Uncategorized

OOTD: mintgroen in Maastricht

In de shoplog die ik onlangs postte, liet ik mijn nieuwe mintgroene jas van Loavies zien met daarbij de belofte dat er nog een aan-foto zou komen. Daarom vandaag een OOTD met mijn nieuwe jas.

Vorige week vrijdag ging ik met twee vriendinnetjes shoppen in Maastricht. Shanti had haar camera meegenomen, zodat we foto’s van haar outfit konden maken voor op haar blog. Omdat ik die dag mijn nieuwe jas aan had, bood ze aan om even foto’s van mij te maken. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik droeg die dag een comfortabele outfit, om lekker in te kunnen shoppen.

De jas is van Loavies en heeft geen knopen of rits om hem dicht te doen. Je maakt de jas dicht met het riempje, maar je kunt ‘m natuurlijk ook lekker open laten hangen. Ik droeg een spijkerbroek van Levi’s en meiden, wat zit dat ding heerlijk. Je betaald wel wat meer, maar je hebt dan wel een broek die als gegoten zit, van goede kwaliteit. De sjaal is van Pieces. Die had ik niet helemaal gematcht met mijn jas, maar meer met het t-shirt wat ik aan had. Mijn schoenen zijn witte All Stars met een knalroze binnenkant en een aantal gekleurde ‘tongen’. De armbanden die ik droeg zijn van Sal Y Limon en de Action.

Foto’s door Shanti

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

6 reacties

 • Reply
  Kimberley
  juni 8, 2014 at 12:05 pm

  Echt een onwijs leuk jasje! Staat je goed.

 • Reply
  Shanti
  juni 8, 2014 at 12:10 pm

  Jaaaa je jas is zo mooi <3

 • Reply
  Sas
  juni 8, 2014 at 3:19 pm

  Ik vind je jas onwijs leuk! 😀

 • Reply
  Claudia
  juni 9, 2014 at 12:16 pm

  Wat een geweldige kleur. Hij staat je echt prachtig.

 • Reply
  saskia
  juni 9, 2014 at 9:58 pm

  wat een leuke jas!! staat je heel erg leuk!

 • Reply
  Ines
  juni 11, 2014 at 6:56 pm

  Die jas is erg mooi!