Persoonlijk

10 dingen die jij en ik gaan doen


Op de blog van Linda kwam ik een blogpost tegen, waarin zij 10 dingen deelt die zij deze zomer wil gaan doen. Ik vond het zo`n leuk idee dat ik mijn 10 dingen, die ik deze zomer wil doen, vandaag met je ga delen.

Aan wat voor dingen kun je denken?
Het is zomer en bijna vakantie (voor veel mensen), er zijn dus genoeg dingen te bedenken. Als je er maar gelukkig van wordt en ze je zomer nog beter en leuker maken. Denk aan DIY, actieve dingen, of juist dingen om te ontspannen, weer eens afspreken met die ene vriendin die je al zo lang niet hebt gezien, toch maar eens dat ene restaurantje uitproberen of dat recept maken wat je zo lekker lijkt. Maar je kunt ook dingen op je lijstje zetten die je altijd uitstelt, vanwege gebrek aan tijd. Er zijn genoeg dingen te bedenken.

Mijn 10 dingen-lijstje

1. Naar het vliegveld gaan en wel zien waar ik naar toe ga
Vanwege allerlei factoren hebben Dennis en ik geen vakantie geboekt voor deze zomervakantie. Dus hebben we besloten het wat avontuurlijker aan te pakken en gewoon naar het vliegveld te gaan en wel te zien wat onze bestemming wordt.

2. Yoga
Een aantal mensen in mijn omgeving zijn helemaal lyrisch over yoga en ook op verschillende blogs die ik lees, zijn er mensen die het super vinden. Mijn interesse is dus gewekt! Ik ga het deze zomer proberen.

3. Lezen, lezen, lezen!
In de zomer lees ik altijd de meeste boeken uit. Dan heb ik tijd en vind ik het heerlijk om in de zon een boek te lezen.

4. Met mijn neefje of nichtje knuffelen
Mijn zus is zwanger en is eind juli uitgerekend. Eén ding is zeker: ik ga de baby heerlijk knuffelen deze zomer.

5. Naar een festival gaan
Welk festival dat wordt, geen idee, maar ik wil er minstens één bezoeken. Heerlijk genieten van de sfeer, de muziek en hopelijk het lekkere weer.

6. Met mijn camera ‘spelen’
Laatst liet ik jullie mijn nieuwe camera zien, maar ik weet nog niet hoe ik alle functies optimaal kan benutten. Daar ga ik van de zomer proberen achter te komen door flink te oefenen.

7. Gezonder eten
Ik wil niet zeggen dat ik heel ongezond eet, maar het kan altijd beter.

8. Meer bewegen
In het verlengde van puntje 7, wil ik ook meer gaan bewegen. Ik fiets nu elke dag naar mijn werk, maar dat vind ik eigenlijk onvoldoende. Ik wil dus meer (actief) bewegen. Nu nog een geschikte sport vinden om te doen.

9. Gestructureerd bloggen
Bloggen doe ik natuurlijk niet alleen deze zomer. Gestructureerd bloggen daarentegen… Ik wil graag gestructureerder gaan bloggen. Vaak komt er nu om de dag een blog online, maar ook dat is niet altijd zo. Daar wil ik verandering in brengen. Ik wil meer vooruit schrijven en plannen. In de vakantie heb ik mooi de tijd om in het ritme te komen, zodat ik dat straks kan doorzetten.

10. Een dagje weg in Nederland
Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan, buiten Nederland, en daar plekjes te ontdekken. Toch heeft Nederland ook veel moois en leuks te bieden. Dus ga ik ook graag lekker in Nederland er op uit.

Dat waren mijn 10 dingen die ik deze zomer wil gaan doen. Welke 10 dingen wil jij deze zomer gaan doen? Deel ze bij de reacties of op je eigen blog. Wanneer je ze op je eigen blog zet, lijkt het me leuk als je een reactie achterlaat. Dan kan ik je lijstje bekijken op je blog. Ik ben benieuwd!
Na de zomer kom ik terug op mijn lijstje en wat er van terecht is gekomen.
Veel succes en plezier met jullie lijstjes en geniet van de zomer!

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

10 reacties

 • Reply
  Kimberley
  juni 27, 2014 at 8:24 pm

  Volgens mij wordt jullie vakantie hartstikke leuk!

 • Reply
  Shanti
  juni 27, 2014 at 10:56 pm

  Spannend, zo op vakantie! Enne; ik ga mee naar dat festival hoor! Just let me know when haha 😀

 • Reply
  Liese
  juni 28, 2014 at 5:13 pm

  Wat een leuk lijstje! Ik zou graag ook eens gewoon naar het vliegveld gaan en daar op een vliegtuig springen, maar ik denk dat ik net iets teveel een schijtluis ben om dat te durven, haha ^^ Ben benieuwd waar je tripje naar toe zal gaan 🙂

 • Reply
  Sas
  juni 28, 2014 at 7:56 pm

  Wat een leuk lijstje! Ik ga er ook eens een blogje aan weiden 🙂

 • Reply
  Svenja
  juni 28, 2014 at 8:18 pm

  Lekker veel lezen vind ik ook altijd super fijn om te doen in de zomer. En een dagje weg in Nederland is altijd leuk <3 Hopelijk kun je veel van je doelen uit laten komen deze zomer!

 • Reply
  Linda
  juni 28, 2014 at 8:23 pm

  Wat leuk om jouw lijst ook te zien! Vooral die eerste vind ik echt heel stoer, ik ben benieuwd waar je terecht komt! Yoga vind ik de laatste tijd ook heel interessant en dat gestructureerder bloggen… Dat kan ook nog wel beter bij mij, planning-freak dat ik ben 😉

 • Reply
  saskia
  juni 28, 2014 at 9:54 pm

  erg leuk om te lezen! ik zou ook eens zo’n lijstje moeten maken!

 • Reply
  iiiThinkPink
  juni 29, 2014 at 3:58 pm

  Leuk om te lezen! 🙂

 • Reply
  Saskia
  juli 1, 2014 at 1:19 pm

  Jaloers!!!! Ik heb geen vakantie =(.

 • Reply
  Marielle
  juli 6, 2014 at 3:37 pm

  Wat een super leuk artikel zeg! Je bent echt leuke dingen van plan. Alvast van harte gefeliciteerd met je toekomstige neefje/nichtje. En wat ontzettend gaaf dat je zomaar naar het vliegveld gaat en vanaf daar maar ziet wat je gaat doen. Heel tof. Dat wil ik ook echt een keer gaan doen!