Persoonlijk

Last week(s) #4

Hoi hoi,

Ik heb weer internet, voor zolang het duurt, dus neem ik jullie vlug mee in mijn afgelopen weken. Kijk je mee?

Dennis en ik hadden vrijkaartjes voor Walibi, dus gingen we daar samen heen om lekker misselijk te worden in de achtbanen. Dat misselijk worden viel wel mee. Wel heb ik zitten huilen van angst in één van de achtbanen.


Ik ben gek op smoothies. Ik maakte deze aardbeien/bananen smoothie.


Omdat Dennis in de horeca werk en ik juf ben (en ook nog serveerster), hebben we onregelmatige werktijden. Het ontbijt is dus voor ons een momentje om even bij te kletsen en samen te zijn. De zondag van Moederdag moest ik in bed blijven liggen en maakte Dennis een heerlijk ontbijtje


Die dag kwam ook mijn lovely list artikel online. Daar was ik vrij onzeker over, maar gelukkig kreeg ik hele lieve reacties. Bedankt!


Onze arme Juul moet een kapje op. Ze had een klein wondje op haar hoofd, maar dat werd steeds groter, doordat ze er telkens aan krabde. We hebben haar dus maar een kapje gegeven, zodat ze het niet meer kan openkrabben en het kan genezen.

Afgelopen vrijdag kwam ik thuis en lag dit pakket in de brievenbus, geadresseerd aan Dennis. Toen Dennis thuiskwam gaf hij het gelijk aan mij; verrassing!


In het pakket zat het boek Happy Life van Mascha. Ook zat het boek Beauty van Cynthia (Misslipgloss) erin. Inmiddels heb ik Beauty al uitgelezen. Dat krijg je met mooi weer en geen internet; heerlijk lezen op het balkon.
Zaterdag hoefde Dennis pas ‘s middags te beginnen met werken, dus gingen we eerst een stuk wandelen. Wat was het heerlijk weer!


Ik vind het leuk om met dit zomerse weer een felle lipkleur te dragen. Ik ging voor ‘Matt about pink’ van Catrice. Een roze/rode kleur.


We kwamen nog voorbij het huis van de Teletubbies, maar ze waren niet thuis ;-). Nee, dit is de ijskelder midden in het bos. Ze hebben ‘m gerenoveerd en er gras overheen gelegd. Hij is nu veel minder mooi dan voorheen, vind ik.


Afgelopen weekend heb ik voornamelijk op mijn balkon gezeten en genoten van het weer.

Hebben jullie ook zo genoten van het weer? En zoals er op mijn laatste foto staat; Have a nice day!

X Evelien

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

8 reacties

 • Reply
  De Zuinige Student
  mei 19, 2014 at 2:55 pm

  Wat een mooie foto’s. Dat ziet er uit als een gezellige en fijne week.

  Heerlijk dat mooie weer. Met dit zonnige weer lijkt alles nog veel mooier.

 • Reply
  Kim
  mei 19, 2014 at 2:58 pm

  Leuke foto’s!

 • Reply
  Kimberley
  mei 19, 2014 at 3:36 pm

  Hele leuke fotootjes. Wat heb je een leuke sjaal om!

 • Reply
  saskia
  mei 19, 2014 at 4:54 pm

  wat een lieve vriend heb jij!!! leuk zulke verassingen! leuke foto’s ook!!

 • Reply
  Dionne
  mei 20, 2014 at 9:56 am

  Wat een leuke foto’s!

 • Reply
  Svenja
  mei 20, 2014 at 10:43 pm

  De foto’s van jou en je vriend zijn zo leuk. En HOE lief dat hij het boek van Mascha stiekem voor je had besteld en je cadeau heeft gedaan <3 Ik laat nu dit artikel aan mijn vriend lezen hihi, misschien werkt het (A)

 • Reply
  Sas
  mei 23, 2014 at 8:11 am

  wat een fijne zonnige foto’s! Fijn dat de poes alweer wat beter is… Hij kijkt er ook beteuterd bij zo op die foto met z’n kapje.

 • Reply
  alexa
  mei 24, 2014 at 3:07 pm

  wat een leuke week(jes) en wat leuk dat je samen met je vriend naar walibi bent geweest!