Persoonlijk

Theeleuten met Evelien #1

Ik ben gek op thee en drink het dan ook erg veel. Zeker als het straks weer echt koud wordt, vind ik het heerlijk om heel de dag thee te drinken. Meestal drink ik losse thee, maar ‘s ochtends vroeg, voordat ik naar mijn werk ga, ben ik liever lui dan moe en zwengel ik een zakje thee door het hete water. Sinds een tijdje heeft Pickwick teatopics, die aan de theezakjes zitten. Elke ochtend lees ik – met mijn slaperige hoofd – deze vragen en denk ik er over na. Soms zijn het een beetje vage vragen, maar sommige vragen vind ik oprecht leuk en dus besloot ik de vragen van de zakjes te halen en te gebruiken voor ‘theeleuten met Evelien’. In deze categorie zal ik steeds een aantal vragen beantwoorden en kun je me op die manier beter leren kennen.

Ik zou het super leuk als jij één van de vragen beantwoordt in de reacties, dan leer ik jou ook iets beter kennen. Laat me ook even weten wat je hiervan vindt en of je het liever in een video, in een geschreven blogpost of afwisselend ziet.
Veel plezier met kijken en vergeet de video niet in HD te zetten.

Klik hier als je de video niet kunt zien. Ik zou het super leuk – en lief – vinden als je je abonneert op mijn Youtube-kanaal. Het is helemaal gratis en zo blijf je op de hoogte van mijn nieuwste video’s.

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

3 reacties

 • Reply
  Simone
  september 26, 2016 at 9:08 am

  Wat een leuke originele video! Ik ben benieuwd naar het volgende deel 🙂

 • Reply
  Melle
  oktober 15, 2016 at 10:01 pm

  Wat een mega leuke video! Doe dit vooral vaker, zo zo leuk! Ik kan me zo erg aansluiten bij de antwoorden die je geeft 🙂 Net als de spelletjes, dat is dus echt niets voor mij. Ik kijk wel 😉 En mijn dag als miljonair! Oeh la laa ik denk dat als ik miljonair was ook nog wel zou werken dus misschien zou ik dat wel gaan doen. In ieder geval rustig wakker worden, uit ontbijten gaan en vertrekken naar een tropisch oord lijkt me ook wel wat 🙂 Grootste gok, recent toch wel gewoon een coachopleiding gaan doen. Echt een van de betere keuzes ooit! Ik hou er ook van om elke dag te leren dus dat is wel heel leuk! Merk dat ik er ook wel erg voor open sta daardoor, dat je ook dan lering trekt uit van alles, meer stil staat. Buitenlandse wezens? Mmm daar ben ik het wel met je eens. Er is vast ergens leven maar hoe en wat en waarom? Geen idee. Welke acteur zou de hoofdrol spelen in een film over mijn leven? Ik denk direct aan Anne Hathaway. Wat een eer wat een eer! Oeh en stampot andijvie <3

  • Reply
   Evelien
   oktober 27, 2016 at 10:52 am

   Zo leuk dat je de vragen hebt beantwoord! 😀 Ik vind het zo tof dat je die coachopleiding gewoon bent gaan doen. ”
   Ohh ja Anna Hathaway, niet aan gedacht, maar dat zou inderdaad een eer zijn!