Persoonlijk

Mijn doelen voor 2015

goals 2015

2015, Een jaar vol met nieuwe kansen. Een perfect moment – overigens is iedere dag een perfect moment – om nieuwe doelen op te stellen om na te jagen. Ook ik heb doelen opgesteld: gewoon een aantal dingen die ik graag dit jaar wil bereiken.
Ben je benieuwd naar mijn doelen? Lees dan zeker even verder.

Een happy & healthy lifestyle
Afgelopen jaar was een pittig jaar, vol met verdriet en paniekaanvallen. Not so happy dus, maar ook zeker niet healthy. Mijn verdriet ging ik weg eten. Ik trok me terug op de bank met thee en chocolade: liet mij maar even.
Nu ik weer beter in mijn vel zit, wil ik ook mijn eetgewoonten, die ik in 2014 heb opgebouwd, maar al te graag veranderen. Ik wil weer gezonder gaan eten – alleen in het weekend wat chips en chocolade – en gaan sporten. Sporten en ik zijn nooit een goede combinatie geweest, maar ik wil het toch echt een keer gaan volhouden! Op andere vlakken ben ik immers wel een echte doorzetter, dan zou dit me toch ook wel moeten lukken?
Ook wil ik positiever in het leven staan. Sinds eind 2014 voel ik me een stuk beter, zie ik dingen weer positiever in, maak ik me minder druk en ben ik zelfverzekerder. Dit wil ik in 2015 blijven doen en ook anderen hiermee aan steken. Geluk vermenigvuldigt zich immers als je het deelt.

Reizen
Ik ben gek op het ontdekken van nieuwe plekken en vind reizen dan ook super leuk. Het liefst doe ik dit samen met Dennis. Afgelopen jaar bezochten we samen een aantal leuke steden in Nederland en gingen we op reis naar Ibiza. Dit jaar wil ik meer leuke plekken ontdekken. En die citytrip naar London moet er ook maar eens van komen.

Blogritme
Jaloers ben ik. Jaloers op bloggers die elke keer netjes vooruit werken, waardoor zij een vast blogschema hebben en er elke keer op hetzelfde moment een blog online komt. Ik kan me niet rekenen tot die bloggers. In het weekend heb ik vaak weinig tijd om vooruit te werken met als resultaat dat ik vaak op het laatste moment – in de avonduren – artikelen zit te typen. Dit doe ik met veel liefde en plezier, maar ‘s ochtends gaat toch ook weer vroeg die wekker. In 2015 wil ik graag een blogritme vinden waar ik me goed bij voel, zodat er in ieder geval om de dag een blogpost online komt – en misschien wel iedere dag. Ik beleef zo veel plezier aan het bloggen! <3 Aan inspiratie is in ieder geval geen gebrek: ik heb al wat leuke ideeën in mijn hoofd.

Een baan als juf
Dit heb ik wellicht niet helemaal zelf in de hand, toch is dit een doel wat ik dolgraag wil bereiken. 2015 begint wel goed met één maand fulltime invallen. Daarna is het weer afwachten. Ik hoop dat die baan er komt en ik mijn energie en passie voor het lesgeven en kinderen weer in een klas mag steken.

Meer lezen
Ik ben verslaafd, aan bloggen en YouTube. Ik zit vaak tot ‘s avonds laat blogs te tikken, te lezen en YouTube filmpjes te kijken. Hartstikke leuk, maar daardoor lees ik bijna geen boeken en tijdschriften  meer, terwijl ik daar ook zo van kan genieten. Ik neem er gewoonweg de tijd niet voor. In 2015 wil ik meer lezen! Laat ik zeggen: 12 boeken, om het doel gelijk wat concreter te maken. Twaalf boeken klinkt hartstikke gemakkelijk, maar als je je realiseert dat ik er dit jaar maar 6 heb gelezen, is het dat dus duidelijk niet. Met Sinterklaas en kerst heb ik wat leuke boeken gekregen, dus ik kan vooruit. Let’s do this!

Zo, dit zijn mijn doelen en wensen voor komend jaar. Hopelijk gaat het me lukken ze te bereiken en wordt 2015 een topjaar, vol met positiviteit, liefde en gezondheid. Ik ben benieuwd naar wat er allemaal op mijn pad gaat komen, de tijd zal het leren.
2015, Kom maar op met wat je voor me in petto hebt, ik ontvang je met open armen!

Wat hoop jij te in 2015 te bereiken?

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

20 reacties

 • Reply
  Mariëlle
  januari 6, 2015 at 6:30 pm

  Leuke doelen en ik denk ook echt realistisch. Heel veel succes en vooral ook plezier natuurlijk! 🙂

 • Reply
  Manon
  januari 6, 2015 at 6:58 pm

  Mooie doelen heb je gesteld! Ook hele leuke trouwens en je gaat ze zeker halen

 • Reply
  Anita
  januari 6, 2015 at 6:58 pm

  Mooie doelen heb je gesteld. Lezen en een healthy lifestyle zijn ook doelen die ik voor mijzelf gesteld heb. Daarom ben ik deze maand ook de home made challenge aangegaan. En zoek idd een blogritme wat voor jou werkt.

 • Reply
  Kimberley
  januari 6, 2015 at 7:03 pm

  Je hebt hele goede doelen gesteld! Ik hoop dat er in 2015 geen paniekaanvallen meer komen. Bah! En die nieuwe baan komt er zeker!

 • Reply
  Amy
  januari 6, 2015 at 7:04 pm

  Wat een fijne en mooie doelen! Ik weet zeker dat het je gaat lukken en hopelijk komt die vaste baan ook snel! 🙂 Op een prachtig jaar!

 • Reply
  Sarah
  januari 6, 2015 at 7:23 pm

  Hele fijne doelen heb je! Gaat je vast en zeker lukken! Een van mijn doelen is ook een baan vinden. Hopen dat het lukt! xoxo

 • Reply
  Andrea
  januari 6, 2015 at 7:31 pm

  Wat een leuke doelen! Heb je al een account op goodreads? Daar kan je je boeken bijhouden en ook reviews enzo lezen. Ik vind dat super handig.

 • Reply
  Denise
  januari 6, 2015 at 7:36 pm

  Wat een mooie lijst heb je opgesteld, super! <3

 • Reply
  Sanae
  januari 6, 2015 at 7:37 pm

  Ik wil ook echt meer reizen in 2015! Leuke doelen heb je!

 • Reply
  Lieke
  januari 6, 2015 at 7:44 pm

  Mooie doelen heb je voor jezelf opgesteld. Nu je vorig jaar al zover bent gekomen, komt het met deze doelen ook wel goed. You can do it!

 • Reply
  EasyDailyFood
  januari 6, 2015 at 8:17 pm

  Mooie doelen!

 • Reply
  Mira
  januari 6, 2015 at 10:05 pm

  Wat een mooie doelen en wat een leuke tekening, ik hoop dat je ze allemaal mag behalen:)

 • Reply
  sammie
  januari 7, 2015 at 11:08 am

  Leuk! Ik hoop dat je ze allemaal haalt, vooral de eerste is wel een hele mooie! Meer lezen heb ik ook als doel (bucketlist ding) ik wil er dit jaar 50 lezen 🙂 Heb er inmiddels 1 gelezen.. dat word nog wat 😉

 • Reply
  Infinity
  januari 7, 2015 at 2:31 pm

  Ik type mijn artikels meestal ook op het laatste moment, ik heb echt geen tijd om vooruit te werken. Deze doelen zijn zeker haalbaar, dus met goede moed hou je ze denk ik wel vol! (:

 • Reply
  Dina
  januari 7, 2015 at 3:30 pm

  Leuk lijstje! Ik hoop dat je heel snel een baan als juf vindt, dat zou toch mooi zijn! 🙂

 • Reply
  Linda
  januari 8, 2015 at 10:36 am

  Jij hebt ook mooie doelen gesteld! Ik hoop dat er een mooie baan als juf aan komt voor je dit jaar!

 • Reply
  Marlissa
  januari 9, 2015 at 11:38 pm

  Prachtige doelen en veel succes. Hopen op een mooie baan als juf!:)

 • Reply
  Sas
  januari 10, 2015 at 11:19 am

  Wat een heerlijke lijst met doelen! Heel veel plezier en succes om deze te behalen

 • Reply
  Shanti
  januari 10, 2015 at 8:05 pm

  Even los van je doelen (want je weet wel hoe goed ik die vind en hoe trots ik op je ben :)) wat een geweldige graphic heb je erbij!

  • Reply
   Evelien
   januari 11, 2015 at 11:57 am

   Hihi dankje, helemaal zelf getekend 😉