Persoonlijk

Lately #1

Al weken, misschien wel maanden, is er geen ‘Last weeks’ artikel voorbij gekomen op Livelifelovely, terwijl ik deze posts bij anderen juist super leuk vind om te bekijken en lezen. Ik merkte dat ik te weinig foto’s had voor een post, in ieder geval dat vond ik, en stelde het Last weeks artikel steeds uit.
Toen ik op de blog van Anne Solveig haar Thoughts Lately artikelen zag, bracht mij dat op het idee om het lijstje, wat in dat artikel aan bod komt, te combineren met het Last weeks artikel. Zo kan ik mijn bezigheden laten zien en lezen, maar maakt het niet uit als het een keer wat minder foto’s zijn. Vandaag de aftrap voor mijn Lately-posts. Kijk en lees je mee?

Loving
Mijn lieve vriendinnetjes! De afgelopen weken was het schoolvakantie, wat betekende dat ik niet op school hoefde te werken, maar alleen in het restaurant. Dus wat meer vrije tijd en eindelijk tijd om vriendinnen te zien die ik al een tijdje niet had gezien.

Drinking
Cola. Ik drink de laatste tijd teveel cola en dat moet stoppen! Meer water, vanaf nu. Maar ook smoothies drink ik weer regelmatig. Dat compenseert de cola. Misschien, een beetje.

Eating
De afgelopen weken heb ik veel friet gegeten. Niet omdat ik het lekker vind, nee, dit krijg ik vaak als ik op het werk eet. Thuis hebben Dennis en ik geen frituurpan, omdat we op het werk al meer dan genoeg frituurmaaltijden krijgen, en proberen we gezond te eten.

Watching
Disneyfilms! Vroeger hadden we thuis bijna alle Disneyfilms op videoband. Met de komst van de DVD en het verdwijnen van de videobanden, konden we die niet meer kijken. Wat mijn zussen en ik vreselijk vinden! Wij zijn gek op Disney, kunnen vrijwel alle liedjes meezingen en worden daardoor raar aangekeken door onze mannen. De C1000 had laatst een actie, waarbij je Disneydvd’s kon sparen. Ik heb gelijk de omgeving ingeschakeld om mee te sparen en heb de laatste weken heerlijk ‘s avonds Disneyfilms gekeken.

Wanting
Ik wil teveel. Teveel spullen en teveel doen, maar bovenal wil ik een baan als juf. Ja, dan ben ik een heel gelukkig meisje.

Needing
Niets?

Feeling
Happy! Afgelopen dagen heb ik erg leuke dingen gedaan, waaronder meegedaan met de Brabantse dag, waar ik in de blogpost van zaterdag al over vertelde. Maar ook komende week staan er leuke dingen in de agenda. Love life!

Wishing
Dat het donderdag is en ik eindelijk weet wat Dennis allemaal voor me in petto heeft voor mijn verjaardag.

Liking
Bloggen! De afgelopen weken/maanden (behalve afgelopen 2 weken) kwam er om de dag een blogpost online. Wat vind het leuk om ze te schrijven en de leuke reacties te lezen. Ik kan niet wachten om weer om de dag een blogpost online te hebben staan.

Thinking
Over een heleboel dingen en vooral mijn toekomst. Wat nou als het niet lukt om aan het werk te komen als juf? Zal ik me dan om laten scholen? Wat wil ik dan? Een boel vragen en nog geen antwoorden.

Doing
Afgelopen week ben ik begonnen met hardlopen met Evy. Ik liet jullie mijn sportkleren al zien in mijn shoplog, maar nu heb ik ze ook daadwerkelijk aangetrokken en gesport. En eigenlijk is het gevoel, na het sporten, heerlijk.

Reading
Op veel blogs en instagramaccounts zag ik het tijdschift MoodieZ voorbij komen. Mijn interesse was gewekt en heb er een gekocht. Wat een fijn blad!

Enjoying
Life! Ik ben met veel leuke dingen bezig en ook komende tijd staan er leuke dingen te gebeuren, waar ik super veel zin in heb.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

14 reacties

 • Reply
  Shanti
  september 1, 2014 at 3:02 pm

  Wat een heerlijk positief bericht, word er vrolijk van! Ik kijk nu stiekem ook regelmatig Disneyfilms via Netflix haha…en ninthe heeft er een hoop op DVD (ook op video trouwens en natuurlijk heeft mn pa nog een videospeler)

  Ps. Ben het niet eens met je needing! Die baan als juf is je gegund en het is misschien geen primaire levensbehoefte maar je zou er wel heel gelukkig van worden dus die heb jij gewoon nodig 🙂

 • Reply
  Kimberley
  september 1, 2014 at 4:56 pm

  Heel leuk om te lezen! Wat leuk over je vriendinnetjes te lezen. En Disney-films, you’re never to old… Altijd leuk!

 • Reply
  iiiThinkPink
  september 1, 2014 at 7:05 pm

  Leuk artikel!

 • Reply
  Sara - Window On My Wardrobe
  september 1, 2014 at 11:22 pm

  Leuke post! Ik ben zelf ook een enorme Disney fan, nog steeds! En je droom om een baan te vinden als juf zeker nog niet opgeven! Je komt er wel 😉

  X Sara

 • Reply
  saskia
  september 2, 2014 at 9:18 am

  Leuk overzicht. En wat een mooie en leuke foto’s van jezelf!

 • Reply
  Laura - Sunlight Dream
  september 2, 2014 at 10:37 am

  Ik drink de laatste dagen ook weer lekker veel smoothies 🙂 snel, makkelijk en lekker 😀

 • Reply
  Jolet
  september 2, 2014 at 2:34 pm

  Minions! Die film is leuk he 🙂

 • Reply
  Kim
  september 2, 2014 at 7:04 pm

  Leuke foto’s!

 • Reply
  Lizzy
  september 2, 2014 at 7:17 pm

  Wat een leuk persoonlijk artikel! 🙂 Disneyfilms zijn zo leuk! Die moet ik ook echt weer gaan kijken! Wat leuk dat je bijna jarig bent!

 • Reply
  Joyce
  september 3, 2014 at 2:23 pm

  Ik vind dit echt zo’n leuk artikel! Alvast gefeliciteerd trouwens 🙂

 • Reply
  Inge
  september 3, 2014 at 7:11 pm

  Wat leuk om te lezen! Ik vind festivals geweldig maar dat poeder gooien, ik vind het verschrikkelijk en moet er niet aan denken haha! Heel veel plezier op je verjaardag alvast, ben benieuwd! 😉 Leuke blog, ik volg je nu via bloglovin! 🙂 X

 • Reply
  Paul
  september 3, 2014 at 10:45 pm

  Leuke opsomming. Succes met het opbouwen met Evy.

 • Reply
  Sylvia
  september 4, 2014 at 4:05 pm

  Een frituurpan komt er hier ook niet in, dan zou ik veel te veel bitterballen eten 😉 Leuke minion!

 • Reply
  Sas
  september 6, 2014 at 9:18 pm

  Leuke foto’s en overzichtje 🙂

  Ik kijk nu via Netflix Fringe…