Uncategorized

Fivorites of March 2015

Wauw, de eerste drie maanden van 2015 zijn voorbij en die zijn voor mijn gevoel echt omgevlogen. Koning Winter heeft inmiddels plaats gemaakt voor de lente en ik hoop dat we komende tijd veel mogen genieten van de zon. Daar kijk ik namelijk enorm naar uit. Gelukkig hebben we afgelopen maand ook al een aantal keer mogen genieten van het heerlijke weer en nog meer fijne dingen. Tijd dus om mijn vijf favorieten (five + favorites = fivorites) met je te delen. Kijk je mee?

Favorite date – Beekse Bergen
Vorige week bezochten Dennis en ik samen de Beekse Bergen. We hadden namelijk vrijkaartjes die tot 1 april geldig waren. Helaas was het niet heel lekker weer, maar we hebben enorm genoten. Ik was nog nooit in Safaripark de Beekse Bergen geweest, maar was een leuk park is dat! Ik vond het ontzettend leuk om op verschillende manieren het park door te gaan. Helaas waren vanwege de regen niet alle dieren buiten, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben een super leuke dag gehad.

Favorite make-up product – NARS Sheer Glow foundation
Na er veel over gelezen en gehoord te hebben, besloot ik in Londen de NARS Sheer Glow foundation maar eens aan te schaffen en ik ben hooked. Wat een fijne foundation! De kleur is perfect en de dekking is goed, maar geeft absoluut geen pannenkoeken-effect.

Favorite home decoration – Flowers
Laatst besloot ik de lente in huis te halen en hoe kan dat nu beter dan met een bos verse tulpen? Ik vind het zo leuk om bloemen in huis te hebben staan. Het staat zo gezellig en je krijgt er gelijk lentekriebels van.

Favorite dinner – Boreas
Vrijdag 6 maart zei Dennis tegen mij: ‘Zorg dat je om 19:00 uur klaar staat, ik neem je mee uit eten. Ik zeg alleen nog niet waar we gaan eten.’ Na nog wat tips te hebben gevraagd over mijn outfit, stond ik om 19:00 uur klaar. Dennis had zichzelf voor de gelegenheid in zijn pak gehesen – wauw – en daar gingen we dan: op naar Boreas! Boreas is een tweesterrenzaak en het was dan ook een enorme verrassing dat we daar gingen eten. We hebben enorm genoten van al het lekkere eten en de wijnen. Een avond om nooit meer te vergeten.

Favorite addiction – Pinterest
Ik ben de laatste tijd echt Pinterest verslaafd. Ik heb zelf nog geen borden aangemaakt – dat ga ik zeker snel doen – maar ik vind het super leuk om door alle afbeeldingen te zoeken naar inspiratie. Inspiratie voor mijn blog, interieur, haar, maar ook voor leuke dingen in de klas. Waarom heb ik niet eerder ontdekt hoe leuk Pinterest eigenlijk is?

Wat zijn jouw favorieten van maart?

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

13 reacties

 • Reply
  sammie
  april 1, 2015 at 1:45 pm

  Pinterest kan ik soms ook uren op neuzen 🙂 Kan me voorstellen dat dat je favo dinner was, klinkt ook super leuk!

 • Reply
  Amy
  april 1, 2015 at 1:59 pm

  Ohh een avondje Boreas staat garant voor fantastisch eten! En ik heb afgelopen weekend ook Sheer Glow gekocht, maar nog niet getest. Ben heel benieuwd 🙂

 • Reply
  Kimberly
  april 1, 2015 at 2:52 pm

  Die foundation wil ik ook nog heel graag proberen, ben er zo benieuwd naar! 😀 Pinterest is trouwens inderdaad heel leuk! Ik ben er ook helemaal verslaafd aan, zoveel inspiratie 😀

 • Reply
  Lisa
  april 1, 2015 at 4:21 pm

  Pinterest is leu-heuk <3

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  april 1, 2015 at 8:41 pm

  Pinterest is echt mijn ultieme verslaving!

 • Reply
  Anita | mindjoy
  april 1, 2015 at 9:57 pm

  Pinterest is ontzettend inspirerend. Idd dat je het nog niet eerder hebt ontdekt 😉

 • Reply
  Sabrina
  april 2, 2015 at 12:24 pm

  Gaaf dat je naar Beekse Bergen bent geweest, daar wil ik nog steeds zo graag naar toe maar het is zo ver voor mij 🙁 <3

 • Reply
  Paul
  april 3, 2015 at 10:17 am

  Beekse Bergen moet ik ook nog een keertje naar toe. Misschien met mijn neefjes, want die krijgen van ons altijd een dagje weg cadeau.

 • Reply
  Wendy
  april 3, 2015 at 7:14 pm

  pinterest is leuk! En wat ik er zo bijzonder aan vind: ik blijf het leuk vinden! Ik ben al 4 jaar fan!!

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  april 4, 2015 at 8:52 am

  Leuk artikel! Pinterest is ook echt een favoriet van mij!

 • Reply
  Lisette
  april 4, 2015 at 10:53 am

  Ik heb pintrest ook laatst ontdekt, echt een uitvinding!

 • Reply
  Linda
  april 6, 2015 at 7:04 pm

  Leuk lijstje! Tulpen vind ik ook echt de perfecte lentebloemen. En Pinterest is inderdaad geweldig, haha!

 • Reply
  Sas
  april 8, 2015 at 9:54 am

  Beekse Bergen ben ik nooit geweest! Toch eens heen gaan. Wil binnenkort sowieso weer wat dierenparken bezoeken, altijd zo fijn!