Uncategorized

Fivorites of November 2014


Oef, wat heb ik het druk gehad de afgelopen week. Daardoor is het bloggen er bij ingeschoten. Maar ik heb het wel druk gehad met leuke dingen! Ik heb namelijk flink kunnen invallen op school, maar moest daarnaast ook gewoon werken in het restaurant en had nog wat andere leuke dingen op de planning. In die drukte heb ik november alweer gedag moeten zeggen en is de laatste maand van 2014 aangebroken. Die ik natuurlijk sprankelend ga doorbrengen, waarna ik 2014 uit kan knallen. Maar eerst is het nog tijd voor mijn vijf favorieten (five + favorites = fivorites) van november! Kijk je mee?

Favorite snack – Kruidnoten
Eigenlijk zijn kruidnoten en chocoladeletters de enige Sinterklaassnacks waar ik me tot nu toe aan heb gewaagd. Maar wat zijn kruidnoten toch lekker! Ik haal ze maar niet teveel in huis, want ik blijf er van eten. Ik kan trouwens niet wachten tot pakjesavond en de taaitaaipoppen en echte pepernoten op tafel staan: yummie!

Favorite present – Nars Albatross
O my… Moet ik hier nog meer over zeggen? Vriendinnetje Shanti kon in september niet op mijn verjaardag komen en stuurde me toen een hele lieve kaart met een mysterieuze omschrijving dat mijn cadeau nog zou volgen. Ruim een maand later vertrok ze naar Florida voor een te gekke roadtrip en natuurlijk leuke shoppings. In haar shoplog liet ze vervolgens mijn verjaardagscadeau zien. Intussen heb ik hem in het echt gekregen en wat is ie toch mooi! Lieve Shanti, nogmaals dankjewel.

Favorite prospect – Christmas
Ik kan niet meer wachten. Ik wil mijn kerstspullen tevoorschijn halen en mijn kerstboom opzetten. Eigenlijk nog liever gisteren dan vandaag. Maar wat dat betreft ben ik dan ook weer heel erg trouw aan de Sin. De kerstboom komt er pas in als Sinterklaas het land uit is. Jullie raden het al: zaterdag sta ik in de rij bij het tuincentrum om een kerstboom te kopen. Een echte, want die zijn mooier en de geur is zo lekker!

Favorite serie – Gossip Girl
Vriendinnen van mij volgden altijd Gossip Girl, maar daarover mee praten kon ik niet. Ik had geen idee waar het over ging, laat staan dat ik ooit een aflevering had bekeken. Tot een paar weken geleden, toen ik besloot aan deze serie te beginnen. Nu ben ik verkocht: wat een leuke serie! Verstand op 0 en kijken, heerlijk ontspannend.

Favorite song – Uptown Funk
Als dit nummer op de radio komt, wordt er aan de volumeknop gedraaid en klinkt ie lekker hard uit de speakers. Hoe vroeg of laat het ook is, ik beweeg en zing lekker mee.

Wat zijn jouw favorieten van November? Maak er nog een mooie laatste maand van 2014 van! X Evelien

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

17 reacties

 • Reply
  Denise
  december 3, 2014 at 11:46 am

  Er staat een klein foutje in je titel! Gossip girl blijft natuurlijk de leukste serie ever!

  • Reply
   Evelien
   december 3, 2014 at 1:15 pm

   Dat is expres gedaan :), een woordspeling: five + favorites = fivorites. Gossip Girl is zeker leuk!

   • Reply
    Sas
    december 7, 2014 at 9:08 am

    Mensen blijven niet lezen he 😉

    Ik vind het een super toffe rubriek!

    • Reply
     Evelien
     december 7, 2014 at 1:36 pm

     Haha, klopt! Dankjewel 🙂

 • Reply
  Isabel Cristina
  december 3, 2014 at 11:54 am

  wat een leuke favorieten, ik ben ook helemaal gek op gossip girl!

 • Reply
  sam
  december 3, 2014 at 12:21 pm

  Chocolade kruidnoten eten wij ons klem aan op het moment 🙂 Gossip girl heb ik ook een hele tijd gekeken,. misschien maar weer is gaan doen 🙂

 • Reply
  Laura
  december 3, 2014 at 1:03 pm

  Leuke favorieten! Ik heb gossip girl ook een tijd lang gevolgd maar op een gegeven moment werd het me te langdradig en ben ik er maar mee opgehouden haha.

 • Reply
  Amy
  december 3, 2014 at 1:23 pm

  Uptown funk is zo’n leuk liedje! Zit bij mij echt al een tijd lang in mijn hoofd!

 • Reply
  Klaartje
  december 3, 2014 at 2:13 pm

  Leuke favorieten!

 • Reply
  Karlijn
  december 3, 2014 at 2:57 pm

  Wat een mooie quote! En zo waar natuurlijk. Oeh kruidnoten! Wij mochten vroeger altijd een taai-taai pop versieren met een paar vriendinnetjes. We aten hem nooit op omdat we hem veel te mooi vonden 😉
  Ik kende het liedje van Mark Ronson nog niet, maar wat een fijn nummer zeg. X

 • Reply
  Manon
  december 3, 2014 at 5:52 pm

  Wat een leuke favoriete en jaa dat liedje van Bruno mars echt geweldig!

 • Reply
  Kimberley
  december 3, 2014 at 6:47 pm

  Leuk! GG heb ik laatst weer helemaal opnieuw gekeken. Zo leuk al die drama, haha. Dat liedje vind mijn vriend trouwens heel leuk!

 • Reply
  Sax and the Pretty
  december 3, 2014 at 7:36 pm

  Ha, met dit soort weer kijk ik Downton Abbey, vind ik zo leuk! Vind ook de muziek ervan heel mooi. En de oliebollen zijn hier trouwens niet aan te slepen…xx Femke

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  december 3, 2014 at 8:50 pm

  erg leuk om te lezen liefs

 • Reply
  Petra
  december 3, 2014 at 9:23 pm

  Heerlijk nummer. Dan kan ik ook niet stilzitten hoor. Ik heb tot nu toe van de pepernoten kunnen afblijven. Ik heb meer moeite met de chocoladeletters.

 • Reply
  Jenn
  december 3, 2014 at 10:54 pm

  Leuk lijstje!

 • Reply
  Eilish
  december 4, 2014 at 3:36 pm

  Wat een leuk lijstje! Ik heb eigenlijk nog maar weinig kruidnoten gegeten xd