Persoonlijk

Korte persoonlijke update

Lieve allemaal,

Zoals jullie hebben gemerkt heb ik sinds dinsdag geen update meer geplaatst en dat vind ik zelf erg vervelend! Daarom bij deze even een korte update over hoe het met me gaat. Maar maak je geen zorgen hoor, het gaat goed met mij! Alleen heb ik afgelopen week door werk en privé omstandigheden geen tijd gehad om te updaten.

Op de school waar ik werk hebben we aankomende dinsdag een dag vol workshops voor de leerlingen met ‘s avonds een sponsorloop en een markt, om de gemaakte spullen van overdag te verkopen. Dat alles voor het goede doel. Twee leerlingen van school hebben namelijk het initiatief genomen om naar de directeur te stappen. Zij vinden dat wij als school iets voor het goede doel moeten doen (wat een schatjes). En dat gaat aanstaande dinsdag dus gebeuren!
Nu is het zo dat ik in de organisatie zit van die dag. Wat natuurlijk erg leuk is, maar ook heel veel werk kost, omdat het vanuit het niets georganiseerd moet worden; er was namelijk nog geen draaiboek of iets. Aan alles moet worden gedacht. Dat houdt in dat mijn ‘vrije’ (avond)uren afgelopen week in de organisatie van deze dag hebben gezeten en ik geen tijd heb gehad om te bloggen. Vandaar de geringe updates op mijn blog.
Ook privé zijn er wat dingen gebeurd (die ik liever niet wil delen) waardoor ik niet heb kunnen updaten.

Al met al niets om je zorgen over te maken, maar wel iets wat ik graag wilde delen, zodat jullie weten waarom het even stil was. Na dinsdag is die hectiek voorbij en ben ik volledig back business, maar kom ook zeker vanmiddag terug, want dan staat er weer een gloednieuwe blogpost online!

Voor nu; geniet van je zondag!
X Evelien

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

1 reactie

  • Reply
    Shanti
    april 13, 2014 at 3:00 pm

    Super leuk van de kindjes dat ze dat initiatief nemen! Je doet het allemaal super goed lieverd! Gaan snel weer daten 🙂