Persoonlijk

Aargh!

Hoi allemaal,

Sinds een paar weken werkt het internet in mijn appartement niet zoals het zou moeten. Gelukkig werkte het goed genoeg om blogs online te kunnen zetten. Inmiddels is de situatie erger geworden en hebben we inmiddels dagen zonder internet gezeten en soms ook zonder tv. Afgelopen week is er twee keer een monteur geweest. Nadat de monteur gisteren weg was, werkte alles weer naar behoren, dachten wij. Te vroeg gejuicht. Sinds vanochtend ligt internet er compleet uit. Maandag komt er weer een monteur en gaan ze alle bekabeling e.d. nog eens controleren. Afwachten dus.

In de tussentijd kan ik hierdoor moeilijk blogs online zetten (deze blog heb ik even op mijn telefoon gemaakt). Daar baal ik enorm van, maar daar kan ik weinig aan doen. Ik kom snel terug met nieuwe blogs, zodra alles weer werkt of mijn ouders terug zijn van vakantie en ik daar mijn blogs kan maken. Gelukkig is het mooi weer en ga ik daar van genieten. Ik hoop jullie ook! En voor wie me niet kan missen ;-): je kunt me volgen op Twitter,  Instagram en Facebook.

X Evelien

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

4 reacties

 • Reply
  De Zuinige Student
  mei 17, 2014 at 4:25 pm

  Oh wat vervelend voor je. Internet is leuk als het gewoon werkt, maar wat een gedoe als er een probleem is. Ik hoop voor jullie dat het opgelost gaat worden.
  Genieten van het mooie weer, altijd goed 🙂

 • Reply
  Kimberley
  mei 17, 2014 at 8:35 pm

  Vervelend! Nou. Ik hoop dat het snel wat beter wordt!

 • Reply
  Sas
  mei 18, 2014 at 8:19 am

  Och dat is vervelend. Hopelijk kan je snel weer bloggen 🙂

 • Reply
  saskia
  mei 18, 2014 at 5:04 pm

  Heel irritant dat soort dingen!! geniet in ieder geval van het mooie weer!