, echt een eer om hier tussen te staan dankjewel <3 Superleuk om te lezen, echt leuk dat je het hebt ingevuld!

 • Reply
  Anne Solveig
  oktober 19, 2014 at 7:51 pm

  Aaah, lief!

 • Reply
  Paul
  oktober 20, 2014 at 7:56 am

  Grappige tag. Voor mij een hoop onbekende blogs!

 • Reply
  Dascha
  oktober 20, 2014 at 8:12 am

  Hihi leuke tag!! En heel lief ook!

  Xoxo
  http://Www.its-dash.com

 • Reply
  sam
  oktober 20, 2014 at 11:51 am

  Haha je reactie bij de Z 🙂 Leuke tag!

 • Reply
  Kim | Kimsbloglife
  oktober 20, 2014 at 3:56 pm

  Leuk om te lezen en zo nieuwe blogs en leuke websites te ontdekken! 🙂 deze tag staaf bij mij ook ingepland en komt morgen online! Er zijn wel wat overeenkomsten met jou 😉

 • Reply
  Esther
  oktober 21, 2014 at 6:42 pm

  Hele leuke tag, grappig om misschien ook eens een keertje te doen. (waarschijnlijk komen er alleen maar blogs in voor dan , haha) !

 • Reply
  Evelien
  oktober 21, 2014 at 8:58 pm

  Leuke tag! Ik vind Bloglovin ook echt een uitvinding, ook om nieuwe blogs te ontdekken (zoals die van jou! ;))