Uncategorized

Fashionfeestje Miss Etam & Promiss

Een aantal weken geleden ontving ik de uitnodiging voor mijn eerste event: een fashionfeestje van Miss Etam en Promiss. Ik keek in mijn agenda en blokte deze dag, hier moest en zou ik bij zijn!

Vol goede moed en gezonde spanning ging ik op weg naar Zoetermeer. Via Instagram ontdekte ik dat er meer meiden onderweg waren en eenmaal aangekomen in Zoetermeer had ik al gauw contact met een aantal meiden. Super leuk! Met auto’s werden we opgehaald en naar het hoofdkantoor van de Etam groep gebracht, wat een service. Daar werden we welkom geheten en stonden de hapjes en drankjes al klaar, terwijl de DJ muziek draaide.

Vervolgens begon de modeshow. Hier was ik erg benieuwd naar, aangezien je bij Miss Etam en Promiss misschien niet gauw denkt aan kleding voor een jonge vrouw van in de 20. Maar, wauw, wat een ontzettend leuke show! De show werd geopend met een kort woordje over Miss Etam en Promiss.
Miss Etam volgt de trends op de voet. ‘U vraagt, wij draaien‘, zullen we maar zeggen. Gemiddeld brengen zij iedere week zo`n tweehonderd nieuwe items naar de winkels. Dit alles dankzij een groot creatief team. Bij Miss Etam vind je allerlei soorten items, stijlen, voor elk budget en elke gelegenheid.
Bij Promiss komen stijlvaste (jonge) vrouwen shoppen. Zij kunnen hier mode-items scoren, zonder aan hun eigen stijl voorbij te gaan.

Toen begon de show, gelopen door klanten van Miss Etam en Promiss. Geweldig om te zien hoe goed ze het deden en straalden. En bovenal dat het ‘echte‘ mensen waren. Mensen zoals jij en ik met misschien niet de ‘perfecte’ maat, benen, billen, maar juist mensen zoals de gemiddelde Nederlander.

Naarmate de show vorderde kreeg ik meer spijt dat mijn camera nog thuis stond. Tot het moment van vertrek heb ik getwijfeld of ik ‘m mee zou nemen, omdat ik er toch lang mee zou moeten sjouwen (de heenweg duurde ruim 2 uur en de terugweg zelfs drie en een half!). Uiteindelijk heb ik ‘m niet meegenomen en wat een spijt! Tijdens de show kwamen er vreselijk leuke en mooie items voorbij. De items zijn goed te combineren, waardoor je mooi laagjes kunt creëren. Ook zag ik veel fluffy items (hebben!) en prints voorbij komen. Dit alles in mooie kleuren, zoals zwart, wit, grijs, donker blauw, poeder roze en bordeaux rood. Je kunt dus lekker aan de gang met mixen en matchen. Ook werd de nieuwe lingerielijn van Miss Etam geshowd. Werkelijk prachtig! En alsof de show, de lekkere hapjes en drankjes nog niet genoeg waren, mochten we ons zelf op laten meten en zelf een item uit de lingerielijn uitzoeken. Deze wordt nog opgestuurd. Ik ben benieuwd!

Gedurende het event liepen er medewerkers rond om even te met je te kletsen, vragen te beantwoorden en ook na afloop wilden ze graag weten hoe je het vond. Ze waren oprecht geïnteresseerd, wat het ontzettend leuk maakte.
Alles was erg goed geregeld, de sfeer was top en ik heb leuke mensen ontmoet. Ondanks dat ik er alleen heen ben gegaan, heb ik me absoluut niet alleen gevoeld en heb ik op de terugweg gezellig met wat meiden samen kunnen reizen. Het was een geslaagd fashionfeestje en de afterparty kan beginnen, want na afloop kregen we ook nog shoptegoed van Miss Etam en Promiss, om wat items uit de nieuwe, geslaagde collectie te kunnen shoppen. Miss Etam en Promiss bedankt!

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

16 reacties

 • Reply
  Marloes
  september 10, 2014 at 4:48 pm

  Leuk dat je erbij was! Ziet er erg goed uit, en leuke kleding ook!

 • Reply
  Denise
  september 10, 2014 at 5:39 pm

  Wat leuk dat je hierbij was, super!

 • Reply
  Mariëlle
  september 10, 2014 at 6:22 pm

  Het was erg gezellig meid! En inderdaad een hele leuke collectie!

 • Reply
  Linda
  september 10, 2014 at 7:17 pm

  Leuk dat dit je eerste event was, ik vond het ook een zeer geslaagde middag!

 • Reply
  Fleur
  september 10, 2014 at 8:02 pm

  Ik heb een heleboel foto’s op instagram voor zien komen en inderdaad; het ziet er uit alsof het een leuk en gezellig fashion feestje was!
  Jammer dat je je camera niet mee had, maar inderdaad dat slepen is ook niet alles..

 • Reply
  Madeleine
  september 10, 2014 at 8:03 pm

  Wat leuk dat je aanwezig mocht zijn 🙂 Ziet er mooi en gezellig uit!!

 • Reply
  Teddy
  september 10, 2014 at 8:59 pm

  Wat leuk dat je erbij mocht zijn! De setjes die ik op de foto zie, vind ik echt leuk!

 • Reply
  Estrella
  september 10, 2014 at 11:46 pm

  Leuk verslag! Ik was er ook bij en vond de mensen daar inderdaad ook super vriendelijk en geïnteresseerd. Heb zelf ook een blog geschreven over deze leuke middag en behoorlijk wat foto’s gemaakt. Zulke feestjes mogen ze vaker organiseren!

 • Reply
  saskia
  september 11, 2014 at 12:50 pm

  Ziet er super leuk uit allemaal!

 • Reply
  bymarlayne
  september 11, 2014 at 6:00 pm

  Lijkt me een leuk event!

 • Reply
  Kimberly
  september 11, 2014 at 6:46 pm

  Ik was er zelf ook bij en vond het echt een heel leuk feestje! Mooie kleding en het was goed georganiseerd 😀 Leuk verslagje heb je ervan gemaakt trouwens!

 • Reply
  Linda
  september 11, 2014 at 10:21 pm

  Leuk! Een gave ervaring lijkt me!

 • Reply
  Infinity
  september 12, 2014 at 5:49 pm

  Leuk dat je hier mocht bijzijn!
  Dat wil ik in de toekomst ook eens doen, naar zo een event gaan!

  Liefs,
  Eva ♥

 • Reply
  Anne Solveig
  september 12, 2014 at 10:31 pm

  Leuk je te ontmoeten!!

 • Reply
  Sas
  september 14, 2014 at 9:10 am

  Lijkt me leuk om mee te maken!

 • Reply
  Shanti
  september 16, 2014 at 9:17 pm

  Wat super leuk! Ik kan helaas heel vaak met dit soort dingen niet ivm. school, best wel jammer maarja school gaat voor. En lesson learned; jij gaat nooit meer de deur uit zonder camera 😛