Reizen

Londen wishlist

Afgelopen week deelde ik mijn bucketlist voor Londen met je, waar ook shoppen op staat. Ik bedoel, wat is een tripje naar Londen zonder even te gaan shoppen?! Natuurlijk heb ik een wishlist gemaakt van de dingen die ik graag in Londen wil kopen. Ben je benieuwd wat ik graag uit Londen mee wil nemen, lees dan zeker even verder.

1. Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Dit oranje eitje gebruikte ik al een tijdje, totdat Juul er een paar weken geleden mee vandoor ging en het ei vervolgens geen ei meer was. Tijd voor een nieuwe dus.

2. NARS Sheer Glow Foundation
Ik hoor en lees zoveel goede verhalen over deze foundation. Die wil ik dus graag eens proberen. Ik heb de perfecte foundation namelijk nog steeds niet gevonden. Vaak zijn ze te donker of vind ik de substantie toch niet prettig.

3. Collection Lasting Perfection Concealer
Ik vraag me af of ik hier nog iets over moet zeggen. Vele bloggers zijn helemaal gek op dit spulletje en voor die paar Pond wil ik het dus zeker eens proberen.

4. Tom Ford Lipstick in Blush Nude
Deze lipstick staat al langere tijd op mijn wishlist. Ik vind de kleur werkelijk prachtig, perfect voor iedere dag. En dan heb ik het nog niet eens over de verpakking. Wat een beauty!

5. NARS Blush
Dat ik graag een NARS blush wil, is zeker, maar welke kleur ik wil weet ik nog niet precies. Ik twijfel tussen Orgasm en Deep throat. In Londen ga ik dus bekijken welke ik het mooist vind en welke het beste bij mij past. Ik ben benieuwd met welke beauty ik naar huis ga.

6. Victoria’s Secret
Een bezoekje aan Victoria’s Secret kan niet ontbreken. Ik wil graag nog wat mooie en goede BH’s aanschaffen, want die heb ik nog een paar nodig. Ook de broekjes van Victoria’s Secret vind ik erg fijn, dus die wil ik ook nog een aantal. Ik merk dat ze kwalitatief zoveel beter zijn dan die van bijvoorbeeld de Hunkemöller, die na een paar keer wassen helemaal niet meer zo mooi zijn en al kapot gaan.

7. NARS Laguna bronzer
Ook de NARS Laguna bronzer mag niet ontbreken op dit lijstje, na al die goede verhalen die ik er over heb gelezen. Ik ben benieuwd of ie in het echt net zo mooi – of misschien nog mooier – is.

Dit was – is – mijn wishlist. Ik ben benieuwd met wat ik allemaal thuis ga komen. Maar dat zie je vast en zeker later wel op mijn blog voorbij komen.
Wat zou jij absoluut meenemen uit Londen? 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

16 reacties

 • Reply
  Mariëlle
  februari 16, 2015 at 8:50 am

  Aaah je lijstje is net zoals wat ik zou kopen als ik weer naar London zou gaan! Je moet écht de collection concealer meenemen, de mijne is op en ik heb nog steeds geen vervanger die er aan tipt!

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  februari 16, 2015 at 9:19 am

  Geweldig lijstje! De Nars producten lijken me fantastisch; hoor ik zulke goede verhalen over altijd!

 • Reply
  Manon
  februari 16, 2015 at 9:46 am

  Hele mooie wishlist.

 • Reply
  Amy
  februari 16, 2015 at 9:47 am

  Wauw, wat een mooie wishlist! Ik heb een tijd terug mijn Nars Blush kapot laten vallen… Echt heel pijnlijk. Ik ga hem proberen zelf op te lappen maar als dat niet lukt zou ik een nieuwe kopen. En de sheer glow foundation wil ik ook proberen! 🙂

 • Reply
  Sabrina
  februari 16, 2015 at 9:59 am

  Mooie wishlist! Ik wil die sponge altijd nog een keer proberen!

 • Reply
  Sarah
  februari 16, 2015 at 11:36 am

  Hele mooie wishlist! Ik zou ook zeker ondergoed bij VS inslaan. Het is zo mooi en zit zo fijn! De foundation van Nars ben ik ook erg benieuwd naar 🙂

 • Reply
  Lisa
  februari 16, 2015 at 2:41 pm

  Ik wil zo graag naar Londen! Superleuk dat je er binnenkort een keer naar toe gaat. De sportcollectie van VS lijkt me ook heel fijn!

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  februari 16, 2015 at 9:48 pm

  Prachtige wishlist! I want to go to London toooO!

 • Reply
  Isabel Cristina
  februari 16, 2015 at 10:29 pm

  Wat een mooie wishlist! Die Nars blush zou ik ook wel willen hebben. Ook zou ik ook een bezoekje brengen aan de Victoria Secret winkel, waarom hebben we die niet in Nederland? 🙁

 • Reply
  Withlovefroms
  februari 17, 2015 at 12:04 am

  Leuke wishlist! I love Victoria Secret!

 • Reply
  Lizzy
  februari 17, 2015 at 11:08 am

  Wat een heerlijke wishlist! 🙂 De nude lipstick vind ik erg gaaf! Ben benieuwd hoe die uitpakt op je lippen! En de Nars blush heeft een prachtig kleurtje!

 • Reply
  Deisy
  februari 17, 2015 at 9:54 pm

  Wat een ontzettend fijne wishlisht 🙂 NARS is zeker iets waar je naar uit moet kijken en ook dingen van RT zijn fijn. Ik ben benieuwd of je gaat slagen 🙂 X

 • Reply
  Rebecca
  februari 19, 2015 at 8:40 pm

  Ahhh ik wil ook de NARS producten! Want it so baddd
  Prachtige lijst!

 • Reply
  Teddy
  februari 19, 2015 at 11:03 pm

  Wat een mooie wishlist!

 • Reply
  Sas
  februari 21, 2015 at 9:00 pm

  leuke wishlist. Ik moest even kijken wat nummer 1 was, zag er wel erg tof uit en klinkt met je uitleg wel heel handig