Persoonlijk

Cheers to the weekend #4

Na al die feestdagen voelt het niet zo, maar het is toch echt weekend! Daarom vandaag weer een Cheers to the weekend artikel met een kijkje achter de schermen, leuke tips om het jaar mee te beginnen en lovely blogposts. Kijk je mee?

Behind the scenes

Project Positief Close Up
Het nieuwe jaar is begonnen en wie wil er nou geen jaar vol positiviteit? Vorig jaar bedacht Dagmar Project Positief om anderen te besmetten met positiviteit. Een super leuk en vooral ook inspirerend project. In januari gaat ze, middels Project Positief Close Up, nog een stapje verder om het jaar nog positiever te beginnen. Dagmaar gaat, aan de hand van thema’s, inspirerende personen interviewen en dit verwerken in een inspirerend artikel om anderen vooruit te helpen. Weer een super positief en inspirerend initiatief van Dagmar. Ik ben benieuwd naar alle mooie artikelen.

Free printable calendar

Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk een nieuwe kalender. Clemence van Oh the lovely things maakte een super leuke free printable kalender voor 2015 met allerlei schattige patroontjes. I love it!

Disneydag
Het jaar begint goed: morgen is het Disneydag op SBS6! Heel de dag worden er Disneyfilms uitgezonden. Dat wordt dus een pyjamadag met Disneyfilms, heerlijk!

Lovely blogposts
♥ Aan het eind van het jaar kijk je terug op afgelopen jaar. In blogland werd dat massaal gedeeld – ook door mij – en wat vind ik dat toch leuk om te lezen. Toch is het jaaroverzicht van Romy toch wel de meeste leuke, creatieve, schattige die ik heb gezien.

♥ Deze blogpost is niet zozeer lovely, maar wel heel dapper. Vriendinnetje Shanti deelde op haar blog haar verhaal over diabetes en de twijfels over een pomp of blijven spuiten. Ik vind het super knap dat ze het online heeft gezet en ik hoop dat ze een goede keuze kan maken voor zichzelf.

♥ De blog van Alyssa volg ik heel graag. Ik hou van al haar leuke DIY projecten. Eind december gaf ze een overzicht van wat ze allemaal heeft geknutseld in 2014. Wauw, wat veel en bovenal ook super leuk!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

12 reacties

 • Reply
  Petra
  januari 2, 2015 at 5:57 pm

  Leuk filmpje! Jij ook de allerbeste wensen voor dit jaar. Net als jij kijk ik uit naar Project Positief Close up.

 • Reply
  Sanae
  januari 2, 2015 at 8:04 pm

  Wat een leuk filmpje!

 • Reply
  Laura - Dagelijkse hap
  januari 2, 2015 at 8:21 pm

  Wat een leuk filmpje 😀 ben heel erg benieuwd naar Project Positief Close up 🙂

 • Reply
  Infinty
  januari 2, 2015 at 9:34 pm

  Leuk filmpje! Ik ben benieuwd naar Project Positief Close Up. Inderdaad moedig van Shanti om haar verhaal te delen. Nog een fijn 2015!

 • Reply
  Amy
  januari 2, 2015 at 11:59 pm

  Wat een leuk filmpje heb je gemaakt Evelien! Ik kijk uit naar onze meeting volgende week.. Tof! 🙂

 • Reply
  Sas
  januari 3, 2015 at 9:13 am

  Wat een super leuk overzichtje! 🙂
  Ik ga eens kijken nar Shanti haar verhaal, had hem nog niet gelezen!

 • Reply
  Yara
  januari 3, 2015 at 9:18 am

  Ohhhh waarom is het altijd Disney-dag (of zoiets leuks) als ik moet wérken. :'( Ik vertel dit nu tegen m’n vriend en hij rent meteen naar de televisie en schreeuwt iets van ‘doei huiswerk!!!!’ hahaha.

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  januari 3, 2015 at 9:24 am

  Oh! Ik wist helemaal niet dat het Disney dag was op sbs6.. Dankzij jou kijk ik nu lekker alladin! Dank je wel!

 • Reply
  Claudia
  januari 3, 2015 at 2:08 pm

  Wat een leuk overzichtje en wat zijn die printable kalenders leuk!

 • Reply
  Shanti
  januari 3, 2015 at 7:41 pm

  Aaah wat lief van je!

  In heemstede hadden ze de photo finish foundation nu ineens weer! Wel alleen in kleur 1 tm 3 (ik ben nu mn vakantiekleurtje weggaat kleur 4, dus hopelijk snel weer kleur 3 haha)

 • Reply
  Esther
  januari 4, 2015 at 3:50 pm

  Leuk filmpje! En wat is die gratis kalender een leuk idee 😀

 • Reply
  Evelyn - Style Spy
  januari 4, 2015 at 7:53 pm

  Aww die kalender is echt superschattig <3