Mindstyle

Oud & nieuw: wat neem je mee?

Nog even en dan is het zo ver, dan proosten en knallen we massaal 2015 in en laten we 2014 achter ons. Afgelopen weken zijn jij en ik, door middel van ‘Oud & nieuw‘, bezig geweest met het opmaken van de balans: hoe ging het mij het afgelopen jaar? Vandaag is het perfecte moment om voor de aller laatste keer terug te kijken, om vervolgens, na de jaarswisseling, verder te kijken: wat wil ik komend jaar bereiken?

meenemen

De vorige keer hebben we het gehad over loslaten en wat een geweldige, mooie reacties kwamen daarop! Heel bijzonder om te lezen <3. Maar je wilt – en bovenal hoeft – natuurlijk niet alles los te laten. Daarom de vraag: wat wil je meenemen naar 2015? 

Gister postte ik mijn hoogtepunten van 2014, met vele mooie, positieve dingen, die ik graag meeneem naar 2015. Ook schreef ik hoe blij ik ben dat ik mezelf beter heb leren kennen en mezelf heb kunnen ontwikkelen. Dat ging niet zonder slag of stoot – helemaal niet zelfs – maar dat heeft me wel gebracht tot waar ik nu ben en wie ik nu ben. Ik zie – of probeer dat in ieder geval – dingen positiever in, laat dingen eerder los en maak me minder druk. En ondanks dat deze periode ontzettend moeilijk is geweest, zou ik hetgeen wat ik hieruit heb geleerd voor geen goud willen missen. Dus, ja, 2014 heeft ook zeker downs gekend, maar als ik zie wat ik heb bereikt kan ik niets anders dan daar aan vasthouden. 2015, kom maar op, kijken wie er het hardst stralen kan. Ik ben er klaar voor en ontvang je met open armen.

Denk nog eens aan de dingen waarvoor jij dankbaar bent – waar het eerste oud & nieuw artikel over ging – of waar je trots op bent. Welke onderdelen daarvan zou je graag meenemen naar het komende jaar? Schrijf dit op en bewaar dit goed, zodat je het er gemakkelijk bij kunt pakken en nog eens kun doorlezen.
Ik wens je in ieder geval een hele fijne jaarwisseling met je dierbaren. En vergeet niet: iedere dag krijg je nieuwe kansen. Dus lukt het nu niet om dingen los te laten of gelijk met je goede voornemens te beginnen, dan komt het later. Geniet en houd je vast aan de fijne, positieve dingen en neem die vooral mee naar 2015!

Liefs, Evelien

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

7 reacties

 • Reply
  Mariëlle
  december 31, 2014 at 4:22 pm

  Ik wens je een fijne jaarwisseling en een heel leuk en gezellig en gezond (en alles wat je maar wenst) 2015!! 🙂

 • Reply
  Loïs
  december 31, 2014 at 5:05 pm

  Alvast een gelukkig nieuwjaar!

 • Reply
  Petra
  december 31, 2014 at 5:29 pm

  Ik wens je een stralend jaar Evelien! Laat maar zien wie je bent.

 • Reply
  Amy
  december 31, 2014 at 6:39 pm

  Wat een prachtige Oud & Nieuw post weer. Geniet van de jaarwisseling, dat 2015 maar een geweldig jaar mag worden voor je!

 • Reply
  Fleur
  december 31, 2014 at 9:46 pm

  Ontzettend mooi om daar nog even voor het 12 uur bij stil te staan!
  Op naar het nieuwe jaar!
  Ik wens je alvast een heel goed, gelukkig, geliefd en vooral gezond 2015♡

 • Reply
  Sanae
  januari 1, 2015 at 9:58 pm

  Mooi geschreven! Gelukkig nieuwjaar nog xx

 • Reply
  Sara - Window On My Wardrobe
  januari 2, 2015 at 9:30 am

  Heel mooi geschreven meid! Ik wens je een spetterd 2015!

  X Sara