Persoonlijk

Last weeks #7

Het is weer tijd voor mijn Last Weeks artikel. Hierin laat ik je met  instagramfoto’s zien van wat ik zoal de afgelopen weken heb gedaan. Je kunt me natuurlijk ook volgen op instagram, dat vind ik super leuk! Maar genoeg gekletst, kijk je mee?


Eindelijk een nieuwe telefoon! Mijn vorige telefoon, een Samsung Galaxy S Plus was al bijna een jaar stuk, terwijl mijn abonnement nog liep. Dus heb ik zo lang papa’s oude Galaxy S2 gebruikt. Mijn nieuwe telefoon is een Samsung Galaxy S4. Niet het nieuwste van het nieuwste, maar een prima telefoon met een goed abonnement voor mijn gebruik. Nu nog opzoek naar een fijn, leuk hoesje voor er omheen.


Deze foto hebben jullie volgens mij al voorbij zien komen, maar deze symboliseert mooi wat ik afgelopen weken heb gedaan: wanneer de zon scheen, genoot ik met volle teugen op mijn balkon met een koud drankje en mijn zonnebril.


En met mooi weer hebben wij de ramen wagenwijd open staan, als we thuis zijn. Echter was Dennis vergeten één raam dicht te doen toen hij ging werken. Dus toen ik thuis kwam en de slaapkamer op liep, stond dat raam nog open. Juul nam het er gelijk van en ontsnapte door het raam. Ik kon haar niet meer pakken, want ze was te ver. Gelukkig heb ik haar met brokken weten te lokken.


Ik ben gaan shoppen en goed geslaagd voor wat leuke zomerjurkjes voor ‘destination unknown’.


Samen met een vriendinnetje ben ik in de kroeg naar Nederland-Mexico gaan kijken. Wat was het toch spannend! Na de wedstrijd moest zij vlug terug naar Amsterdam, dus deed ik nog wat drankjes met anderen en ben ik daarna lekker in mijn juichpak op de bank geploft.


Op maandag zijn Dennis en ik meestal samen vrij, dus doen we samen boodschappen. We kwamen voorbij de bakker en Dennis sneakte naar binnen, om vervolgens terug te komen met 2 lekkere gebakjes. Fruit is toch gezond?


Ik ben gek op fruit, dus kochten we ook een watermeloen. Heerlijk!


Afgelopen vrijdag vierden mijn collega en ik samen met onze klas onze verjaardagen. We werden goed verwend met allerlei cadeautjes, maar kregen ook van heel de klas één cadeau: een strandtas met een ICI Paris bon, een beachbaltennis-setje, zonnebrand, een tijdschrift en een badlaken met alle namen van de kinderen er op geborduurd. Super leuk!


Dit weekend was Dennis ziek, dus heb ik hem vertroeteld en hebben we heel wat uurtjes samen op de bank doorgebracht. Juul lag lekker op het kleed bij de bank te slapen.

Zondag ga ik op vakantie, dus de volgende Last Weeks zal veel vakantiefoto’s bevatten. Komende week ga ik dus vooruit schrijven, zodat er wel blogs online komen tijdens mijn vakantie. Wat zijn jouw plannen voor komende weken? Ik ben benieuwd! X Evelien

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

5 reacties

 • Reply
  Nathalie
  juli 7, 2014 at 8:06 pm

  Aww wat een schattig katje 🙂

 • Reply
  Claudia
  juli 8, 2014 at 12:26 pm

  Die laatste foto, cute! En die foto met die tassen is leuk!!

 • Reply
  Teddy
  juli 8, 2014 at 5:52 pm

  Wat een leuke week! Awh, Juul is echt schattig!

 • Reply
  iiiThinkPink
  juli 8, 2014 at 7:56 pm

  Leuke foto’s!

 • Reply
  Svenja
  juli 8, 2014 at 11:07 pm

  Wat een fijne foto’s! Lekker veel foodies ook, krijg er trek van hihi.