Persoonlijk

Welkom

Mijn Kind enzo is een weblog over alles wat met kinderen te maken heeft. Zo vind je hier nieuwtjes, websites en apps, tips en informatie over uiteenlopende, interessante kind, ouder en school gerelateerde onderwerpen. Er wordt geprobeerd zo vaak mogelijk een update te plaatsen. Heb je alles al gelezen, of is er even geen update? Kijk dan rond in de categorieën. Zoek je iets over een specifiek onderwerp? Gebruik dan het zoekbalkje, die je rechts boven de sidebar vindt.

Mijn Kind enzo is persoonlijk,  kritisch, eerlijk en bovenal vol met passie voor kinderen, school, lifestyle en schrijven.

Wil je contact met me opnemen? Kijk dan even op de pagina ‘Contact’.

Over Evelien
Hoi! Mijn naam is Evelien (22). In januari 2014 ben ik begonnen met Mijn Kind enzo. Ik woon samen, met mijn vriend, in een dorpje in Noord-Brabant. In juni 2012 ben ik afgestudeerdantwerpen-0127 aan de PABO en heb vervolgens nog de Master Special Educational Needs (SEN) behaald, om me te specialiseren in het leren en gedrag van kinderen. Inmiddels werk ik 3 dagen in de week op het speciaal basisonderwijs en ben ik de overige 2 dagen beschikbaar om te vervangen.
Ik startte Mijn Kind enzo uit interesse voor school, kinderen en alles daaromheen. Daarnaast merkte ik in het onderwijs dat er een soort ‘gat’ is tussen ouders en leerkrachten. Middels mijn blog wil ik daarop inspelen door het geven van informatie en tips. Zowel ouders als de school willen immers het beste voor het kind Ik wil mensen informeren en amuseren.

Naast dat ik geniet van mijn werk en het schrijven op mijn blog, vind ik het leuk om film te kijken, te lezen, koken en leuke dingen doen met vrienden en familie. Wil je meer van me weten? Volg me dan gerust op Twitter.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

0 reacties