Persoonlijk

Blogger Love Tag

bloggerlover
Door Saskia werd ik getagd om de blogger love tag in te vullen en omdat ik natuurlijk niet de flauwste ben vul ik ‘m graag in ;-).

Wat was de eerste blog die je ooit tegen kwam?
De eerste blog die ik ook tegenkwam was die van vriendinnetje Shanti. Later kwam ik via Girlscene terecht op Beautygloss en Misslipgloss.

Favoriete blogs

Pfoe, heb je even? Ik ga iedere dag, als dat kan, een vast rijtje blogs af, waarbij ik deze 3 sowieso even bezoek: Beautygloss, Misslipgloss, Livelifegorgeous. ‘Onderweg’ klik ik ook andere blogs aan, om te kijken wat zij schrijven.

Best Blogging Friends
Ik blog nog niet zo lang, dus echte blogvriendinnetjes heb ik (nog) niet. Wel heb ik een vriendin, Shanti, die ook blogt; door haar ben ik er mee in aanraking gekomen.

Noem een blog die je producten laat kopen
Er zijn niet echt blogs die mij producten laten kopen. Wel ga ik eerst opzoek naar reviews op blogs, om te kijken wat de meningen zijn, voordat ik het aanschaf.

Vijf blogs die iedereen moet lezen
1. De blog van Shanti. Ze is gewoon een topper, zowel op haar blog als in het echte leven.
2. Door blog van Lin krijg ik alleen maar meer zin om mijn koffers te pakken en mooie plekjes te ontdekken.
3. Jiami is pas 14 jaar en heeft een heel mooie blog, waar ze de gouden apenstaart mee heeft gewonnen en ook de Europese variant hiervan. Ik vind het knap hoe ze dat op die leeftijd allemaal bereikt heeft en ook nog gewoon naar school gaat. (Leuk trouwens is dat ik met mijn klas het  SchoolTV weekjournaal zat te kijken en ze daarin voorbij kwam met haar prijs).
4. Jolien d`r blog vind ik erg leuk om te lezen en te kijken. Je vind hier van alles over lifestyle met een sterke focus op interieur, reizen en eten. Ik hou van de rustig lay-out en de mooie, duidelijke foto’s.
5. Iedere dag is de blog van Mascha de eerste die ik bezoek. Ik hou van haar filmpjes en ik vind haar als persoon erg leuk overkomen.

Je favoriete manier van blogs lezen
Met een kopje thee, mijn tablet en de voeten omhoog, op de bank.

koffie en blogsVoor mij liever een kopje thee en blogs 😉

Bloggers die je inspireren
Ik vind het leuk om te zien hoe iedereen vol passie over allerlei dingen schrijft. Zij geven mij weer inspiratie en nieuwe ideeën voor dingen op mijn blog en daarbuiten.

Favoriete blog design
Ik hou van een rustige lay-out met mooie foto’s en hier en daar wat kleur. Ik vind het fijn als het bij een blog gaat om de inhoud en niet alle tierelantijntjes er omheen.

Je favoriete ding om over te bloggen
Mijn blog is ontstaan vanuit mijn passie voor mijn werk met kinderen. Ik vind het dus geweldig om te bloggen over kinderen en mijn kennis over ontwikkeling, leren en gedrag. Ik hoop daarmee mensen te kunnen informeren en helpen, op een begrijpbare manier. Maar ik wil mensen ook graag amuseren. Daarom vind ik het ook heel leuk om te bloggen over lifestyle.
Op dit moment ben ik ook nog opzoek naar de balans tussen het ‘kind-‘ en ‘mama/vrouw gedeelte’.
Ik hoop dat mijn blog (straks) overkomt, zoals ie bedoelt is; voor vlotte, moderne mama’s (to be), die ook nog gewoon vrouw zijn. Geschreven door een juf vol passie, waarbij ik jullie informatie geef over de ontwikkeling van het kind, maar ook een dosis lifestyle, omdat mijn lezers ook gewoon (jonge) vrouwen zijn.
Tips, vragen, opmerkingen zijn dus altijd welkom, je kunt me daarvoor ook mailen via de contact pagina.

Wat zijn jouw favoriete blogs? Laat het achter bij de reacties. Je kunt deze tag natuurlijk ook overnemen, maar laat het dan wel even weten, want ik vind het leuk om te lezen wat jouw favo blogs zijn.

Bron afbeeldingen: Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

3 reacties

 • Reply
  Shanti
  maart 21, 2014 at 10:17 pm

  Aaah lieve woorden <3 jij bent ook een topper!

 • Reply
  Sas
  maart 22, 2014 at 8:46 pm

  Erg leuke tag om te lezen!

 • Reply
  Svenja
  maart 23, 2014 at 12:42 am

  Leuk om te lezen! Grappig ook dat eigenlijk iedereen (ook ik) is begonnen met Girlscene, Beautygloss en Misslipgloss. De blog van Shanti ken ik nog niet, ik ga ook even een kijkje nemen 😉