Uncategorized

Fivorites of May

Fivorites? Een typefoutje? Nee, vandaag introduceer ik een nieuwe categorie op mijn blog. In deze categorie laat ik steeds vijf favorieten (five + favorites = fivorites) zien. Ik heb al vaker mijn favorieten laten zien, maar het leek me leuk er een aparte categorie voor te maken op mijn weblog. En hoewel juni al een tijdje bezig is, laat ik je vandaag toch nog mijn fivorites van mei zien.

Favorite food – Sushi
In mei heb ik weer heerlijk kunnen genieten van sushi. Ik vind het heerlijk, maar ook gezellig om te eten. Jammer genoeg kan ik niet heel goed met de stokjes overweg, maar dat neem ik maar voor lief.

Favorite photo – A happy couple

Deze foto werd gemaakt op de diploma-uitreiking van mijn zus en ik vind ‘m echt super leuk.

Favorite buy- Loavies coat
Halverwege mei, al meer richting het einde, bestelde ik een mintgroene jas van Loavies. Nadat ik ‘m heb binnengekregen, heb ik de jas met veel liefde gedragen. In deze blogpost kun je een aanfoto van de jas zien.

Favorite make-up combo – MAC Soft and Gentle MSF + MAC Dainty blush


Wauw, wat ben ik gek op deze combinatie. De kleur, de glans, ik vind het prachtig! Dainty heb ik al een hele tijd en is mijn favoriete blush. Hij past overal bij en is mooi op te bouwen. Laatst heb ik Soft and Gentle aan mijn collectie toegevoegd. Een prachtige highlighter met een zilveren, wit gouden glans. En deze twee producten zijn een match made in heaven.

Favorite activity – reading
Met het mooie weer vind ik het heerlijk om lekker buiten, op mijn balkon, te lezen. In mei heb ik verschillende boeken en tijdschriften verslonden. In de lente enย  zomer lees ik ook meer dan in de winter. Lekker buiten met een boekje; genieten!

Dat waren mijn fivorites of May. Heb jij nog favorieten? Ik ben benieuwd!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

5 reacties

 • Reply
  Kimberley
  juni 12, 2014 at 1:17 pm

  Wat een leuk artikel.
  Die foto van jou en je vriend is echt heel leuk!

 • Reply
  Claudia
  juni 12, 2014 at 7:39 pm

  Dat is inderdaad een super leuke foto! Als je op zoek bent naar een nieuwe boek, moet je zeker de Test lezen. Ik heb er toevallig vandaag een artikel over gemaakt ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Sas
  juni 12, 2014 at 9:54 pm

  Wat een leuke favorieten! Ik vind die eerste foto echt ontzettend leuk ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Linda
  juni 15, 2014 at 11:22 am

  Leuk! Ik kan ook niet echt met stokjes eten, maar ik leer het steeds beter, haha! De foto van jou en je vriend is echt lief!

 • Reply
  Teddy
  juni 25, 2014 at 11:44 am

  Wat een leuk artikel!