Persoonlijk

Last week(s) #3

Hoewel deze dag als een zondag voelt, is het toch echt maandag. Dus tijd voor een last week artikel. Vanwege de drukte is deze vorige weken niet online gekomen, dus krijg je vandaag foto’s van de afgelopen weken te zien. Dit betekent helaas niet veel extra foto’s, want in mijn ‘vrije’ uren ben ik toch voornamelijk thuis bezig geweest met werk voor school. Toch heb ik hier en daar kunnen genieten en dat vastgelegd op foto. Kijk je mee?


Drie weken geleden werkte ik op maandag in plaats van dinsdag. Die dinsdag was het heerlijk weer. Dus genoten Dennis en ik op het terras van de zon en een lekker drankje.


Ik ben gek op vis. Dennis maakte een lekkere salade met gerookte zalm, forel en krab. Yum!


Juultje is gek op water. Overal drinkt ze water uit. Uit de wasbak, douche, plantenbakken en, als je niet oplet, zelfs uit de wc! Deze bloemenvaas stond even te weken op het aanrecht. Voor Juul een mooie gelegenheid om weer lekker water te drinken. Ik zou bijna denken dat we haar geen water geven, maar we vullen haar bakje toch vaak genoeg aan.


Tijdens het thuis werken genoot ik van (liters) cactus vijgen thee.


Juultje is inmiddels 7 maanden en wil steeds meer opgepakt en geknuffeld worden.


Afgelopen maandag waren Dennis en ik voor het eerst in twee weken weer een avond samen thuis. Die momenten moeten wij koesteren. Dus maakten we lekkere hapjes en genoten we van prosecco.


Twee weken geleden kwam de schoolfotograaf en wat heb ik daar een hekel aan. Afgelopen week kwamen de foto’s binnen. Het resultaat viel me mee, gelukkig! (Alleen jammer dat mijn haar bovenop pluist).


Juul komt steeds vaker bij me op de bank liggen. Moet je zien hoe schattig!


Afgelopen vrijdag at ik voor het eerst oesters en ik vond het nog lekker ook!


De rust is weer een beetje wedergekeerd, dus heb ik weer meer tijd voor mijn blog! (Yes! want ik baal van de minimale updates). Ik heb leuke ideetjes, waar ik, met wat hulp van Dennis, mee aan de slag ga.
Deze week moet ik nog 4 dagen werken, waarvan op vrijdag de Koningsspelen worden gehouden. Daarna heb ik lekker meivakantie.

Heb jij nog plannen voor de komende week? Ik wens je in ieder geval een fijne week!

X Evelien

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

6 reacties

 • Reply
  Sas
  april 21, 2014 at 4:27 pm

  Erg leuke foto’s om te zien. Vooral die schattige kattenfoto’s!<3

 • Reply
  Svenja
  april 22, 2014 at 12:06 pm

  Super leuke foto’s <3

 • Reply
  Shanti
  april 22, 2014 at 10:57 pm

  Liefmans <3 Wij waren gisteren eten bij De Burger en ik had dus ook weer die. Nick besloot 'm te proeven en vond hem zo lekker dat hij er ook een bestelde. En daarna zijn we via de AH XL naar huis gereden, want die was nog open en dan kon hij van die lekkere biertjes halen voor bij de film die we 's avonds gingen kijken, haha. Juultje lijkt echt groot geworden trouwens, kom snel kijken of dat ook echt zo is of dat ze nog steeds zo'n ukkie is!

 • Reply
  Claudia
  april 24, 2014 at 8:10 pm

  Ooh juultje is echt schattig!

 • Reply
  Svenja
  april 25, 2014 at 9:12 am

  Hele fijne foto’s! Wat maakt je vriend(of man?) heerlijke gerechten zeg! Is hij ook in te huren als kok?;)

  • Reply
   Evelien
   april 25, 2014 at 7:21 pm

   Dennis is mij vriend, inderdaad. Hij kookt graag en heeft jaren als bijbaantje als kok gewerkt 🙂