Persoonlijk

Last weeks #6

De afgelopen twee weken ging ik op kamp, genoot ik van het lekkere weer, keek ik voetbal en deed ik nog genoeg dingen. Kijken jullie mee?

(Vanwege privacy van de kinderen en school plaats ik geen foto’s van het kamp).

Donderdagavond, 5 juni, kwam ik terug van kamp. Helemaal gesloopt natuurlijk. Maar wat was het leuk! Ik heb ook dikke vette complimenten gekregen voor de organisatie, die ik grotendeels op me heb genomen. Gelukkig was ik vrijdag vrij. Zo kon ik nog even bijkomen en alles opruimen. En natuurlijk mijn vieze wandelschoenen even poetsen en laten drogen in de zon.


De rest van het weekend heb ik vooral genoten van het mooie weer met een boekje, op mijn balkon.


‘s Avonds gezellig de kaarsjes aan en wachten tot Dennis thuis zou komen uit zijn werk, zodat we nog even samen een drankje konden doen.


Na het uitproberen van de beachspray van Andrélon zag mijn haar er zo uit. Aangezien mijn haar normaal super stijl is, was ik wel tevreden met het resultaat. Ik moet trouwens hoognodig naar de kapper om het weer mooi in model te laten knippen.


Dennis en ik kookten een heerlijk rijstrecept. (Lees: hij kookte, ik assisteerde). Omdat Dennis koken leuk vind, kookt hij meestal als we samen thuis zijn met eten. Dat is zo`n twee tot drie keer in de week.
Natuurlijk moesten er eerst even foto’s gemaakt worden voor een blogpost met het recept. Die komt deze week online!


Eindelijk was het Undress me too palette van MUA er weer bij het Kruidvat. Sterker nog, ze hadden het schap net aangevuld en ik had dus de eerste!


Vrijdag ging ik met Dennis, zijn broertjes, vrienden en collega’s voetbal kijken in de kroeg. Daar hoort natuurlijk een oranje outfit en bijpassende make-up bij. Morgen komt mijn Juichpak binnen, dus ga ik heerlijk relaxt in mijn Juichpak naar de kroeg.


We vraten de Spanjaarden op en maakten er nog een gezellige avond van.


Afgelopen zondag moest Dennis heel de dag werken en ging ik pas aan het eind van de middag naar mijn vader voor Vaderdag. Dus ging ik experimenten met mijn camera. En heb ik verder ‘Orange is the new black’ gekeken, mijn nieuwe verslaving.

Komende weken heb ik het druk met het repeteren van de musical van mijn klas, het schrijven van rapporten en ga ik natuurlijk meer wedstrijden van het Nederlands elftal kijken. Heb jij nog leuke plannen? X Evelien

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

5 reacties

 • Reply
  Sas
  juni 18, 2014 at 8:16 am

  Leuke foto’s! Ik zag ze al voorbij komen op IG 🙂 Die laatste foto vind ik erg mooi.

 • Reply
  Linda
  juni 18, 2014 at 9:04 pm

  Leuke foto’s! Ik moet zeggen dat ik nog steeds niemand in juichpak heb gezien 😮

  • Reply
   Evelien
   juni 18, 2014 at 9:34 pm

   Ik heb ‘met nu voor het eerst aan. Zit heel fijn. Mijn vriend en ik werden wel raar aangekeken op straat, haha

 • Reply
  saskia
  juni 21, 2014 at 11:51 am

  Leuke foto’s!! Ziet er gezellig uit allemaal!

 • Reply
  saskia
  juni 23, 2014 at 11:57 am

  De beachspray ziet er indd heel goed uit. Leuke foto’s!