My travels Reizen

Destination ‘unknown’

Hoi hoi! Als je dit leest ben ik, als het goed is, al geland op destination unknown. Nouja, zo unknown is mijn vakantiebestemming niet meer…

Afgelopen week zaten Dennis en ik op internet rond te surfen en zagen mooie vakanties voorbij komen. Waaronder een last-minute naar Ibiza. Ibiza lijkt me een super leuk en mooi eiland, waar we dingen kunnen zien, doen, maar ook heerlijk kunnen relaxen. Kortom, alles wat ik graag doe in een vakantie. Dus hebben Dennis en ik besloten deze vakantie te boeken en onze wilde plannen even aan de kant te zetten. Dat betekent niet dat ons wilde ‘ik ga naar het vliegveld en zie wel plan’ niet meer op onze bucketlist staat.

Nu we een concrete vakantiebestemming hebben, is de voorpret begonnen. Ik ben druk op internet opzoek geweest naar do’s op dit eiland en heb ook een boekje gekocht met leuke tips en een grote kaart er in. Die kaart kan handig zijn voor als we een auto, scooter of motor huren, want dat zijn we van plan. Verder willen we vooral genieten van het mooie weer en elkaar, maar ook mooie strandjes en andere plekken ontdekken, stadjes en dorpjes bezoeken, naar een hippiemarkt en natuurlijk op stap (Hallo, het is en blijft Ibiza).

Leuk weetje trouwens: De eerste date, althans die we bestempelde als onze eerste date, van Dennis en ik was naar ‘Verliefd op Ibiza’. Nu wordt onze eerste echte vakantie samen naar Ibiza.

Jullie kunnen gewoon om de dag een blogpost verwachten, want ik heb voor de komende twee weken vooruit geschreven. Dus terwijl ik geniet van de zon, Ibiza en vriendlief, kunnen jullie genieten van nieuwe blogposts.

Tot snel! X Evelien

Bron afbeelding: Vakantie Ibiza

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

6 reacties

 • Reply
  Shanti
  juli 13, 2014 at 12:27 pm

  Veel plezier meissie! Geniet maar lekker. Xx

 • Reply
  Marlissa
  juli 13, 2014 at 4:48 pm

  Een hele fijne vakantie! Ibiza staat bij mij nog steeds op mijn travel bucketlist.

 • Reply
  Lieke
  juli 13, 2014 at 10:47 pm

  Geniet van je vakantie meis!
  Ik ben benieuwd naar je verhalen als je terugkomt. Xx

 • Reply
  Nathalie
  juli 13, 2014 at 11:35 pm

  Ibiza lijkt me erg mooi! Fijne vakantie!!

 • Reply
  Sas
  juli 15, 2014 at 7:37 pm

  Oh wauw, wat gaaf zeg! Ik zou er ook wel eens heel willen. Heel veel vakantie plezier en ik blijf je ingeplande blogjes zeker volgen, leuk!

 • Reply
  Karlijn
  juli 17, 2014 at 5:14 pm

  Joehoeeeeee Ibiza! Wat ontzettend gaaf, dat lijkt me echt een super eiland. Ben heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Veel plezier!