Persoonlijk

Cheers to the weekend #6

 

Het is weer weekend! Terwijl de zon lekker door mijn raam naar binnen schijnt, typ ik dit artikel met tips en inspiratie om je weekend fijn mee te beginnen. Dus ik zou zeggen lees verder en geniet van je weekend!

Behind the scenes
Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt is het de laatste weken wat rustiger op Livelifelovely.nl. Ik heb het zo ongelooflijk druk met werken, dat ik ‘s avonds om 21:30 uur uitgeteld in bed lig en ik mijn weekenden besteed aan mijn huishouden. Helemaal niet erg, want ik vind mijn werk ontzettend leuk, maar de klas die ik op dit moment heb is ook erg pittig. Mijn doel om een blogritme te vinden, verloopt op dit moment dus nog niet zo goed, maar dat komt vast wel goed.
Laatst vertelde ik al dat ik ontzettend veel zin had om Dennis zijn verjaardagscadeau te geven en dat ik de verrassing amper voor me kon houden. Gisteren was het zover: Dennis was jarig en dus kon in het cadeau geven. Althans een symbolisch cadeau, want het echte cadeau volgt later. Dennis en ik gaan namelijk in februari voor 4 dagen naar London! Ik kan niet wachten, ik heb er zoveel zin in. In 2006 ben in met school in één hele lange dag in London geweest. Ik vond het ontzettend leuk, maar natuurlijk hadden we tijd te kort om alles te kunnen zien en doen. Ik wil(de) dus zeker een keer terug. En nu is het bijna zover! We kunnen nog best wat tips gebruiken, dus als je die hebt, laat ze me zeker even weten. Maar genoeg over mij, hoe is het met jou?

Loavies home
Ik ben gek op de Loavies-webshop. Ze hebben – vaak – leuke, betaalbare items en komen regelmatig met nieuwe collecties. Zo hebben ze nu ook een home collectie toegevoegd. De laatste tijd ben ik erg veel bezig met interieur door het lezen van woonbladen en Pinterest en Instagram af te struinen, op zoek naar inspiratie. De toevoeging van een home collectie vind ik dan ook erg leuk. De collectie bevat nog niet veel items, maar wat ze hebben is wel tof, vind ik.

De Groene Meisjes
Ik ben gek op de groene blog van Merel en Jamie. Recentelijk hebben zij hun YouTube kanaal nieuw leven ingeblazen en ook hun filmpjes vind ik geweldig. De manier waarop het wordt gefilmd en de sfeer: ik hou er van. De filmpjes zijn een goede aanvulling op hun blog. Zo postten ze gisteren een filmpje van London, waardoor ik nog meer zin heb gekregen in mijn stedentrip.

Lovely blogposts
♥ 
Washi tape is ontzettend leuk, handig en multifunctioneel. Margot schreef een super leuke DIY over wall art met washi tape.

♥  Marloes schreef een blog over rust in je lijf en hoe bepaalde voeding en beweging kunnen zorgen voor meer rust.

Ik wens je een fijn weekend!
X Evelien

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

4 reacties

 • Reply
  Amy
  januari 31, 2015 at 4:31 pm

  Wat een tof cadeau heb je Dennis gegeven! Superleuk, zo’n stedentrip.. Ben benieuwd naar jullie ervaringen, want ga dit voorjaar ook zelf voor het eerst sinds een jaar of 9 😉

 • Reply
  Charlotte
  januari 31, 2015 at 6:22 pm

  Jaa Loavies home is zo leuk! <3 Leuke video van de Groene meisjes! Fijn weekend!!

 • Reply
  Suzanne
  februari 1, 2015 at 3:16 pm

  Leuk! Je hebt echt een tof cadeau aan Dennis gegeven. Fijne zondag!

 • Reply
  Sas
  februari 1, 2015 at 8:19 pm

  Oeh, naar Londen<3 Wat super tof zeg…