Persoonlijk

Spring has sprung tag

De lente is alweer een tijdje bezig en loopt alweer richting zijn eind. Toch moest ik vanochtend toen ik op de fiets naar mijn werk zat, met het zonnetje op mijn gezicht, aan deze tag denken. Inmiddels is het weer alweer omgeslagen en regent het, maar dat mag de pret niet drukken. Ik vul ‘m gewoon in!

Naar welke lente trends kijk jij het meeste uit?
De (pastel)kleuren en de bloemenprints! Ik houd van kleding die er liefelijk en vrolijk uitziet.

Wat is je favoriete kleding stuk voor de lente?
Blazers. Ik heb er een aantal in verschillende kleuren. Zo kan ik bij veel outfits een blazer aandoen, maar wanneer het te warm wordt, kan deze ook gemakkelijk weer uit. Ook ben ik gek op blouses. Die zijn in de lente niet te warm en niet te koud. Je kunt de mouwen opstropen. Erg handig voor nu, vind ik.

Wat is je favoriete lente lipkleur?
Ïn de lente draag ik graag zachtere lipkleuren, zoals lichtroze, nude- en koraalkleuren

Wat is je favoriete nagellak lente kleur?
Op mijn teennagels draag ik graag roodroze of koraal.
Mijn vingernagels lak ik niet zo vaak, omdat ik het geduld niet heb om te wachten tot het droog is. En daarbij mag ik op mijn werk, in het restaurant, ook geen felle kleuren op mijn vingernagels dragen. Als ik dan toch eens mijn vingernagels lak is het vaak roze (van zachtroze tot knalroze), pastel of nude.

En je favoriete lentekleur in het algemeen?
Roze! Van zachtroze naar koraal tot knalroze. Ook vind ik mintgroen erg mooi.

Wat ga je doen tijdens de vakanties in de lente?
Afgelopen twee weken had ik meivakantie en wat ik toen heb gedaan heb ik van de week ik mijn lovely moments post verteld. Maar er komen ook nog een paar lange weekenden aan. Om te beginnen met Hemelvaart. In dat weekend ga ik met vriendinnen een dagje weg. Gezellig samen lunchen en shoppen. Ook ga ik in dat weekend met mijn schoonfamilie barbecueën. Dat wordt denk ik mijn eerste barbecue van dit jaar. Met Pinksteren zal ik voornamelijk moeten bijkomen van het schoolkamp. Op 3, 4 en 5 juni ga ik namelijk met mijn klas en de andere schoolverlaters groep op kamp. Daar heb ik heel veel zin in, maar wordt vast en zeker ook heel vermoeiend!

Favoriete Starbucks drankje om te drinken in de Lente?

Om eerlijk te zijn heb ik mijn hele leven pas twee Starbucksdrankjes genuttigd. Dat heeft er mee te maken dat ik geen koffiedrinker ben en niet vaak met de trein reis, haha. Als ik dan toch moet kiezen ga ik voor Very Berry Hibiscus. Die dronk ik voor het eerst toen ik afgelopen zomer met Shanti op vakantie ging.


Shanti en ik tijdens onze vakantie op Lesbos.

Merk je dat je meer kleur gaat dragen nu het lente is?
Wel iets meer, maar ik draag in de winter net zo lief kleur. Juist, omdat het dan overal al zo donker en grauw is, vind ik het leuk om dan ook kleur te dragen.

Waar heb je het meeste zin in met de lente dit jaar?
Mooi weer, de eerste barbecue van dit jaar, een lekker drankje op een terras, slippers/sandaaltjes aan kunnen, blote benen, met fijn gezelschap genieten.

Aankomend weekend wordt het mooi weer (zeggen ze nu). Dat wordt heerlijk met blote benen, slippers en een drankje op het terras zitten; genieten!

Waar geniet jij van in de Lente?

Bron foto’s:
Foto 1: Hanneke Meijer
Foto 2: Shanti

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

4 reacties

 • Reply
  Kimberley
  mei 14, 2014 at 6:19 pm

  Wat heb je de tag leuk ingevuld. Ik vind je foto’s erbij leuk!

 • Reply
  Shanti
  mei 15, 2014 at 6:16 pm

  Hé, bekende foto’s haha! Leuk leuk 🙂 je bruiloftsoutfit blijft echt prachtig! Ik heb ook al heel veel zin in ons shopdagje 🙂

 • Reply
  Sas
  mei 16, 2014 at 11:24 am

  Wat een leuke vragen en antwoorden. ik vind de foto’s bij dit artikel erg leuk!

 • Reply
  Linda
  mei 17, 2014 at 5:37 pm

  Leuk om te lezen! Ik hou ook van blazers en koraalkleuren en mint 😀