Hotspots

Hotspot – FeelGood Market

IMG_4741
Markten zijn hip en leuk, je ziet ze dan ook steeds meer. Wie kent er niet de beroemde hippiemarkten op Ibiza of de leuke marktjes in Camden of Portobello? Op Strijp S in Eindhoven vind je iedere derde zondag van de maand de FeelGood Market. Een gezellige creatieve markt met veel – lokale – ondernemers. 21 Juni was er weer een editie en tussen de (schoon)vaderdag bezoekjes door, bracht ik een bezoekje aan de markt.

IMG_4736

De FeelGood Market vindt dus iedere derde zondag van de maand plaats op Strijp S, het voormalig bedrijventerrein van Philips. Het terrein heeft daardoor een industriële look, die ten goede bijdraagt aan de fijne sfeer die er hangt. In de ‘mooi weer-maanden’ vindt de markt buiten, op het Ketelhuisplein, plaats. In de wintermaanden verhuist de markt naar het klokgebouw.

IMG_4749

Op de markt vind je allerlei kraampjes. Van design en fashion tot streekproducten en – veel – leuke foodconcepten, je vindt het er allemaal. Er is genoeg te bekijken en te proeven. Naast alle leuke kraampjes om rond te snuffelen zijn er ook verschillende workshops die je kunt volgen en kun je –  vanaf het terras of een loungekussen – genieten van diverse muziek-, theater- en dansacts.  Iedere editie zijn er weer andere deelnemers, waardoor het geen enkele keer hetzelfde is. En mocht je kinderen hebben, zij hoeven zich ook niet te vervelen, er is namelijk ook een heleboel leuks te doen voor de kleintjes – of voor jezelf als je je even wilt uitleven ;-).

IMG_4745

IMG_4742

Kortom: een markt met voor ieder wat wils, vervelen is er niet bij. Noteer dus in je agenda iedere derde zondag van de maand ‘FeelGood market’.
Mocht je trouwens met de trein willen komen, dit kan prima. Strijp S ligt naast station Eindhoven Beukenlaan óf je loopt vanaf station Eindhoven in 15-20 minuten naar Strijp S. Je kunt ook met de auto komen, maar zorg dan dat je op tijd bent. Er zijn niet heel veel parkeerplekken op Strijp S en er wordt goed gecontroleerd door politie. 

Ga jij wel eens naar (streek)markten?

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

15 reacties

 • Reply
  Kim
  juni 28, 2015 at 12:25 pm

  Zoveel leuke spulletjes! Ik ben gister toevallig voor het eerst naar zo’n soort markt geweest. Onwijs zomer gevoel. 🙂

 • Reply
  Anita | mindjoy
  juni 28, 2015 at 1:02 pm

  Ik ga altijd graag naar de Feelgood market, ben er alleen al even niet meer geweest. En nog wat gekocht?

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  juni 28, 2015 at 1:27 pm

  Oh, ik wou dat ze dat ook hadden bij mij in de buurt!

 • Reply
  Carola
  juni 28, 2015 at 7:46 pm

  Mooie foto’s heb je gemaakt!
  En deze markt klinkt leuk!

 • Reply
  Dina
  juni 28, 2015 at 7:54 pm

  Aaah dit was ook echt iets voor mij geweest. Het ziet er echt heel erg leuk uit!

 • Reply
  zomersproetje
  juni 28, 2015 at 9:32 pm

  Ben er nu 1x geweest, Erg leuk. Wil van de zomer zeker nog een keer gaan.

 • Reply
  Deisy
  juni 29, 2015 at 10:27 am

  Wauw, wat ontzettend gaaf! Ik ga dit onthouden en zeker een keer bezoeken. Dank je wel voor de tip meis. X

 • Reply
  Sammie
  juni 29, 2015 at 9:09 pm

  ohh dit is echt iets voor mij, vind dit soort markten zo ontzettend leuk! Misschien toch maar eens een tripje naar Eindhoven plannen..

 • Reply
  Femke
  juni 30, 2015 at 9:18 am

  Ooo, ik wist helemaal niet dat er zo’n toffe markt bij mij in de buurt was! Ik ga het even noteren hoor, want het lijkt me namelijk wel écht iets voor mij om naartoe te gaan. Dankjewel voor de tip 🙂

 • Reply
  Shanti
  juli 1, 2015 at 10:00 am

  Ja, de feel good market <3 mooie foto's heb je gemaakt!

 • Reply
  marjolein
  juli 1, 2015 at 10:45 am

  Ik begrijp wel dat dit een super leuke hotspot is!! Ziet er zo cool uit x

 • Reply
  Amy
  juli 1, 2015 at 11:23 pm

  Wat zijn je foto’s prachtig! De feel good market is een fijne plek om rond te lopen, helaas kom ik er te weinig. Toffe hotspot idd!

 • Reply
  Sas
  juli 11, 2015 at 1:00 pm

  Oh dit kende ik nog niet, wat een super leuke hotspot! Ziet er zo vrolijk uit

 • Reply
  Sheila
  juli 12, 2015 at 1:14 pm

  Wat gaaf! Ik ben echt gek op dit soort marktjes. Daarom ben ik ook gek op Londen, waar je inderdaad heel veel van dit soort fantastische plekjes vindt. Een andere favoriete markt van mij is de Queen Victoria Market in Melbourne.

  Wat een mooie blog heb je overigens!

 • Reply
  Puck
  juli 12, 2015 at 9:01 pm

  Grappig dat ik dit nu lees. Ik wilde vandaag nog gaan, maar door het slechte weer heb ik toch maar besloten om dat niet te doen. Volgende keer hopelijk iets meer zonneschijn.