The Lovely List

The Lovely List #7 – 200 volgers, quality time en langer licht

Wat kunnen er toch veel leuke en mooie dingen – in een relatief korte periode – gebeuren! Hoog tijd dus om een nieuwe Lovely List te vullen met geluksmomentjes. Kijk je mee?

Familytime
Afgelopen weken heb ik weer wat tijd doorgebracht met mijn (schoon)familie én wat is dat toch eigenlijk fijn. Ondanks dat mijn ouders, zus, broertje en ik in hetzelfde dorp wonen – mijn andere zus woont in Limburg – zie ik ze niet heel vaak. Laat staan dat we elkaar allemaal tegelijk zien. Vorige week zondag hadden we een etentje ter ere van Moederdag en het was weer ouderwets gezellig. Maandag besloten we extra van het lekkere weer te genieten en gingen we spontaan bij mijn schoonouders barbecuen, ook erg gezellig!

Genieten met vriendinnen
Niet alleen met mijn familie had ik qualitytime, ook met een aantal van mijn vriendinnen heb ik flink wat uurtjes kletsend aan de telefoon of onder het genot van een kop thee doorgebracht. Zo fijn om zulke lieve mensen om me heen te hebben en uren te kunnen kletsen, waardoor je helemaal de tijd vergeet.

Langer licht
Yay, het is ‘s avonds weer langer licht! Hoe fijn is het om pas na 21:00 uur de lampen aan te hoeven doen én je verwarming niet meer aan te hoeven zetten?! Ik geniet er enorm van. En nog een extra voordeel: ik merk dat ik nu ‘s avonds ook meer energie heb.

Opruimen, weggooien, opbergen
In de lente krijg ik altijd schoonmaak-/opruimkriebels – de grote voorjaarsschoonmaak. Helemaal in Marie Kondo-stijl ben ik momenteel mijn huisje van boven tot beneden aan het opruimen. Alles uitzoeken, weggooien waar ik niet blij van word en de andere dingen een goede vaste plek geven. Veel onnodige dingen kunnen weg – wat veel spullen kun je toch hebben – en het wordt weer helemaal netjes.

200 Bloglovin’ volgers
Wauw, ik ben sprakeloos! Afgelopen week behaalde ik 200 volgers op Bloglovin’. Toen ik mijn blog begon had ik dat nooit verwacht en ik vind het dan ook heel bijzonder dat zoveel mensen mijn blog bezoeken. Elke keer krijg ik weer lieve reacties en mailtjes. Ook offline geven mensen mij complimentjes over mijn blog. Dan word ik toch wel even stil en heb ik een lach van oor tot oor. Bij deze wil ik jou dus heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn blog, of je nu wel of niet reageert, ik vind het super bijzonder dat je de tijd neemt om een bezoekje aan Live Life Lovely te brengen. Dank je wel! <3

Wat staat er op jouw Lovely List?

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

15 reacties

 • Reply
  Manon
  mei 15, 2015 at 1:14 pm

  Wat leuk allemaal! Ik geniet ook meer met vriendinnen samen nu

 • Reply
  Sammie
  mei 15, 2015 at 1:58 pm

  Oh wat een mooi aantal volgers heb je gehaald! Altijd leuk zo’n mijlpaal 🙂 Langer licht buiten vind ik ook heerlijk!

 • Reply
  Denise
  mei 15, 2015 at 2:10 pm

  Wat een leuk, vrolijk artikeltje :)! Heerlijk dat het lekker lang licht is inderdaad. En gefeliciteerd met je volgers!

 • Reply
  Amy
  mei 15, 2015 at 2:50 pm

  Wat een fijn artikel Evelien! ‘Langere dagen’ geven mij ook altijd een stuk meer energie!

 • Reply
  Anita | mindjoy
  mei 15, 2015 at 3:06 pm

  Wat een mooie blog mijlpaal!! Bizar om te merken hoe veel mensen je blog eigenlijk lezen zonder te reageren. Wat lief al die complimentjes!

 • Reply
  Kim
  mei 15, 2015 at 5:59 pm

  Ah wat fijn barbecueën! Hier is het er helaas nog niet van gekomen. En wauw wat een mooi aantal! Ik ga je opzoeken op Bloglovin’, dus bij deze heb je 201 volgers 🙂 (als het er ondertussen nog niet meer zijn geworden, haha!)

 • Reply
  Dina
  mei 15, 2015 at 8:14 pm

  Zo fijn hè, dat het zo lang licht is! Ik vind het heerlijk. Laatst hoorde ik er iemand over mopperen (hoe kan je nu mopperen als de zon langer schijnt? Ik snap het niet.). En wat een mooie mijlpaal zeg, 200 volgers op BL! 😀

 • Reply
  Lisa
  mei 15, 2015 at 9:29 pm

  Heerlijk hè, dat lange licht?! Fijn dat je lekker veel quality time had met vrienden en familie. Gefelciteerd met je 200 volgers, dat is echt veel, maar je verdient het helemaal! Je blog is zo leuk.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  mei 15, 2015 at 10:41 pm

  Proficiat met je 200 volgers!

 • Reply
  Eline
  mei 16, 2015 at 4:09 pm

  Mooi lijstje en gefeliciteerd met je 200 volgers! Ik heb ook de opruim- en schoonmaakkriebels!

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  mei 16, 2015 at 4:51 pm

  Leuk, positief lijstje! Gefeliciteerd met je 200 volgers!

 • Reply
  Carola
  mei 16, 2015 at 5:29 pm

  Wauw, wat een mooi aantal volgers! Gefeliciteerd! (:

 • Reply
  beautybloglaura
  mei 16, 2015 at 8:44 pm

  Proficiat met je volgers! xx

 • Reply
  Sas
  mei 17, 2015 at 9:00 pm

  200 volgers en dik verdiend! Dit gaat vast nog meer en meer groeien met dit prachtige blog van je!
  En wat een prachtige foto trouwens bovenaan dit artikel.

  • Reply
   Evelien
   mei 18, 2015 at 11:58 am

   Dankjewel voor je lieve reactie! <3