The Lovely List

The Lovely List #8 – zon, vakantieplannen én een baan!

Oeps, toen was er ineens 1.5 week voorbij zonder enig bericht van mij. Maar maak je geen zorgen, het gaat goed, ik heb het alleen erg druk. Vrijdag 3 juli werd ik namelijk ineens gebeld of ik de laatste 2 weken van het schooljaar nog fulltime wil invallen. Natuurlijk wil ik dat, maar het rooster van het restaurant was ook al gemaakt. Dus werk ik nu fulltime voor de klas en ook nog in het restaurant. Gelukkig heb ik lieve collega’s die wat diensten van me over hebben genomen, zodat ik iets meer rust heb. Daarnaast ben ik erg druk geweest met hele leuke dingen én heb ik ontzettend fijn nieuws te horen gekregen. Ben je benieuwd naar hét nieuwtje en nog meer fijne geluksmomentjes? Lees dan vooral verder.

Ik heb een baan!
Halverwege juni stonden er ineens allemaal interne vacatures op de site van het schoolbestuur waar ik voor inval. Helaas waren het interne vacatures, wat inhoudt dat alleen mensen met een vast contract van dit schoolbestuur hierop kunnen reageren. Toch besloot ik op alle – bijna 40 – vacatures te reageren. Niet geschoten, is altijd mis én ze kunnen mijn naam maar voorbij zien komen, was mijn gedachte. Toen ik werd uitgenodigd voor een gesprek was ik dan ook door het dolle heen, ik had het namelijk totaal niet verwacht. Het was immers een interne vacature én ze ontvangen zoveel brieven dat het lastig is om er tussen te komen. Eerder is het me namelijk niet gelukt om uitgenodigd te worden. Na een super fijn gesprek voor 2 vacatures – een zwangerschapsverlof in groep 1/2 en een heel schooljaar parttime groep 5 – werd ik dezelfde avond al gebeld dat ze me willen hebben. Ze hebben zelfs gekeken of ze me voor beide vacatures konden aanstellen, maar dat ging niet, omdat het bij beiden om 3 dagen ging. Toen hebben ze besloten om mij de baan voor het gehele schooljaar te geven. Ik kon mijn geluk niet op, ik heb staan dansen van blijdschap. Eindelijk heb ik weer wat zekerheid voor één schooljaar, kan ik een band op gaan bouwen met een eigen klas en kan ik mezelf weer verder ontwikkelen. Donderdag ga ik kennismaken met mijn groep 5 voor komend schooljaar en ik heb er ontzettend veel zin in.

Vakantieplannen maken
En nu het zeker is dat ik een baan heb, zijn Dennis en ik nu vakantieplannen aan het smeden. We hadden onze plannen op een lager pitje gezet, vanwege alle onzekerheid. Wanneer ik geen vaste baan zou hebben, zouden we namelijk buiten het hoogseizoen gaan, vanwege de kosten. Nu gaan we toch in de zomervakantie en moeten we een beetje opschieten met alles regelen, maar dat komt helemaal goed. Ik geniet nu al van de van de voorpret en (dag)droom regelmatig over mezelf aan het strand met een koud drankje en mijn lieve vriend naast me.

De zon
Wat hebben we de laatste tijd enorm kunnen genieten van de prachtige zon met haar fijne, warme stralen. Helaas ben ik al weken verkouden en ben ik ook ziek geweest met het warme weer – wat minder leuk is als het zo warm is, kan ik je vertellen. Ik geniet er enorm van als de zon schijnt. Iedereen is vrolijker, het is heerlijk om ‘s ochtends naar het werk te fietsen en ook het buitenspelen met de kleuters wordt er een stuk fijner van. Ik hoop dat we de zon de komende tijd nog veel gaan zien en voelen.

Leuke feestjes
Een aantal vriendinnetjes van mij zijn onlangs afgestudeerd. En bij afstuderen hoort natuurlijk een feestje. Dit weekend heb ik een aantal feestjes gehad en ze waren ontzettend gezellig. Door de fijne temperatuur konden we tot laat buiten feesten en genoten we de – zwoele – zomeravond, waarvan ik hoop dat die er nog veel komen.

Barbecueën
De laatste maand hebben we de barbecue een aantal keer aan kunnen steken en kunnen genieten van het fijne weer, buiten eten en leuk gezelschap. Ik vind barbecueën ontzettend gezellig. Met zijn allen genieten van lekker eten, – en dan bedoel ik nog niet eens het vlees, geef mij maar een lekkere salade en stokbrood – het weer en uren met elkaar kletsen, ik hou er van. Valt het trouwens op dat ik geniet van de zomer? Deze Lovely List is onbewust een beetje een zomereditie geworden, hihi.

Wat staat er op jouw Lovely List?

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

19 reacties

 • Reply
  Anita | mindjoy
  juli 12, 2015 at 12:30 pm

  Oh meis ik ben zo blij voor je dat je een jaar zekerheid hebt wbt werk. Hoe ga je dat doen met het restaurant? Succes met het zoeken naar een leuke vakantiebestemming!

  • Reply
   Evelien
   juli 20, 2015 at 10:35 pm

   Dankjewel, super lief van je! Ik blijf voorlopig nog in het restaurant werken. Ik heb namelijk nu 3 dagen vast werk, de rest is nog onzeker. Mocht ik straks op de maandag en dinsdag veel of vast in kunnen vallen, dan wil ik maar al te graag stoppen.

 • Reply
  Manon
  juli 12, 2015 at 12:52 pm

  Wat fijn dat je zeker een jaar werk hebt, nu ik nog! haha.

 • Reply
  Dina
  juli 12, 2015 at 1:06 pm

  Gefeliciteerd met je baan! Wat een ontzettend fijn nieuws zeg! 😀 Ik snap wel dat je hebt staan dansen van blijdschap.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  juli 12, 2015 at 5:16 pm

  Proficiat met je werk! Leuk om te horen ♥

 • Reply
  Marlissa
  juli 12, 2015 at 9:14 pm

  Gefeliciteerd met je baan! Fantastisch en wat een heerlijk lijstje:)

 • Reply
  Sophie
  juli 12, 2015 at 10:48 pm

  Wat onwijs fijn!

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  juli 13, 2015 at 7:30 am

  Wat een leuk lijstje! Gefeliciteerd met je baan!

 • Reply
  Noortje
  juli 13, 2015 at 9:55 am

  Lovely list inderdaad! Gefeliciteerd met je baan!

 • Reply
  Vivian
  juli 14, 2015 at 6:36 pm

  Super dat je een baan hebt, gefeliciteerd! Klinkt ook echt heel erg leuk allemaal!

 • Reply
  Kimberley
  juli 16, 2015 at 5:28 pm

  O, wat goed! En super hoe je het gedaan hebt ook, gewoon overal op solliciteren en HOPPA. Goedzo en gefeliciteerd!

  • Reply
   Evelien
   juli 20, 2015 at 10:34 pm

   Dankjewel! <3 De aanhouder wint zeggen ze 😉

 • Reply
  Lieke
  juli 16, 2015 at 6:11 pm

  Wat ben ik super blij voor je dat je nu een baan hebt binnen het onderwijs.
  Nu eerst even vakantie vieren en leuke dingen doen. Have fun!

 • Reply
  Laura
  juli 18, 2015 at 12:20 am

  Wat een heerlijk lijstje! Wat fijn dat je nu zekerheid hebt met je baan. Heel erg gefeliciteerd!

 • Reply
  Marleen
  juli 19, 2015 at 12:11 am

  Supergaaf dat je bent aangenomen zeg! Vooral omdat er zoveel aanmeldingen waren! Hopelijk heb je het naar je zin 🙂 xx

 • Reply
  Laura
  juli 20, 2015 at 10:39 am

  Wat fijn dat je een baan hebt! Gefeliciteerd!

 • Reply
  Sas
  juli 21, 2015 at 2:55 pm

  Oh wat super goed zeg, een baan! Alvast heel veel succes en vooral plezier gewenst

 • Reply
  Linda
  juli 22, 2015 at 3:45 pm

  Wat een leuk lijstje en gefeliciteerd met je baan! Dat lijkt me een heel fijn na al die onzekerheid!

 • Reply
  Bibiane
  juli 26, 2015 at 8:58 pm

  Oh wat een super leuk nieuws! Veel plezier alvast, maar nu ff lekker vakantie 🙂