Persoonlijk

Last weeks #5

Het is weer maandag. Tijd om te laten zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan. Kijk je mee?


Op maandag zijn Dennis en ik meestal samen vrij. En dus een ideale dag om samen even de grote boodschappen te doen. We nemen altijd vers fruit mee. Heerlijk vinden we dat!

Ik drink al een langere tijd groene smoothies en Dennis vind het maar wat vies. Behalve deze variatie met groene appels, citroen, munt en spinazie.


Na een lange woensdag werken ging ik nog even langs bij Dennis op het werk. Het was niet zo druk, dus ik besloot een klein hapje bij hem aan de bar te eten.


Vrijdag 23 mei studeerde mijn zus af als arts. Daar hoorde natuurlijke een feestje outfit bij. Ik besloot deze mooierds maar weer eens uit de kast te halen.


Na de diploma uitreiking was er nog een receptie op het Erasmus MC.


Vorige week maandag kwam mijn nieuwe camera binnen, waar jullie al over hebben kunnen lezen in mijn blogpost van woensdag.


Vorige week dinsdag heeft het hier heel de dag geregend. Aan het eind van de middag/ begin van de avond liet de zon zich toch nog even zien en was lucht prachtig tijdens de zonsondergang.


Morgen vertrek ik, met mijn klas en de andere groep schoolverlaters, op kamp. Zaterdag en zondag heb ik nog de laatste dingen zitten regelen, zodat we morgen met een gerust hart kunnen vertrekken.


Het broertje van Dennis gaat in juli de Kennedymars lopen. Hierbij moeten de deelnemers, binnen 20 uur, 80 km lopen. Het broertje van Dennis wilde eerst niet gaan trainen. Toen ik aanbood om een keer met hem te gaan, wilde hij dat toch wel. Daarom liepen we afgelopen zondag samen 20 km.


Na het lopen was wel heel mijn enkel dik (ik heb een zwakke enkel door een auto-ongeluk). Dus heb ik ‘s avonds met mijn voet omhoog op de bank gelegen.


Inmiddels zijn mijn spullen ingepakt en staan ze op school. Morgen vertrek ik met 36 kinderen voor 3 dagen op kamp. Ik heb er zin in!

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan afgelopen dagen/weken?
X Evelien

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

3 reacties

 • Reply
  Claudia
  juni 4, 2014 at 12:23 pm

  Wauw die witte schoenen zijn echt pretty

 • Reply
  Linda
  juni 4, 2014 at 10:31 pm

  Leuk om te zien! En mmm, groene smoothies!

 • Reply
  Sas
  juni 6, 2014 at 4:53 pm

  Erg leuke foto’s!!