Persoonlijk

Ik sta in Fashionista!

Fashionista

In oktober kreeg ik de vraag of ik open stond voor een interview met Fashionista. Ze waren bezig met een item over ‘mijn 2014’, waarbij verschillende meiden hun verhaal doen over wat zij hebben meegemaakt. Al vaker heb ik op mijn blog gedeeld dat ik afgelopen jaar een moeilijke periode heb gehad en dat ik nog steeds bezig ben met dingen veranderen en aan mezelf werken. Fashionista wilde graag mij interviewen daarover.

Natuurlijk heb ik daar eerst goed over na moeten denken. Het is een eer dat ik werd gevraagd, maar het is voor mij ook een persoonlijk en moeilijk verhaal. Wil ik dat wel zo zwart op wit gedrukt hebben, zodat iedereen het kan zien? Aan de andere kant deel ik het natuurlijk ook op mijn blog en helpt me dat juist heel goed. Na veel wikken en wegen en gesprekken met mijn vriend en familie, kwam ik tot de conclusie dat ik een bepaalde cirkel moet leren doorbreken. Ik kets vaak dingen af, omdat ik onzeker ben. Dingen die me misschien wel leuk lijken of verder kunnen brengen. Ik ben bang voor de reacties, wat mensen er van vinden. Tijd om die gewoonte te stoppen en dus zei ik ja tegen het interview. Inmiddels kan ik zeggen dat ik ontzettend blij ben met het resultaat. Ik vind het stuk mooi uitgewerkt en vind het knap dat Kelly ons telefoongesprek, vol informatie, zo goed uit heeft weten te werken tot een vlot lopend verhaal. Dus deel ik vandaag het interview vol trots met je. Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

interview fashionista

Ik vind het bijzonder dat ik in het blad mocht staan. Het is echt een mooie publicatie geworden, die ik zeker ga bewaren. Ik ben heel benieuwd wat er nog allemaal gaat komen, maar deze leuke ervaring pakken ze me in ieder geval niet meer af!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

32 reacties

 • Reply
  Denise
  december 16, 2014 at 6:00 pm

  Wat knap dat je dit verteld in Fashionista! Ik hoop echt voor je dat je snel ergens wordt aangenomen! Je hebt dit jaar zoveel geknokt!

 • Reply
  Kimberley
  december 16, 2014 at 6:25 pm

  Heel erg mooi! En gaaf ook 🙂
  En nu snel een hele leuke baan!

 • Reply
  Simone
  december 16, 2014 at 6:48 pm

  Mooi stuk is het geworden hoor, heel persoonlijk maar het komt heel eerlijk en oprecht over. Ondanks alles goed bezig, 2015 móet wel mooier worden! 🙂

 • Reply
  Amy
  december 16, 2014 at 6:50 pm

  Wauw, wat een prachtig interview, heel gaaf ook dat je dit mocht doen. Top! En ik hoop dat je snel een mooie nieuwe baan vindt.. dat verdien je!

 • Reply
  Lieke
  december 16, 2014 at 7:22 pm

  Ben zo enorm trots op je dat je deze stap hebt durven zetten!
  Je bent sterker dan je denkt en ben niet bang voor de reacties. Ik denk dat je hier alleen maar respect voor kan hebben! Liefs!

 • Reply
  Manon
  december 16, 2014 at 7:26 pm

  Prachtig verhaal !! Ik vind ook knap van je dat je dit gedaan hebt

 • Reply
  Madeleine
  december 16, 2014 at 8:00 pm

  Wauw wat mooi!!! Ik begrijp dat het even moeilijk was je was om over na te denken. Ik vind het heel knap van je dat je het toch gedaan hebt 🙂 Zo kan je andere mensen hier ook weer mee helpen! Ik hoop dat je gauw een baan vindt als juf. Je lijkt mij een enorme leuke, gezellige en creatieve juf 🙂

 • Reply
  Sara - Window On My Wardrobe
  december 16, 2014 at 8:18 pm

  Wauw, heel knap om je verhaal te vertellen meid, respect! Het is een erg mooi artikel geworden!

  X Sara

 • Reply
  Margriet
  december 16, 2014 at 10:13 pm

  Wat een mooi artikel. Daar kan je trots op zijn. Heel veel succes met het vinden van een baan. Het is een lastige tijd om werkloos te zijn. Ondertussen volg ik je graag op je blog.

 • Reply
  Isabel Cristina
  december 16, 2014 at 10:17 pm

  Wat een mooi stuk is het geworden! Je hoeft je nergens voor te schamen! Iedereen heeft wel iets waar hij of zij over onzeker! Ik maak mezelf ook altijd helemaal gek over wat andere mensen denken over mij of over de dingen die ik doe zoals mijn blog. Ik hoop dat het snel beter gaat met je paniekaanvallen, in ieder geval veel sterkte!

 • Reply
  Sara
  december 16, 2014 at 10:20 pm

  Wat goed dat je na veel wikken en wegen de keuze hebt gemaakt om deel te nemen aan het interview. Het is inderdaad een prachtig stuk geworden. Ik hoop dat 2015 het jaar zal worden waarin je een fijne baan vindt. X

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  december 16, 2014 at 11:03 pm

  wat ontzettend leuk zeg liefs

 • Reply
  mariëlle
  december 17, 2014 at 9:13 am

  Wat goed van je, heel gaaf dat je er in staat hoor!

 • Reply
  Dionne
  december 17, 2014 at 11:04 am

  Wat gaaf dat je met een stukje in de Fashionista staat! Tof!

 • Reply
  Lisa
  december 17, 2014 at 4:18 pm

  Wat gaaf dat je in Fashionista staat. De reden is misschien niet even leuk, maar superstoer dat je het heb gedaan.

  Ik vind je lay-out echt heel mooi, supermooie en gezellige uitstraling.

 • Reply
  Northflix
  december 17, 2014 at 5:18 pm

  Prachtig artikel! Heel dapper dat je het zo gedeeld hebt!

 • Reply
  Lisa
  december 17, 2014 at 5:27 pm

  Echt super goed van je Evelien!!

 • Reply
  Anne boudewijns
  december 17, 2014 at 5:39 pm

  Hoi Evelien, we hebben elkaar al meer dan een jaar niet gezien / gesproken. Sinds een tijd volg ik je blog en ik vind het knap dat je toch nog moed weet te houden. En natuurlijk afleiding hebt kunnen vinden in je blog. Snap goed hoe je je voelt, niet aan de slag kunnen is enorm frustrerend. En vervangen is ook echt niet ideaal weet ik uit ervaring. Juist als je ergens ‘binnen’ bent geeft dat hoop , en terecht ook! Knap dat je zo open bent over je verhaal. Op de master Sen was je altijd zo enthouiast en ik hoop dat er een klas is die daar voor langere tijd van kan gaan genieten. 2015 wordt vast een beter jaar! Sterkte en natuurlijk ook veel plezier met je blog en alle leuke dingen die nog gaan komen 🙂

  • Reply
   Evelien
   december 18, 2014 at 9:27 pm

   Wat leuk en lief dat je de tijd en moeite hebt genomen om te reageren! Het is inderdaad frustrerend, maar iedere langere vervanging geeft weer hoop. Nu ben ik toch ook al weer sinds oktober op donderdag en vrijdag aan het werk op de school waar ik toch al 2 jaar actief ben geweest. In januari mag ik daar fulltime werken. Ik hoop op nog meer mooie kansen, ook voor jou! Ik wens jou ook een goed 2015. X

 • Reply
  Shanti
  december 17, 2014 at 6:26 pm

  Zo’n mooi stuk is het geworden. Ben trots op je, niet alleen vanwege dit interview maar ook als ik zie hoeveel beter je in je vel zit vergeleken met eerst. Xx

 • Reply
  Andrea
  december 17, 2014 at 8:20 pm

  Wat een mooi stuk. Daar mag je trots op zijn hoor en ook op jezelf!!!!

 • Reply
  Karlijn
  december 17, 2014 at 8:24 pm

  Jeetje, wat een mooi maar ook heftig verhaal. Daar mag je trots op zijn hoor! Heb je toch maar ‘gewoon’ gedaan, het was vast niet makkelijk om het erover te hebben. X

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  december 17, 2014 at 8:37 pm

  mag je trots op zijn onwijs gaaf!

 • Reply
  Petra
  december 17, 2014 at 9:37 pm

  Wat een mooi stuk. Goed dat je de stap hebt gezet. De wereld mag best zien wie Evelien is. Niets om voor te schamen. Juist heel mooi dat je het deelt. Dat helpt andere ongetwijfeld.

 • Reply
  Anita
  december 17, 2014 at 10:38 pm

  Erg mooi artikel! Super dat je ervoor gevraagd bent. Een donkere periode delen getuigd van kracht en dat heb je hierdoor zeker getoond. Daar mag je trots op zijn meis!

  • Reply
   Evelien
   december 18, 2014 at 9:23 pm

   Wat lief, dankjewel!

 • Reply
  Laura - Dagelijkse hap
  december 17, 2014 at 11:42 pm

  Heel knap dat je dit zo duurt te delen! Ik hoop dat je snel een leuk plekje kan vinden 🙂

 • Reply
  Kimberly
  december 18, 2014 at 7:03 pm

  Wat een mooi stuk is het geworden zeg! Heel knap van je dat je dit durfde te vertellen zo zwart op wit wat je al zegt, topper ben je!

 • Reply
  Sas
  december 18, 2014 at 8:58 pm

  Ik vind dit echt heel knap en een gaaf stukje geworden. Daar mag je zeker trots op zijn!

 • Reply
  Kelly
  december 19, 2014 at 4:07 pm

  Hi Evelien! Fijn dat je je stuk mooi vindt, ik vind het ook mooi geworden haha. Bedankt dat je mee wilde werken en succes met het fulltime werken weer in januari; top!!

 • Reply
  Nicole
  december 21, 2014 at 8:30 pm

  Echt super gaaf dat je in de fashionista staat!

 • Reply
  Kim | Kimsbloglife
  december 28, 2014 at 12:21 am

  Dit artikel wilde ik al lang lezen, maar er kwam telkens iets tussen. Blij dat ik het toch nog gedaan heb! Om te beginnen hoedje af dat je je verhaal met naam en toenaam gedaan heb voor een magazine. Ik begrijp je onzekerheid hierover heel goed, maar je hebt de goede keuze gemaakt denk ik. En daarmee heb je inderdaad ook iets gedaan wat je anders misschien niet zo doen, en dat is soms eens niet slecht! Ik laat me ook nog te veel leiden door mijn angst voor wat anderen van me zullen denken. Maar dat staat in de weg van bepaalde dingen die ik graag wil bereiken. Heel goed dus dat je dat doorbroken hebt met dit artikel! En ik vind het ook heel leuk dat je het taboe rond angst en paniekaanvallen, rond ontslagen worden en vooral ook rond naar de psycholoog gaan doorbroken hebt!