Persoonlijk

April favourites

April is al weer een aantal dagen voorbij, dus hoog tijd voor mijn favorieten van die maand.

Favourite home decor – dienblad voor op tafel

Een tijdje geleden kreeg ik van Dennis een dienblad met een cadeaubon om leuke decoratie, voor op onze tafel, te kopen. Dit is het uiteindelijke resultaat. Ik ben er helemaal blij mee!

Favourite serie – Divorce
Seizoen 1 van Divorce vond ik helemaal geweldig. Dennis had dit seizoen nog niet gezien, dus hebben we die onlangs samen terug gekeken. Nu is seizoen 2 op tv en genieten we met z`n tweeën van de drie mannen in het huis.
Leuk om te weten; Dennis werkt op zondagavond, dus nemen we de serie op. Hij vind het zo leuk en wil het graag samen kijken.

Favourite food/drink – groene smoothie
Heel de wereld lijkt het te drinken en overal zag ik het voorbij komen; groene smoothies. Ik begreep het niet, want het ziet er alles behalve lekker uit. Toch heb ik in april mijn eerste groene monster gemaakt en opgedronken. Tegen verwachting in genoot ik er van! Na het drinken, heb ik een voldaan gevoel tot de lunch. Ik ben overtuigd en snap nu eindelijk waarom mensen het drinken.

Favourite beautyproduct – MAC paintpot in Painterly

Foto via: beautyinfozone.com
Vaak heb ik ‘s ochtends vroeg geen zin om een hele ooglook met oogschaduw te maken. Dus doe ik painterly op mijn oogleden samen met een eyeliner en wat mascara. In een handomdraai heb ik dit aangebracht en het is een prima look voor naar mijn werk.

Favourite night – Dinner at Restaurant Artist

Dennis en ik hebben het beiden erg druk gehad in april, waardoor we elkaar weinig zagen. Dus gingen we, toen Dennis onverwacht een avondje vrij had, uiteten bij Artist, het andere restaurant van mijn baas. Het eten was heerlijk en mijn gezelschap top! Die avond heb ik voor het eerst oesters gegeten en ik vond het nog lekker ook.

Favourite movie – The other woman

Toen ik de trailer van deze film zag, wist ik het; deze film moest ik gaan zien. Toen mijn vriendinnen mij mee vroegen naar de ladiesnight, waar deze film werd gedraaid, zei ik volmondig ja. En wat is de film leuk! De film is hilarisch en het acteerwerk van Cameron en Leslie is geweldig. Dus ga dat zien!

Dat waren mijn favorieten van april 2014. Wat zijn jouw favorieten? Laat het achter bij de reacties. Fijne zondag! X Evelien

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

7 reacties

 • Reply
  Annemieke
  mei 4, 2014 at 5:47 pm

  Leuke blogpost..het dienblad is helemaal mijn smaak…Leuk

  New blogpost: bloemencorso

 • Reply
  Sas
  mei 4, 2014 at 9:45 pm

  Leuke favorieten. Die film wil ik ook nog zien. En erg mooi, dat dienblad.

 • Reply
  Saskia
  mei 4, 2014 at 10:32 pm

  Leuke favorieten, mac paint pot lijkt mij zo fijn!

 • Reply
  Natiza
  mei 5, 2014 at 2:52 pm

  Oeeh wat een leuke favorieten! Mac paint pot is zo goed! Ik hoef voorlopig echt geen andere hoor 😛

  Liefs, xx
  PS: je hebt echt een leuke blog! Ik volg je nu via bloglovin’ 😀

 • Reply
  Shanti
  mei 8, 2014 at 8:23 pm

  Je dienblad <3 Een vriend van Nick gaat op zondagavond zelfs naar huis uit de kroeg op Divorce te kijken haha 😛 Het is ook een leuke serie!

 • Reply
  Karlijn
  mei 9, 2014 at 5:26 pm

  Oh vond je oester lekker ja? Ik heb ze nog nooit gehad, maar het trekt me ook niet echt aan 😉
  Divorce is zo leuk, ik lig elke week weer in een deuk. Kan niet wachten tot zondag. En wat heb je een ontzettend mooie blauwe vaas 🙂

  • Reply
   Evelien
   mei 9, 2014 at 5:38 pm

   Het trok mij ook totaal niet, maar mijn vriend vindt ze heerlijk en zei dat ik ze maar moest proberen, haha. Ik vond het wel raar om ze in een keer naar binnen te laten glijden zonder te kauwen.