Persoonlijk

Tag – Sharing is caring

Een tijdje terug heeft Sammie de Sharing is caring tag bedacht. Een super leuke tag waarmee je andere bloggers in het zonnetje zet. Ik vind het ontzettend leuk om deze tag bij anderen te lezen, omdat ik op die manier weer nieuwe blogs kan ontdekken. Vorige week werd ik getagd door Lieke en vandaag lees je mijn antwoorden. Dus nu ben je benieuwd welke blog ik het laatst heb gelezen, welke blogs ik dagelijks bezoek of welke lay-out ik mooi vind? Lees dan snel verder.

Van wie is het laatste blogje wat je gelezen hebt en welke was dat?
Het laatste artikel wat ik heb gelezen is van Deisy. Deisy schrijft super leuke en inspirerende artikelen. Ze geeft 5 tips om een druk schema te voorkomen. Die tips kan ik wel gebruiken – hallo mijn blog heeft niet voor niets een week stil gelegen – met de vele onregelmatige uren die ik werk.

Welke blog heb je het laatst opgeslagen en waarom was dat?
Ik moet zeggen dat ik blogs niet zo snel opsla. Als ik de blogpost om wat voor reden ooit weer nodig heb, zoek ik hem wel weer op.

Deel je wel eens post van een andere blog en via welk social media kanaal doe je dat dan?
Dit doe ik eigenlijk veel te weinig, terwijl het super leuk is om op die manier een andere blog in het zonnetje te zetten en zo contact te krijgen met degene en je volgers.

Bij welke drie bloggers kom je dagelijks?
Helaas heb ik de laatste tijd niet iedere dag tijd om blogs te lezen, maar de blogs die ik probeer zoveel mogelijk te bezoeken zijn de blogs van: Dagmar, Anne, Deisy, Amy en Merel & Jamie.

Welke blogpost vond je erg nuttig de laatste tijd?
Kimberley schrijft naast haar leuke persoonlijke artikelen, blogposts over het bloggen. In Jip en Janneke taal legt ze allerlei termen uit – zoals SEO – en geeft duidelijke tips over bloggen. Super handig!

Bij welke blogger leer je vaak iets?
Bij de vorige vraag gaf ik al aan dat ik van blog van Kimberley dingen leer over het bloggen. Op de blog van Merel en Jamie leer ik veel over een groen leven. Iets wat ik de laatste tijd erg interessant vind. Ze delen super inspirerende artikelen over het leven en je manier van denken,  bloggen en lekker (vegan) eten.

Is er nog een leuke DIY die je laatst hebt gezien?
Als ik leuke DIY projectjes wil bekijken, bezoek ik altijd de blogs van Alyssa en Monique. Zij delen super leuke DIY’s, die ik ook nog eens goed na te maken zijn.

Het laatste recept wat je las, bij welke blogger was dat?
Het laatste recept wat ik heb gelezen is het bananenbrood wat Anne heeft gemaakt. Op Twitter en Instagram deelde zij al berichtjes over haar brood, wat me erg nieuwsgierig maakte. Ik kon dus niet wachten tot het recept online zou komen, om het zelf te proberen. Helaas heb ik nog geen tijd gehad om het te maken, maar dat gaat zeker snel gebeuren!

Bij wie moest je het laatst hard lachen en om welke blogpost was dat?
Ik moet vaak lachen om de leuke, originele blogposts van Femke. Zij schrijft vaak hele herkenbare lijstjes over van alles en nog wat.

Er zijn een hoop bloggers die schitterende foto’s maken. Noem er eens een aantal waarvan je de foto’s altijd mooi vindt.
Bij deze vraag schoten gelijk Sophie en Vera door mijn hoofd. Zij weten altijd mooie foto’s te maken van allerlei prachtige producten.

Is er een blogger waarvan je de layout heel mooi vind?
Ik vind het mooi als een lay-out clean is, maar wel eigenheid uitstraalt. Zo vind ik het bijvoorbeeld best jammer dat je de laatste tijd veel dezelfde soort lay-outs ziet – in het wit en grijs. Een voorbeeld van een lay-out die ik wel mooi vind, is die van Marlous.

Heb je nog leuke nieuwe muziek ontdekt via een blogger? Bij wie was dat?
Om eerlijk te zijn niet.

Is er een blogpost die je zo leuk of boeiend vond dat je vindt dat iedereen die zou moeten lezen?
Project Positief van Dagmar en Pluk je geluk van Sas vind ik beiden een super leuke reeks blogposts om anderen te besmetten met positiviteit. Geluk en positiviteit vermenigvuldigen immers als je het deelt.

Veel bloggers hebben wekelijks een terugkerend onderwerp. Naar welke post kijk jij altijd uit?
Mindfullness Maandag van Anita is een blogpost waar ik iedere maandag naar uit kijk. Anita schrijft – iedere maandag – een erg duidelijk en begrijpelijk artikel over mindfullness gerelateerde onderwerpen. Sinds ik in een dip heb gezeten en met de psycholoog bezig ben geweest met mindfullness ben ik daar erg in geïnteresseerd geraakt. Ik probeer bewuster te leven en meer te genieten.
Ook vind ik Twintiger aan het woord van Amy erg leuk om te lezen. Iedere vrijdag komt er een artikel online, waarin zij een twintiger heeft geïnterviewd over hun leven en dromen. Super leuk en inspirerend om te lezen waar iedereen mee bezig is en wat hun dromen zijn.

Is er een blogger die je net pas ontdekt hebt?
Onlangs heb ik de blog van Lonneke ontdekt, een leuke, persoonlijke blog met een mooie lay-out en mooie foto’s!

Dit waren mijn antwoorden op de tag. Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden, dus laat ze vooral hier beneden bij de reacties achter óf neem de tag over. Vergeet dan niet om het me te laten weten, dan neem ik zeker een kijkje.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

9 reacties

 • Reply
  sammie
  mei 26, 2015 at 3:11 pm

  Super leuk dat je de tag ook hebt ingevuld! Ik ga je op het lijstje erbij zetten 🙂 en ik ga vanavond op mijn gemak doorklikken 🙂

 • Reply
  Lisa
  mei 26, 2015 at 3:56 pm

  Oeeh, ik ga Kimberly’s blog even checken om al die SEO tips te lezen en Femkes artikelen zijn indd top!

 • Reply
  Lieke
  mei 26, 2015 at 6:28 pm

  Jeej! Je hebt hem ingevuld!
  Super leuk om te zien dat we veel dezelfde blogs leuk vinden. Maar nog leuker dat er nog bloggers tussen zitten die ik nog niet ken. Ik ga daar eens een kijkje nemen!

 • Reply
  Manon
  mei 26, 2015 at 8:07 pm

  Je hebt hem erg leuk ingevuld !

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  mei 26, 2015 at 8:38 pm

  Superleuke tag! Ik kon alleen af en toe de gelinkte woorden moeilijk lezen, die blauwe kleur is lastig soms! Weet niet of dat aan mij ligt, haha.

 • Reply
  Anita | mindjoy
  mei 26, 2015 at 9:39 pm

  Ontzettend leuke tag idd, ik ga hem ook nog doen want ben 2x getagd. Thnx voor de mention meis, super lief! Fijn om te lezen dat ik het duidelijk en begrijpelijk overbreng :). Ook weer nieuwe blogs leren kennen, ik ga eens doorklikken naar degene die ik nog niet ken.

 • Reply
  Teddy
  mei 26, 2015 at 9:48 pm

  Wat een leuke tag is dit! Ik kende nog niet alle blogs die je noemde!

 • Reply
  Amy
  mei 26, 2015 at 10:53 pm

  Dit is echt een hele leuke tag, super bedacht door Sammie! Ik ga hem zeker ook doen. Dank voor het noemen van mijn blog, super lief van je! <3

 • Reply
  Sas
  mei 31, 2015 at 7:45 pm

  Wat een leuke invulling van de tag! Ik ken bijna alle blogs en volg ze ook bijna allemaal. Lief ook dat je mijn projectje noemt<33