Uncategorized

Fivorites of February 2015

Het is al weer maart, de maand dat de lente officieel begint en dat is ook wel te zien aan het lekkere weer buiten. Schijnbaar wordt het dit weekend ook heel lekker weer, dus dat wordt extra genieten en lekker de zonnestralen opvangen. Ik kijk enorm uit naar de lente, dus ik kan niet wachten. Maar voor het echt zover is, deel ik eerst mijn vijf favorieten (five + favorites = fivorites) met je. Kijk je mee?

Favorite trip – Londen
Londen, ik raak er maar niet over uitgepraat. Hoewel Londen stiekem toch een beetje tegenviel, – oeps, zei ik dat nu echt? – hebben Dennis en ik toch ontzettend genoten en waren de dagen in Londen toch echt wel mijn favoriet. Wat we zoals hebben gedaan kun je zien en lezen in mijn verslag over Londen .

Favorite shopping – Londen shoppings
In Londen heb ik niet veel gekocht. Ik keek er enorm naar uit om te winkelen, maar uiteindelijk viel het toch een beetje tegen. De kleding die in de winkels hing vond ik niet mooi of bijzonder genoeg, daar komt ook nog eens bij dat Londen ontzettend duur is. Toch heb ik wel een paar leuke dingetjes gekocht. Zo heb ik mijn slag geslagen bij Victoria Secret, heb ik een leuke magneet gekocht én kreeg ik van mijn lieve vriendje nog een paar mooie spulletjes van NARS.

Favorite hairproduct  Kérastase specifique bain rich dermo calm
Tijden – lees: meer dan een jaar – heb ik last gehad van een jeukende hoofdhuid. Na van alles te hebben geprobeerd, besloot ik de shampoo van Kérastase te proberen die me werd aangeraden tijdens een kappersbezoek. Het is een wat duurdere shampoo – ongeveer €20 – , maar omdat ik al zo lang last had van jeuk wilde ik het maar al te graag proberen. Ik gebruik de shampoo nu een tijdje en de jeuk is weg, yes!

Favorite workout – Cardio pilates
Al een tijdje ben ik zoekende naar een manier van sporten die bij mij past. Ik weet van mezelf dat wanneer ik vrij ben in wanneer ik ga, ik toch niet ga. Dus besloot ik rond te gaan kijken naar leuke groepslessen. Ik kwam uit bij cardio pilates en besloot een proefles te gaan doen. Ik vond het ontzettend leuk en heb nog een paar dagen last gehad van spierpijn. Voortaan ga ik iedere week cardio pilates doen.

Favorite guilty pleasure – M&M’s
Ik ben de afgelopen weken best goed bezig met eten, iedere dag groenten en fruit, veel water en thee drinken, maar M&M’s zijn mijn nieuwe verslaving. Ik moet er hard voorbij lopen in de supermarkt, maar het lukt me steeds beter om ze te laten staan. Zelfs in de mega M&M store in Londen is het me gelukt om met lege handen naar buiten te gaan.

Wat zijn jouw favorieten van februari?

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

8 reacties

 • Reply
  Laura
  maart 4, 2015 at 12:30 pm

  Wat een mooie favorieten! Ik had je London verslagje nog niet gelezen dat ga ik meteen even doen. Ik ben er erg benieuwd naar.

 • Reply
  Manon
  maart 4, 2015 at 1:53 pm

  Oh M&Ms lekker!

 • Reply
  Amy
  maart 4, 2015 at 3:06 pm

  Wat een mooie favorieten! Zo fijn dat deze shampoo je van de jeuk af kon helpen! 🙂

 • Reply
  sammie
  maart 4, 2015 at 3:18 pm

  Leuke post! mennn M&M’s.. Die heb ik al lang niet meer op! Gelijk zin in nu 🙂 Vind het nog steeds jammer dat de mini M&M’s niet meer te krijgen zijn, daar heb ik wat zakken van naar binnen geschoven 😉

 • Reply
  Withlovefroms
  maart 4, 2015 at 8:11 pm

  Wat jammer dat je niet veel gekocht hebt in Londen terwijl je er erg naar uitkeek!

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  maart 4, 2015 at 9:47 pm

  Ik wil ook naar Londen!

 • Reply
  Isabel Cristina
  maart 4, 2015 at 11:46 pm

  Jammer dat London zo’n dure stad is, anders was ik ook wel gegaan! Wat ben je trouwens gezond bezig, van cardio pilates had ik nog nooit van gehoord maar het klinkt leuk!

 • Reply
  Sas
  maart 10, 2015 at 10:30 am

  Kan me voorstellen dat de trip naar Londen hierbij staat<3