Persoonlijk

Last week #2

Doordat ik voortaan 4 dagen op school werk moet ik even mijn ritme vinden wat betreft bloggen, zodat er wel om de dag een blogpost online komt. Omdat ik gisteren moest invallen voor een collega, heb ik het niet kunnen halen om mijn ‘Last week’ te maken. Dus heb je die vandaag van me tegoed! Kijk je mee?

selfie 1
Begin de week met een selfie 😉

aviva
Maandag behaalde het broertje van mijn vriend zijn diploma. Daar moest natuurlijk even op geproost worden. Op stage had hij een fles ‘Aviva’ gekregen. Een soort prosecco met glitterdeeltjes erin. Als je schud ziet dat er heel leuk uit!

poesje
Voor een paar weken heb ik een andere klas. De kinderen waren erg nieuwsgierig naar mijn huisdier. De ochtend begon dus met een aantal foto’s op het digibord.

station
Donderdagavond had ik met een vriendin afgesproken, die ik al veel te lang niet had gezien. Dus ging ik met de trein naar Eindhoven, om daar een drankje te doen op het terras. We hebben heerlijk bij kunnen kletsen. Natuurlijk vloog de tijd veel te snel voorbij. Gelukkig is het weer bijna zomer en kan ik urenlang op het terras drankjes doen met vriendinnen!

bloemen
Mijn vriend kreeg een bos bloemen van een zakenpartner. Ze staan nu vrolijk bij ons thuis. Inmiddels zijn er meer bloemen uitgekomen.

prosecco
Ook behaalde mijn moeder deze week haar diploma. Dus vierden we dat in de tuin onder het genot van een drankje met de zon op ons gezicht. Heerlijk!

bloggen
Zondag was het tijd om wat blogjes te typen onder het genot van een groene smoothie. Ik drink ze sindskort en ik vind het heerlijk. Mijn vriend vind het lijken alsof ik moeras drink en wil het absoluut niet proeven (haha). Als je nog tips hebt voor lekkere recepten; laat het me weten!

selfie2
En natuurlijk heb ik zondag ook nog genoten van het weer en maakte in eindelijk weer eens een vlecht! M`n haar is nu eindelijk lang genoeg. Ik vraag me nog steeds af waarom ik het bijna 2 jaar geleden kort heb laten knippen.

Hebben jullie een fijne week gehad? Geniet in ieder geval van komende week! Het is/wordt heerlijk weer!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

1 reactie

 • Reply
  Sas
  april 2, 2014 at 8:19 am

  Ziet eruit als een hele fijne week, mooi zo!
  Op naar nog zo’n week 🙂

  leuke foto’s!