Uncategorized

Fivorites of October 2015

IMG_20151029_113110
We zijn alweer ruim een week in november, maar toch wil ik graag mijn vijf favorieten van oktober nog met jullie delen. Vorige maand heb ik mijn favorieten, vanwege alle drukte, overgeslagen, maar deze maand gaat dat niet gebeuren! Ik heb namelijk weer genoeg favorieten. Kijk je mee?

Favorite serie – Heel Holland Bakt
Afgelopen weken was Heel Holland Bakt weer op tv. Dit seizoen was het eerste seizoen wat ik van begin tot eind heb gevolgd én wat is het leuk zeg. Heerlijk kneuterig, maar ik word er blij van. Mijn bakkriebels zijn door het programma nog meer aangewakkerd.

Favorite purchase – Kenwood keukenmachine
In mijn shoplog van afgelopen weekend heb je hem al kunnen zien: mijn nieuwe keukenmachine van Kenwood. Eindelijk geen gedoe meer met losse bakken, mixers, …, maar een goede machine waar ik veel mee kan. In de shoplog had ik hem nog niet gebruikt. Inmiddels weet ik goed hoe die werkt en hij werkt super.

Favorite happening – Weer tante geworden
Dinsdagavond 27 oktober om 23:34 uur is mijn zus bevallen van een prachtige dochter. Het is mijn eerste nichtje en het tweede kindje waarvan ik me nu tante mag noemen. Het is ontzettend speciaal en ik ben apetrots. Ik vind het super leuk om tante te zijn, mijn neefje en nu ook nichtje te verwennen en met ze te knuffelen en spelen.

Favorite book – #Girlboss
In #Girlboss vertelt Sophia Amoruso het verhaal van haar succes. Sophia is het brein achter en CEO van één van de grootste online mode-webshops ter wereld, Nasty Gal. Ze vertelt, met een dosis humor, hoe iedereen succesvol kan worden door hard te werken, op jezelf te vertrouwen en je instinct te volgen. Het boek is ontzettend inspirerend, leest lekker weg en is  absoluut niet alleen geschikt voor mensen die een miljoenen imperium op willen bouwen.

Favorite song – Adele – Hello
Eindelijk laat ze weer van zichzelf horen: Adele. Ik heb haar altijd al een super goede artiest gevonden en ook nu laat ze het weer zien. Als ze in Nederland – of België – komt, moet ik daar gewoon heen!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

5 reacties

 • Reply
  Amy
  november 10, 2015 at 8:19 am

  Wat een lieve foto van je nichtje en jij! Super schattig, zo’n kleintje 🙂 Ben heel benieuwd naar dat boek Girl Boss, dus die gaat op mijn lijstje!

 • Reply
  Shanti
  november 10, 2015 at 8:59 pm

  Aaaah trotse tante <3 <3 Ik kan het nummer van Adele inmiddels niet meer horen.. die 20km per dag dat ik in de auto zit gemiddeld en dus radio luister hoor ik em denk ik minstens 10 keer voorbij komen. Prima nummer hoor, maar ik heb een soort overkill gehad 😉

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  november 12, 2015 at 5:18 pm

  Ah die foto van jou en je nichtje, smelt. Ik vind het nr van Adele ook super mooi. Ze heeft het weer geflikt.

 • Reply
  Linda
  november 14, 2015 at 11:49 am

  Ah nog gefeliciteerd met je nichtje, super leuk!

 • Reply
  Sas
  november 21, 2015 at 12:23 pm

  Wat een super lieve foto zeg! Gefeliciteerd!
  Normaal hou ik niet zo van Adele, maar dit nummer vind ik wel heel erg mooi!
  Fijne Zaterdag!