Uncategorized

Fivorites of April 2015

April is bijna voorbij en wat een fijne maand was het. Ik heb genoten van de zon, veel gelezen en een aantal weken mogen werken in groep 2. Super leuk! Vandaag is het hoog tijd om mijn vijf favorieten (five + favorites = fivorites) van april met je te delen. Kijk je mee?

Favorite feeling – After workout feeling
Eerder vertelde ik al dat ik het sporten weer – voor de zoveelste keer – heb opgepakt. Dit keer gaat het verrassend goed. Ik vind het niet erg om er op zaterdagochtend naar toe te gaan en heb er plezier in. ร‰n het gevoel na een flinke workout is ontzettend fijn! Ik voel me energieker en ben trots dat ik het weer heb gedaan.

Favorite news – Pregnant sister
Een nieuwtje wat niemand aan had zien komen, maar daarom zeker niet minder leuk: mijn zus is weer zwanger! In juli vorig jaar beviel ze van haar eerste kindje – mijn ontzettend lieve neefje – en in oktober wordt de tweede verwacht. Ik vind het ontzettend leuk en kan niet wachten tot de kleine eind oktober wordt geboren. Tot die tijd kan ik gissen naar het geslacht en de naam.

Favorite book – Opgeruimd van Marie Kondo
Op verschillende blogs zag ik lyrische verhalen over ‘Opgeruimd’ het boek van Marie Kondo, een Japanse dame die een adviesbureau runt dat mensen leert hoe ze hun rommelige huizen kunnen transformeren in ruimtes vol rust en inspiratie. Tijdens het lezen begon het bij mij al helemaal te kriebelen, maar eerst moest ik alles hebben gelezen om alle ins en outs over opruimen te weten te komen. Inmiddels heb ik het boek helemaal uitgelezen en hoewel ik sommige dingen iets te zweverig vind, heb ik het ‘Marie Kondo-opruimvirus’ wel te pakken. Drie keer raden wat ik in deze vakantie aan het doen ben.

Favorite activity – Organising
En bij opruimen hoort natuurlijk ook organiseren. Alles uitzoeken, een nieuwe vaste plek geven, ik vind het heerlijk om te doen. Hoe kneuterig dat ook mag zijn. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om te organiseren en plannen in mijn agenda. Sindskort heb ik een prachtige planner van Kikki K en ik ben verliefd! Lijstjes maken, de boel versieren en indelen, ik vind het erg leuk om te doen. Hopelijk wordt mijn leven zo iets meer georganiseerd.

Favorite moment – Antwerpen
Dennis had een weekje vakantie van zijn werk en ondanks dat hij wel gewoon stage moet lopen en flink aan zijn scriptie moet werken, heeft hij tijd gemaakt voor een date met mij. Samen bezochten we Antwerpen – een stad die voor ons dichterbij is dan Amsterdam – en hebben heerlijk genoten van de fijne sfeer. Omdat ze in Belgiรซ geen vakantie hebben, was het lekker rustig. We hebben gewinkeld, rondgelopen door de leuke straatjes, genoten van leuke eettentjes en natuurlijk macarons gescoord bij Ladurรฉe. Ontzettend fijn, nu kunnen we er weer even tegenaan <3. Aangezien Dennis’ vakantie voorbij is, het mooie weer er aan komt en Dennis aan het afstuderen is, betekent dat topdrukte en weinig tijd voor elkaar. Maar dat komt allemaal goed!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

12 reacties

 • Reply
  sammie
  april 30, 2015 at 11:50 am

  Mooi overzicht zo! Dat je weer tante word is natuurlijk super leuk nieuws! Ik had gister nog een favo momentje, Tommy had gewoon zomaar een instax camera voor me gekocht. Zo lief ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Lisa
  april 30, 2015 at 5:56 pm

  Wat leuk dat je tante wordt zeg! Ik moet snel weer gaan hardlopen om het post-workout gevoel te krijgen!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  april 30, 2015 at 7:50 pm

  Antwerpen is inderdaad een hele fijne stad! โ™ฅ

 • Reply
  Amy
  april 30, 2015 at 9:05 pm

  Wat leuk dat je een tweede neefje/nichtje erbij krijgt, gefeliciteerd! Ik kan ook niet wachten tot die van mij (de 1e) komt in juni… dat wordt baby shoppen! ๐Ÿ˜€ Enne… leuk dat jullie naar Antwerpen zijn geweest! Bijna naast de deur en een fantastische vibe! Ik hou van die stad ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Deisy
  april 30, 2015 at 10:37 pm

  Wat leuk zeg dat je zus zwanger is van haar tweede: heel veel gelukwensen en felicitaties aan haar (en aan jou voor je nieuwe neefje hihi). Lekker trouwens dat je weer zo actief aan het bewegen bent EN nog belangrijker; dat je daar plezier van hebt! En Antwerpen is echt een heerlijke stad, begrijp dat jullie een lekkere dag hebben gehad daar, nu verlang ik overigens ook weer terug naar Antwerpen haha ๐Ÿ˜‰ X

 • Reply
  Bettie
  mei 1, 2015 at 3:33 pm

  Gefeliciteerd met je zus! En antwerpen is zeker een mooie stad.

 • Reply
  Dina
  mei 1, 2015 at 5:53 pm

  Wat leuk dat je zus zwanger is, gefeliciteerd! ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Elana Meijer
  mei 1, 2015 at 7:36 pm

  Heel leuk zo’n artikel, gefeliciteerd met je zus!!
  xx

 • Reply
  Linda
  mei 2, 2015 at 7:44 pm

  Oh wat leuk dat je weer tante wordt, gefeliciteerd! Antwerpen is een leuke stad en het goede gevoel nadat je gesport hebt is inderdaad goud waard ๐Ÿ™‚ leuk lijstje!

 • Reply
  Lizzy
  mei 3, 2015 at 10:02 am

  Leuk artikel! Wat leuk dat je zus zwanger is, gefeliciteerd! ๐Ÿ™‚ En Antwerpen lijkt me leuk om te bezoeken! Daar wil ik ook een keer heen! Oh nog even een opmerking! Er staat ‘fivorites’ in de titel. Denk dat het ‘favorites’ moet zijn!

 • Reply
  Sas
  mei 6, 2015 at 9:12 pm

  Gefeliciteerd dat je weer tante gaat worden, super leuk nieuws.

 • Reply
  Denise
  mei 15, 2015 at 2:12 pm

  Wat leuk, ik was maandag en dinsdag in Antwerpen. Heerlijke stad!