Uncategorized

Fivorites of August 2015

Wat een leuke maand was augustus en wat is ie toch snel voorbij gegaan, echt omgevlogen! Augustus was druk en relaxt tegelijkertijd. Ik heb gewerkt, maar ben ook lekker op vakantie geweest. Kortom een afwisselende en zeker leuke maand. Kijk je mee naar mijn vijf favorieten van de maand augustus?

Favorite experience – Roadtrip to Italy
Half augustus ben ik samen met Dennis op roadtrip naar Italië geweest. We hebben daar gekampeerd, maar ook in fijne hotels verbleven. We hebben veel gezien, maar ook lekker bijgekomen van alle hectiek van de afgelopen tijd. En we hebben vooral genoten van onze tijd samen. Binnenkort komt er nog een uitgebreid fotoverslag online van onze roadtrip, maar je hebt vast al begrepen dat het een super geslaagde trip is geweest!

Favorite food – Pizza bij Pizzeria 58046
Echt origineel is de naam van de pizzeria niet, het is namelijk gewoon de postcode van het restaurant, maar dat neemt niet weg dat ze er heerlijke pizza’s maken. Wat zeg ik? Subliem, geweldig, delizioso! 😉 Dennis en ik gingen er op onze een na laatste avond in het zuiden van Toscane eten en we baalden dat we het restaurantje niet eerder hadden ontdekt, anders waren we er vast en zeker nog een keer gaan eten. We hebben daar echt de lekkerste pizza gegeten die wij ooit hebben gehad.

Favorite beautyproduct – Collection concealer
Sinds ik in februari Londen bezocht en deze concealer meenam, kan ik niet meer zonder. Gelukkig heeft Amy nog een voorraadje – dankjewel! – voor me meegenomen toen zij in Londen was, zodat ik nog even vooruit kan. Ik kan namelijk echt niet meer zonder. Op vakantie droeg ‘s avonds alleen wat concealer, mascara en highlighter; klaar. Met dat warme weer had ik geen zin in veel make-up, maar onder mijn ogen en op plekjes wat concealer vond ik dan wel weer prettig. Dit is echt de perfecte concealer voor mij.

Favorite city – Siena
Tijdens onze trip hebben we een aantal steden bezocht: Siena, Florence, Pisa en Milaan. In Siena en Florence was ik al ooit geweest, – lang, lang geleden, ik was een jaar of 8 denk ik – maar wilde ik graag nog eens bezoeken. De andere steden waren voor mij ook ‘nieuw’. Mijn favoriet van deze vier was Siena. Wat een gezellige, knusse stad met hele vriendelijke mensen, leuke winkeltjes en mooie bezienswaardigheden. De dag dat wij er waren, was de dag voor de bekende paardenrace in Siena. Alles was al helemaal in de sferen van de race; overal hingen vlaggen, mensen droegen de sjaaltjes van hun wijk, de gildes liepen al rond in pakken, maakten al muziek en zwaaiden met hun vlaggen. Kortom het was heel sfeervol en typisch Italiaans. In mijn verslag zal ik er zeker nog wat meer over vertellen.

Favorite song – Alvaro Soler – El Mismo Sol
Tijdens onze vele uren in de auto hoorden we dit liedje veel voorbij komen. Dit is dan ook hét liedje van onze vakantie. Zodra ik het hoor, word ik helemaal vrolijk en denk ik terug aan onze fijne vakantie.

Dit waren mijn favorieten van augustus, helemaal in de vakantiesferen nog – hihi.
Wat zijn jouw favorieten? 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

5 reacties

 • Reply
  Amy
  augustus 30, 2015 at 1:00 pm

  Wat een heerlijk zomers fivorites! El mismo sol heb ik hier geloof ik ook wel eens op de radio gehoord, wat een fijn en dansbaar liedje is het.. snap dat dit jullie herinneringen aan de vakantie weer even dichtbij brengt 🙂

 • Reply
  Sas
  augustus 30, 2015 at 3:03 pm

  Wat een heerlijke lijst met favorieten weer. Altijd erg leuk en inspirerend om te lezen! Vind het echt een super toffe rubriek.
  Mijn favorieten? Mijn nieuwe hoesje voor m’n telefoon, mijn nieuwe theemokken, het feit dat we bijna naar Centerparcs gaan en heerlijk hard meezingen met mijn favoriete nummers.

 • Reply
  Linda
  augustus 30, 2015 at 5:47 pm

  Ohhh leuk, ik ben heel benieuwd naar de foto’s van jullie vakantie!

 • Reply
  Teddy
  augustus 30, 2015 at 10:48 pm

  Wat een leuke favorieten! Ah dat liedje is inderdaad heel erg leuk!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  augustus 31, 2015 at 7:50 pm

  dat nummer is echt lekker en leuke favoriete heb je onder elkaar gezet!