Uncategorized

Maleficent kindercollectie

Ik ben gek op Disneyfilms. Vroeger hadden we thuis (bijna) alle films op videoband en keken we deze graag. Maar ook nu kijk ik nog graag naar Disneyfilms. Binnenkort komt er een nieuwe film uit, namelijk Maleficent.
Maleficent is het nooit eerder vertelde verhaal van Disneys` meest beruchte slechterik uit Doornroosje. De hoofdrol, Maleficent, wordt vertolkt door Angelina Jolie.
Voor deze film hebben Stella  McCartney en Angelina Jolie, samen met Disney, de handen ineen geslagen om een kindercollectie op de markt brengen, die is geïnspireerd op de film.

Stella McCartney vertelde aan Women’s Wear Daily dat ze altijd een grote fan van Disney is geweest en net als zoveel kinderen de films heeft gekeken, tijdens haar jeugd. Ze hoefde dan ook niet lang na te denken toen haar deze kans werd geboden en ze werd uitgenodigd, door Angelina, om de filmset te bezoeken.

De collectie bestaat onder andere uit prinsessenjurken, t-shirts, sandalen en sneakers  voor meisjes en jongens tot 14 jaar oud. Eind april zal de collectie worden gelanceerd en wereldwijd te koop worden aangeboden. Tien procent van de opbrengst van de collectie gaat naar het goede doel SOS Kinderdorpen.

 

Eind mei komt de film in de Nederlandse bioscopen. En hoewel mijn eerste indruk van de collectie niet heel enthousiast is, ben ik wel razend benieuwd naar de film!

Houd jij ook zo van Disneyfilms? Wat is jouw eerste indruk van de collectie? Laat het achter bij de reacties!

Bron: Standaard

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

3 reacties