Persoonlijk

Lately #3

Het is weer tijd om je te laten zien wat ik de afgelopen weken heb gedaan. Kijk je mee?

Loving
Merken dat het steeds beter met me gaat en dat ook Dennis dat ziet. Ik heb me lang niet zo goed en fijn gevoeld als nu. Er is nog een weg te gaan, maar dat komt helemaal goed. Ik heb me gisteren opgegeven voor een cursus om verder aan mezelf te kunnen werken. Erg spannend, maar wie niet waagt, wie niet wint.

Drinking
Thee, heel veel thee. Nu het herfst is, vind ik het heerlijk om thee te drinken. Sowieso drink ik graag thee, het hele jaar door. Maar in de herfst en winter drink ik het zo ongeveer de hele dag. Van groene thee tot fruitthee tot kruidenthee, ik vind het heerlijk. Zeker wanneer ik het in een extra grote mok doe (dat scheelt een aantal keer op en neer lopen om een nieuwe kop te halen) en onder een dekentje op de bank kruip met een boek of serie.

Eating
Afgelopen zaterdag bezochten mijn zus en ik de ‘Taart & trends’ beurs. Hier volgden we ook workshops, waarbij we wenskoekjes en soezen maakten. En wat je maakt moet je natuurlijk wel zelf proeven. Ik geniet dus op dit moment van heerlijke gebakjes en koekjes. Maar ook de hele pure chocolade, die mijn schoonouders meebrachten vanuit Oostenrijk, gaat er in als zoete koek. Gelukkig is hele pure chocolade nog niet zo heel slecht.

Watching
Ik kijk amper televisie en als ik iets wil zien, moet ik het regelmatig opnemen omdat ik vaak werk ‘s avonds. Toch staat vrijwel iedere avond om 20:00 uur mijn televisie afgesteld op RTL4 voor Goede tijden, slechte tijden. Even mijn verstand op 0, heerlijk. En wanneer ik het ‘s avonds niet kan kijken, kijk ik het de volgende ochtend terug.

Wanting
Nieuwe kleren en schoenen! Overal in de winkels zie ik zulke leuke items. Toen ik laatst het filmpje ‘herfsttrends’-filmpje van Sarah zat te bekijken, kriebelde het helemaal. Ik had zo`n zin om te winkelen. Ik keek Dennis aan en die zei gelijk: ‘nu heb je zin om te winkelen hè?’ Oei, hij kent me, haha.

Feeling
Zoals ik hierboven al schreef, voel ik me steeds beter en dat doet me enorm goed! Ik lach weer meer en ook mijn eigen humor komt weer steeds meer tot uiting. Zo kon ik het niet laten deze foto op Instagram te zetten met dierendag. Zwientje verdiende ook gewoon wat extra’s.

Thinking
Een aantal weken geleden ben ik fanatiek begonnen met hardlopen. Helaas was vooral het begin goed. Afgelopen weken heb ik weinig gelopen. Ik heb veel en onregelmatig gewerkt. Ik moet een planning maken voor mezelf wanneer ik ga sporten. Dat lijkt me een goed idee.


Doing
Veel gewerkt, maar ook leuke dingen heb ik de afgelopen tijd gedaan. Zo ging ik afgelopen vrijdag voor het eerst golven. De broertjes van Dennis kregen dat namelijk voor hun verjaardag, van Dennis en mij. We hebben pitch & putt gedaan, waarbij je op een baan van maximaal 90 meter speelt. Aangezien het nog knap lastig is die bal ver te slaan, was ik blij dat de banen niet zo lang waren. Het was erg leuk om te doen en het fijne weer droeg ook bij aan een leuke middag.


Enjoying
Alle lieve en leuke reacties op mijn blog. Vooral de afgelopen 2 dagen heb ik met een lach en een traan de reacties zitten lezen. Ik was vrij onzeker over de post, maar besloot mijn OOTD toch online te zetten. Er kwamen zulke lieve reacties op. Ook de groeiende bezoekersaantallen blijven me verbazen en toveren een glimlach op mijn gezicht. Dank je wel voor het bezoeken van mijn blog!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

15 reacties

 • Reply
  sam
  oktober 6, 2014 at 1:48 pm

  ik drink ook veel meer thee in de herfst en winter, is dan toch net wat lekkerder omdat het koud is buiten 🙂

 • Reply
  Mariëlle
  oktober 6, 2014 at 2:50 pm

  Ik wist helemaal niet dat je niet fijn in je vel zat, maar wat fijn dat je je beter voelt! Maar thee en chocolade zijn tenslotte ook wel om van te genieten natuurlijk 😉

 • Reply
  Manon
  oktober 6, 2014 at 2:51 pm

  Leuk om te lezen, ik drink eigenlijk altijd thee

 • Reply
  Shanti
  oktober 6, 2014 at 3:06 pm

  Ik moest zó lacheb om je foto op dierendag (en ook om de reactie van dennis zn broertje op FB). Zo fijn dat het goed met je gaat, dat is je echt gegund 🙂

 • Reply
  Kiss & Make-up
  oktober 6, 2014 at 3:35 pm

  Hehe, leuke post, dit! Ik ben ook een theedrinker. Al vind ik de herfst vooral het seizoen voor warme chocomelk 😀 En ja, pure chocolade, lekker! Ik moet zeggen dat ik de Belgische chocolade echt enorm mis…

 • Reply
  Malou
  oktober 6, 2014 at 4:12 pm

  Heel leuk om te lezen, zelf ben ik echt verslaafd aan thee haha.

 • Reply
  Sara - Window On My Wardrobe
  oktober 6, 2014 at 6:35 pm

  Leuk overzichtje, en wat fijn om te horen dat het beter met je gaat! Je goed in je vel voelen is echt zo ontzettend belangrijk!

  X Sara

 • Reply
  jouvence
  oktober 6, 2014 at 7:28 pm

  leuk overzicht ♥ chocolade is altijd goed.! xx

 • Reply
  Lieke
  oktober 6, 2014 at 8:26 pm

  Fijn om te horen dat het goed met je gaat.
  Lekker blijven genieten van de dingen die je doet en je hoeft echt niet onzeker te zijn, want je bent n topper!

 • Reply
  Teddy
  oktober 7, 2014 at 9:55 am

  Heel erg leuk om te lezen!

 • Reply
  Sas
  oktober 7, 2014 at 11:39 am

  Leuk altijd, reacties op je blog… Leuk lijstje heb je er weer van gemaakt 🙂

 • Reply
  Jenn
  oktober 7, 2014 at 1:38 pm

  Leuk om te lezen! Ik ben ook gek op thee en net begonnen met hardlopen 🙂 Je hebt er een volger bij!

 • Reply
  Esther
  oktober 7, 2014 at 2:55 pm

  Moest erg lachen om je ‘dierendag’ foto van je spaarvarken, haha! Leuk artikeltje (:

 • Reply
  bymarlayne
  oktober 7, 2014 at 5:10 pm

  Leuk artikel!

 • Reply
  Klaartje
  oktober 7, 2014 at 7:46 pm

  Leuk artikel om te lezen!