Uncategorized

Mom’s Monday

Het is maandag, de week begint! De kinderen zijn (misschien) naar school en jij gaat weer aan de slag. Je wil er dan waarschijnlijk toch graag leuk uit zien, want naast dat je moeder bent, ben je natuurlijk ook gewoon vrouw. Daarom laat ik je vandaag een aantal gemakkelijke manieren zien om je haar vast te dragen.

‘Knoopstaart’

Donutknot

Je kunt er ook voor kiezen om, wanneer je al je haar over de donut hebt verdeeld, er gelijk een elastiekje omheen te doen. Zo heb je al een knot, alleen steekt er nog veel haar uit. Van dit uitstekende haar kun je een twist of één of meerdere vlechtje(s) maken. Vervolgens doe je dit om je knot heen en maak je dit vast met schuifspeldjes. Op deze manier zie je het elastiekje niet meer zitten en zit de knot lekker stevig vast. De hoogte van de knot kun je natuurlijk ook zelf bepalen door de staart wat hoger of lager te maken.

Visgraatvlecht

Nog een paar snelle makkelijke updo’s voor wanneer je echt haast hebt, maar toch net iets anders wilt dan je haar los of die ‘gewone’ paardenstaart.

Tips
– In sommige van bovenstaande how-to’s wordt er gebruik gemaakt van een tourpeerkam. Mocht je deze niet hebben, kun je natuurlijk een gewone (punt)kam gebruiken.

– Om nog extra volume te creëren kun je gebruik maken van een volumepoeder. Andrelon Pink Get The Volume Powder - Volume PoederStrooi dit een beetje over je haar bij de haaraanzet en masseer dit in. Daar is je volume. Tevens zorgt dit ervoor dat je haar wat stugger wordt, waardoor het beter blijft zitten.
Je kunt hiervoor bijv. Get the volume powder van Andrélon gebruiken, maar ook andere merken hebben zulk fijn poeder.

– Om ervoor te zorgen dat je kapsel goed blijft zitten is het aan te raden een haarspray te gebruiken. Zelf vind ik Elnett van L’Oréal Paris erg fijn. Dit is een ‘zachte’ spray, waardoor je haar niet krokant wordt.

– Wanneer je niet beschikt over een donut voor de donutknot. Kun je een oude sok of panty gebruiken. Knip hier het stuk van de tenen van af en rol hem op. Naai hem eventueel nog vast.

– Om je kapsel nog wat op te fleuren kun je gebruik maken van leuke accessoires, zoals bloemetjes of een elastiek met een ring die het elastiekje verbergt. De accessoires hiernaast komen van de H&M.

 

– Onthoud messy haar is in! Dus laat plukjes uitsteken en maak je niet druk als het niet helemaal netjes zit. Dit staat juist nonchalant!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

0 reacties