Persoonlijk

Last week #1

Op veel blogs zie ik iedere zondag of maandag een fotodiary van de afgelopen voorbij komen. Ik vind deze blogs altijd heel leuk om te kijken en lezen. Vandaar dat ik er deze week ook één heb gemaakt. Laat even weten of je het leuk vindt en of je zoiets vaker wilt zien. Vanwege de privacy van de kinderen en collega’s op school, staan er geen foto’s in van mijn werk.
lunch
Omdat ik op dit moment maar drie dagen in de week vast werk heb, ben ik op maandag en dinsdag beschikbaar om te vervangen. Je wordt dan niet altijd gebeld. Afgelopen maandag werd ik niet gebeld en was ik dus vrij. Niet heel erg, want op die manier kon ik lekker vooruit schrijven en was ik samen thuis met Dennis. Hij heeft standaard op maandag en dinsdag weekend.
De volgende dag kreeg ik in een telefoontje van de school waar ik nu werk met de vraag of ik een dag extra wil komen werken tot de zomer. Natuurlijk wil ik dat! Vanaf deze week werk ik dus vier dagen!

vaasje
Misschien zagen jullie deze foto al op instagram. Naar aanleiding van mijn lente inspiratie artikel ging ik aan de slag met een DIY. Dit was het resultaat, maar het was nog niet af…

vaasje 2
Ik wilde er namelijk meer en ik wilde bloemetjes in de vaasjes. Daar ben ik vorige week mee bezig geweest en dit is het resultaat. De DIY volgt vanmiddag op mijn blog.

klok
Op vrijdagmiddag zijn de kinderen om 12:45 uur uit. Nadat ik mijn leerling, die bij PSV voetbalt,  heb begeleid en wat afspraken had, ben ik naar huis gegaan. Ik was om 16:15 uur thuis. Ik heb me toen omgekleed, gekookt en ben weer doorgegaan naar mijn andere werk, waar ik om 17:30 uur moest beginnen. Ik werk namelijk ook nog in een restaurant. Omdat ik helaas niet fulltime als juf aan de slag kan, heb ik mijn bijbaantje, wat ik had als student, aangehouden.

juul
Aangezien Dennis ‘s avonds werkt (hij werkt in het restaurant waar ik ook werk) ben ik vaak ‘s avonds alleen. Daarom heb ik van Dennis, voor Sinterklaas, een poesje gekregen.
Zaterdag was ik haar kwijt en zat ze ineens boven op de kast. Ze durfde er niet meer af, dus kon ik op een stoel klimmen om haar eraf te halen, haha.

bsb
Zaterdagavond ben ik naar de Backstreet Boys in Antwerpen geweest. De fans van vroeger waren er nu natuurlijk ook. Er werd dan ook flink gegild als de boys hun moves deden en met hun heupen stonden te draaien.

bsb2
Er waren tijdens de verkoop geen staanplaatsen meer beschikbaar, dus hadden wij zitplaatsen recht tegenover het podium. Achteraf bleek dat er maar weinig staanplaatsen waren en was het alleen maar fijn dat we zitplaatsen hadden, omdat mijn zus zwanger is.

bw
Zondagochtend moest mijn vriend alweer vroeg aan het werk. Ik ging even met hem mee, om aan de bar thee te drinken en mijn website te checken. Daarna ging ik door naar een vriendin, die vlakbij het restaurant woont.

hldli
‘s Middags was er een braderie in het dorp. Het zonnetje scheen en het was gezellig druk.

steigerspullen
Het broertje van Dennis stond ook op de braderie. Hij is meubelmaker en maakt, sinds kort, zelf spullen van steigerhout.

lezen
Na een nacht van ruim 5 uur en een hele dag in touw, was ik gisteravond helemaal gesloopt. Ik ben om 21:00 uur naar bed gegaan en heb nog even liggen lezen.

Dit was mijn week. Laat even weten of je mijn ‘Last Week artikel’ leuk vindt en of je zoiets vaker wilt zien Hoe was jouw week?

XX Evelien

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

1 reactie

  • Reply
    Karlijn
    maart 26, 2014 at 1:00 pm

    Leuk om te lezen. Altijd leuk om een kijkje in iemands leven te nemen. Wat een ontzettende leuke diy, het ziet er prachtig uit. En de backstreet boys! Daar heb ik heel wat liedjes van meegezongen vroeger. X