Lifestyle

Sunday reading: De suite

Zondag, een heerlijke dag om rustig aan te doen en op de bank te ploffen met een heerlijke serie, film of een boek! Vandaag vertel ik je wat over ‘De suite’ van Suzanne Vermeer.

de suite
De alleenstaande moeder Joyce is hotelmanager van een populair hotel op Tenerife. Met hard werken heeft ze inmiddels een zeer goede reputatie opgebouwd. En nu Russische toeristen het eiland als vakantielocatie hebben ontdekt, is het drukker dan ooit. Daardoor heeft ze niet veel quality time met haar zoon Jason, waar ze zelf erg van baalt.
Op een avond moet Joyce overwerken. Onverwachts wordt ze overmeesterd door twee mannen die haar bedwelmen. De volgende dag komt ze bij in één van haar eigen hotelsuites, maar ze kan zich niets herinneren. Ze wordt gebeld door een man die haar kan vertellen wat haar overkomen is, en waarom. Ze moet een suite volledig tot zijn beschikking stellen of hij zal zorgen dat het filmpje dat die nacht gemaakt is, verspreid wordt en haar leven zal vernietigen.

Ik vond dit een heerlijk boek om te lezen met de zon op mijn gezicht. Het is een echte vakantie thriller en dat moet je je realiseren wanneer je dit boek gaat lezen. Het boek is geen hoogstaande thriller. Maar dat vind ik niet erg voor een ‘vakantie’ boek. In het begin kwam ik niet gemakkelijk door het boek heen. Het duurt namelijk even voordat er wat spanning in het verhaal komt. Dit komt doordat de personages in het begin duidelijk en uitvoerig worden geïntroduceerd. Wanneer je daar doorheen bent, leest het boek gemakkelijk weg. De verhaallijn is goed te volgen en ook gemakkelijk weer op te pakken, wanneer je het boek een tijdje hebt weggelegd. Het verhaal krijgt vreemde wendingen, maar is op zijn tijd ook voorspelbaar.
Al met al een boek wat heerlijk weg leest op een zondagmiddag of op een bedje aan de rand van het zwembad.

Lees jij graag? Heb je nog aanraders?

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

4 reacties

 • Reply
  Sas
  april 13, 2014 at 4:37 pm

  Ik wil dit boek nog lezen, maar heb er nog zo veel op mijn ‘to-read’ lijstje staan…

 • Reply
  Andrea
  april 13, 2014 at 4:45 pm

  Fijn boek voor tijdens de vakantie lijkt me. Ga ik onthouden!

 • Reply
  Svenja
  april 13, 2014 at 10:47 pm

  Dit zijn altijd van die boeken die fijn weg lezen, deze onthoud ik voor de zomervakantie 🙂

 • Reply
  Vintagirie
  april 14, 2014 at 10:16 pm

  Ik vind de boeken van Suzanne Vermeer heel erg verschillend. Après-ski vond ik echt super goed, maar andere boeken vielen me dan weer erg tegen.