Uncategorized

Fivorites: bloggers (part I)

 

Ik volg heel wat blogs en gelukkig bestaat er Bloglovin. Hoe kan ik anders al die leuke blogs bijhouden? Vandaag deel ik vijf van mijn favoriete bloggers met je. En, jeetje, hoe heb ik mezelf een maximum van vijf kunnen opleggen? De keuze was dan ook erg moeilijk. Te moeilijk. Er komt vast nog wel een tweede (derde, vierde,..) deel.

Sisters and the City
Andrea en Marlissa zijn twee zusjes die bloggen over reizen, food, beauty en fashion. Ze zijn allebei gek op reizen. Momenteel brengt Marlissa vijf weken in New York door en laat ze de lezers een beetje mee genieten. *Jaloers*. Ik geniet van hun heerlijke reisverslagen en leuke persoonlijke, vrolijke blogposts.

From S with love
Naast dat Shanti een hele goede, lieve vriendin van me is, vind ik haar blog ook gewoon echt heel leuk. Shanti blogt over beauty, fashion, lifestyle en post regelmatig heerlijke (lactosevrije!) recepten. Fotografie is ook een grote hobby van haar, dus doet ze elke keer weer haar best om mooie foto’s te maken bij haar blogposts.

By Dagmar Valerie
Dagmar schrijft over beauty, fashion, reizen en happiness. En die happiness spat van het beeldscherm. Dagmar is een erg positieve, vrolijke meid, ondanks haar chronische beperkingen. Met #ProjectPositief probeert ze anderen te besmetten met haar positiviteit en geluk. Ik kan in ieder geval vertellen dat het haar bij mij lukt. Wanneer ik haar blog lees, word ik spontaan vrolijk.

I live for my dreams
Saskia blogt over van alles wat haar bezighoudt en komt ook regelmatig met artikeltjes die ik op nog geen enkele andere blog heb gezien. Daar hou ik van! Daarnaast is ze ook gek op thee en katten. Dan kan het al bijna niet meer mis ;-). Sindskort heeft ze de nieuwe categorie ‘Tips & Trucs’ op haar blog. Hierin geeft ze allerlei tips over verschillende thema’s. Erg handig en leuk om te lezen!

Anne Solveig
Anne is een vrolijke meid, die op haar persoonlijke, lifeblog schrijft over alles waar zij blij van wordt. Binnenkort gaat ze op kamers en laat ze ons meegenieten van haar interieur shoppings/ wishlists. Haar Ebay wishlists zijn overigens niet goed voor mijn portemonnee, haha.

Dit was deel 1 van mijn vijf favoriete bloggers. Wat zijn jullie favoriete bloggers? Ik ben benieuwd. Ik vind het ook altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Je kunt mij trouwens ook volgen op Bloglovin. Dan verschijnen mijn nieuwe posts gewoon in je feed en hoef je nooit meer iets te missen ;-).
X Evelien

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

17 reacties

 • Reply
  Sylvana
  augustus 9, 2014 at 12:04 pm

  Leuk overzichtje! Ik heb meteen op alle blogs een kijkje genomen :).

 • Reply
  Tineke
  augustus 9, 2014 at 12:52 pm

  Ik volg ze ook allemaal! Mijn favoriete blogs zijn toch wel Engelse fashionblogs, ik hou van de Engelse stijl!
  Liefs

 • Reply
  Michelle
  augustus 9, 2014 at 1:34 pm

  Leuke blogs! Ik kende er een paar nog niet! Ik lees zelf vooral Zweedse blogs ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Kim
  augustus 9, 2014 at 8:36 pm

  Leuk lijstje!

 • Reply
  Karlijn
  augustus 9, 2014 at 9:07 pm

  Echt Bloglovin’ is ideaal! Ik zou niet weten wat ik zonder zou moeten want er staan zoveel blogs in. De blog van Dagmar is heerlijk, ook omdat ze vaak mindfull artikelen schrijft. Anne blogt ook erg leuk, maar de andere blogs ken ik nog niet. Ik ga snel even kijken.

 • Reply
  Nicky
  augustus 9, 2014 at 9:49 pm

  Leuk! Enkele blogs kende ik nog niet maar ga zeker kijkje nemen ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Joyce
  augustus 9, 2014 at 11:07 pm

  Leuke blogs! De blogs van Dagmar en Anne zijn inderdaad heel leuk ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Michaela
  augustus 10, 2014 at 7:06 am

  Leuke bloggers! Ik kende er nog een aantal niet van ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Anne Solveig
  augustus 10, 2014 at 10:30 am

  Ahw, wat lief dat je me noemt! Er staan verder ook heel veel leuke bloggers tussen.. Enneh, sorry van je portemonnee ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Dagmar
  augustus 10, 2014 at 11:47 am

  Wauw wat een prachtige en lovende woorden dankjewel! Super superlief dat je mijn blog noemt, ik voel mij vereerd heel erg bedankt <3

 • Reply
  Lauriรซtte
  augustus 10, 2014 at 11:55 am

  Wat een fijne tips! Sommige van deze blogs kende ik nog niet! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Sas
  augustus 10, 2014 at 1:35 pm

  Wat super lief dat je me noemt<33
  Ik bloos tot achter mijn oren.

  De rest van de bloggers ken ik ook en zijn ook zeker een bezoekje waard! Net als jou blog, aangezien ik hem altijd met veel plezier lees ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Laura
  augustus 10, 2014 at 6:22 pm

  Leuke blogs zitten ertussen!

 • Reply
  Svenja
  augustus 10, 2014 at 8:28 pm

  Super leuke & mooie blogs waarvan ik de meeste ook erg graag volg <3

 • Reply
  Eva
  augustus 11, 2014 at 1:36 pm

  Hele leuke blogs en die van jou ook! Bekijk mijn blog ook eens

 • Reply
  Iris
  augustus 12, 2014 at 7:04 pm

  Wat een leuk lijstje met blogs! Ik kende er een paar nog niet. Dus die ga ik eventjes bekijken! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Paul
  augustus 12, 2014 at 8:40 pm

  Ik ken niet alle blogs die je hebt genoemd…. Zelfs met bloglovin’ vind ik het een hele taak om alle leuke blogs bij te houden. Er is zoveel online te vinden…. Saskia is ook een van mijn favoriete bloggers.