Uncategorized

Fivorites of September 2014

De laatste dag van de maand september 2014 is nu bezig. Nog 3 volle maanden te gaan en het is alweer tijd voor de jaarwisseling. De tijd vliegt echt! Hoog tijd om mijn five favorites (=fivorites) van september met je te delen.

Favorite jewelry combo – Mark Maddox en Melano

Ik ben gek op de combinatie van mijn rosé gouden horloge van Mark Maddox en ringen van Melano. Het horloge en de zilveren ring heb je al eens kunnen zien in deze video over mijn gekregen verjaardag cadeaus. De rosé gouden ring heb ik er later nog bij gekocht van bonnen die ik heb gekregen bij mijn afscheid op mijn werk, afgelopen zomer. Zo heb ik een tastbare herinnering aan mijn eerste werkjaar als juf en het staat prachtig bij de andere ring en het horloge. Ik blijf maar naar mijn hand kijken als ik deze combinatie draag.

Favorite drink – Latte Macchiatto
Wie had gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar latte macchiato was echt mijn drankje de afgelopen weken. Ik ben gek op thee en drink eigenlijk geen koffie, maar toen er laatst iets mis was gegaan met een bestelling in het restaurant en er een latte overbleef, besloot ik het eens te proeven. En oh my, i love it. Nu heb ik thuis geen fancy koffiezetapparaat die dat ook kan maken, maar dat is helemaal niet erg. Thuis drink ik lekker thee en op een terrasje of mijn werk verwen ik mezelf met een latte.

Favorite home decor – Autumn stuff
Afgelopen week vonden Dennis, mijn vriend, en ik het tijd om ons huisje weer wat meer herfstachtig in te richten. Dus reden we naar het meubelplein, gaven natuurlijk weer te veel geld uit en kleedde ons appartement herfstachtig aan. In deze videodie eerder deze week op mijn blog verscheen, kun je zien wat we hebben gekocht en hoe gezellig (vind ik dan) het er nu bij ons uitziet.

Favorite beautyproducts – Essie nailpolish

Ik vind nagellak een prachtig product. Je handen en voeten zien er gelijk meer verzorgd uit wanneer je dit op je nagels smeert. Maar helaas is het nu toch tijd om de voeten weer in sokken, schoenen/pantoffels te steken en zien we van de nagellak op je teennagels vrij weinig meer. Op mijn vingernagels draag ik bijna nooit nagellak, omdat ik op mijn werk in het restaurant geen te ‘heftige’ kleuren mag dragen. Toch vond ik afgelopen maand 2 perfecte kleuren van Essie die ik best tijdens mijn werk kan dragen, fijn lakken en ook redelijk goed blijven zitten. Komende maanden zul je denk ik vaak Bordeaux of Sand Tropez op mijn nagels zien.

Favorite magazine – MoodieZ
In juli plaatste ik een persoonlijke update waarin ik vertelde dat het al een tijdje niet zo goed met me ging. Ik heb daar hulp voor gezocht en ben bij een psycholoog terecht gekomen die veel met mindfulness doet. Helaas werkte de zorgverzekering niet mee (al die regels), waardoor ik niet bij haar in behandeling kon blijven. Maar sinds ik bij haar ben geweest, ben ik me meer gaan verdiepen in mindfulness. Ik vind het erg interessant en kocht daarom het blad MoodieZ. Zo kan ik op een gemakkelijke, toegankelijke manier er meer over te weten komen en er mee bezig zijn, door de gemakkelijke oefeningen die er in staan.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

16 reacties

 • Reply
  Manon
  september 30, 2014 at 3:13 pm

  Mooie favorieten!

 • Reply
  Anouk
  september 30, 2014 at 3:13 pm

  Wat een mooie favorieten! Je horloge en ringen zijn super pretty!

 • Reply
  Infinity
  september 30, 2014 at 5:20 pm

  Mooie favorieten! Die lakjes van Essie zijn erg fijn!

 • Reply
  Kim
  september 30, 2014 at 5:31 pm

  Oh my, dat horloge… ik wil al zooo lang een Micheal Kors horloge in die kleur love it! Wat goed dat je bezig bent met mindfullness, erg interessant. Dat hele gedoe met zorgverzekeraars wbt GGZ ken ik, erg irritant! Je kunt btw gemakkelijk een latte thuis maken, beetje melk in een glas en even in de magnetron, koffie erbij et voila!

 • Reply
  Marlissa
  september 30, 2014 at 6:17 pm

  Prachtige sieraden. Je ring past ook perfect bij het horloge, heel leuk!

 • Reply
  Sara - Window On My Wardrobe
  september 30, 2014 at 8:15 pm

  Oh wauw, die horloge is echt zo mooi!

  X Sara

 • Reply
  Teddy
  oktober 1, 2014 at 9:42 am

  Leuke favorieten!!

 • Reply
  monique
  oktober 1, 2014 at 9:56 am

  Leuke favorieten! Je horloge is prachtig!

 • Reply
  Lisette
  oktober 1, 2014 at 1:31 pm

  Wow die roze nagellak is mooi van essie!

 • Reply
  Cindy H
  oktober 1, 2014 at 6:04 pm

  Prachtig horloge en de herfst is ook zo fijn.

 • Reply
  Katrien
  oktober 1, 2014 at 6:49 pm

  Oh normaal gezien lust ik ook geen koffie, eens kijken of ik een latte machiatto lust (of hoe je dat ook schrijft haha).

 • Reply
  Kim
  oktober 1, 2014 at 7:07 pm

  Mooi horloge!

 • Reply
  Eva - Mrs. Anchelon
  oktober 2, 2014 at 12:12 pm

  Leuk! Toen ik ‘Fivorites’ zag, dacht ik eerst ‘oh oh verkeerd geschreven’! Maar leuke woordspeling 😉
  Liefs,
  Eva

  • Reply
   Evelien
   oktober 2, 2014 at 2:37 pm

   Hihi, dat dacht mijn zus ook. Ze Whatsappte me om te vragen of het nou zo hoorde, omdat ze het al vaker had gezien, of dat ik het nu echt fout deed, zonder dat ik het wist. Toen dacht ik; hmm, zo denken misschien meer mensen, ik zet het er wel even bij :).

 • Reply
  Eva | Realitijd
  oktober 2, 2014 at 12:49 pm

  Die bordeaux nagellak is zooo goed voor het najaar!

 • Reply
  Sas
  oktober 3, 2014 at 7:56 pm

  Latte Macchiatto blijf ik proberen maar vind het nog steeds niet te drinken.