Persoonlijk

10 dingen die ik heb gedaan deze zomer?!

Aan het begin van de zomer schreef ik een blogpost over 10 dingen die ik deze zomer wilde gaan doen. Zou het allemaal gelukt zijn? Lees snel verder!

Allereerst zal ik nog even de ‘bucketlist’ delen:

1. Naar het vliegveld gaan en wel zien waar ik naar toe ga
2. Yoga
3. Lezen, lezen, lezen!
4. Met mijn neefje of nichtje knuffelen
5. Naar een festival gaan
6. Met mijn camera ‘spelen’
7. Gezonder eten
8. Meer bewegen
9. Gestructureerd bloggen
10. Een dagje weg in Nederland

En dan nu, is het gelukt?

1. Naar het vliegveld gaan en wel zien waar ik naar toe ga
Nee, punt 1 is niet gelukt. Mijn vriend en ik wilden graag naar het vliegveld gaan en wel zien waar we terecht zouden komen. Echter begon het een week voor ons vertrek toch wel te kriebelen. We misten voorpret, enige voorbereiding en zagen een super goede lastminute voorbij komen. Dus besloten we die lastminute te boeken en zijn we samen naar Ibiza gegaan. Daar heb ik uitgebreid verslag over gedaan op mijn blog. Die verslagen kun je hier terug lezen, als je wilt.

2. Yoga
Ja! Door middel van Youtube-filmpjes heb ik yoga gedaan. En waar ik eerst dacht dat ik het drie keer niks zou vinden, vond ik het heerlijk. Ik overweeg nu zelfs om les te gaan nemen.

3. Lezen, lezen, lezen!
ik heb weer een aantal boeken en tijdschriften uit kunnen lezen. Nu lees ik weer wat minder, doordat ik het druk heb met werken. Ik moet echt tijd maken om te lezen, want ik vind het heerlijk.

4. Met mijn neefje of nichtje knuffelen
Mijn zus is eind juli bevallen van een jongetje, Reinout. Ik heb al verschillende keren met hem geknuffeld (natuurlijk!) en hem de fles gegeven. En op de een of andere manier valt hij vaak bij me in slaap. Dat krijg je met zo`n lieve tante. 

5. Naar een festival gaan
Ongeveer 2 weken geleden ben ik naar het Holi Fusion festival geweest. Dit is een colourfestival. Daar wordt dus met verfpoeder in allerlei kleuren wordt gegooid en gespoten. Super leuk en vies. En wat een geluk hadden Shanti en ik met het weer. Voordat we gingen stortregende het nog en toen we er waren, scheen de zon en hadden we heerlijke ‘summervibes’.

6. Met mijn camera ‘spelen’
Op vakantie en ook daarna heb ik flink wat dingetjes uitgeprobeerd met mijn camera. Er is nog veel te leren, maar ik word er langzamerhand steeds handiger in. Oefening baart kunst. 

7. Gezonder eten
Met gezonder eten gaat het steeds beter. Hoewel ik wel onregelmatig en makkelijk eet, wanneer ik moet werken, probeer ik zo gezond mogelijk te koken. De ene keer moet ik namelijk overdag werken en ben ik pas om 19:00 uur thuis, waarna ik nog moet koken. De andere keer werk ik ‘s avonds en moet ik juist om 17:00 uur eten en voor die tijd dus koken. Soms eet ik ook op mijn werk, wanneer ik halverwege de middag begin en tot sluit moet werken, dan krijg ik minder gezond eten. Dit probeer ik thuis dus te compenseren.

8. Meer bewegen
Ik ben begonnen met hardlopen! Ja, echt! Ik ben er zo trots op. Nu doorzetten.

9. Gestructureerd bloggen
Bijna de gehele zomer is het gelukt om om de dag een blogpost online te hebben staan. Daar ben ik zo blij mee! Ik geniet van het schrijven, maar ook zeker van de leuke en lieve reacties.

10. Een dagje weg in Nederland
Niet een dag, maar zelfs twee dagen ben ik binnen Nederland weg geweest. Ik ben een dag naar Den-Haag en een dag naar Utrecht geweest, om wat cultuur te snuiven en te shoppen natuurlijk.

Al met al is mijn bucketlist zeer geslaagd en kan ik terugkijken op een fijne zomer. Hoewel ik hoop dat die nog niet helemaal voorbij is en er een fijne nazomer aankomt of wellicht al is begonnen.

Had jij nog doelen voor de zomer en heb je ze behaald?

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

10 reacties

 • Reply
  Anneleen
  september 3, 2014 at 9:10 pm

  Leuk om te lezen! Je hebt vele toffe dingen gedaan deze zomer!

 • Reply
  Linda
  september 3, 2014 at 9:16 pm

  Leuk om te lezen hoe het je is afgegaan en wat heb je veel gedaan! Ik vind dat je lastminute ook gewoon telt 😉 Wat leuk trouwens dat je bent begonnen met hardlopen, ben benieuwd wat je er van vindt! Mijn “eindlijst” komt volgende week online 🙂

 • Reply
  Kirsty
  september 3, 2014 at 9:22 pm

  Wat ben je goed bezig geweest zeg! Ik vind dat je je hele bucket list hebt gehaald, ook al is punt 1 niet helemaal gelukt; een last-minute is ook al afwachten en kijken waar je nog heen kan!

 • Reply
  Denise
  september 3, 2014 at 9:49 pm

  Aaah wat heb je veel punten van je bucketlist af kunnen strepen!

 • Reply
  cuisineceline
  september 3, 2014 at 11:40 pm

  Je hebt dat nog goed gedaan! 🙂
  leuke blog trouwens!

 • Reply
  Sara - Window On My Wardrobe
  september 4, 2014 at 8:16 am

  Je hebt zo te zien echt veel gedaan, slechts 1 ding is niet gelukt en daar kan ik je wel in volgen. Eén van de leukste dingen aan op vakantie gaan zijn net die voorbereidingen!

  X Sara

 • Reply
  Kimberley
  september 4, 2014 at 11:29 am

  Wat heb je het goed gedaan!
  Ik tel nummer 1 gewoon ook gewoon mee, haha.

 • Reply
  Joyce
  september 4, 2014 at 12:31 pm

  Leuk om te lezen! En ik snap ‘t wel hoor, als je zo’n goede lastminute voorbij ziet komen dan kun je dat niet negeren haha!

 • Reply
  Sas
  september 4, 2014 at 6:32 pm

  Leuk om te lezen! Welke youtube filmpjes gebruik je voor Yoga? Wil het ook weer graag oppakken!

 • Reply
  Kimberly
  september 5, 2014 at 5:06 pm

  Wohoo goed bezig!! Ik zou de voorpret en voorbereiding denk ook missen als ik zomaar ergens heen ging met het vliegtuig, al lijkt het me wel een keer gaaf voor bijvoorbeeld een city trip!