Lifestyle

OHMYBABY (+winactie)

Sinds ik tante ben, kan ik het niet laten om zo nu en dan ook op de kinderafdeling te kijken voor leuke kleertjes of andere spulletjes. Het is allemaal zo schattig! Ook online is een boel leuks te vinden. Zo heeft een kennis van mij, Sabrina, een tijdje geleden een webshop, genaamd OHMYBABY, geopend. Op OHMYBABY vind je mooie basics, maar ook toffe statement items voor de hippe kleintjes. Naast kleding staan er ook een boel hebbedingetjes in de webshop om cadeau te geven aan een mommy (to be).
Op dit moment zijn er aardig wat bloggers, die ik volg, zwanger. Dus vind ik het tijd om eens een leuke winactie te organiseren, in samenwerking met OHMYBABY. Lees gauw verder om te zien wat je kunt winnen en wat je moet doen om kans te maken.

Zoals ik al zei verkopen ze in de webshop niet alleen kleding, maar ook leuke kraamcadeautjes, waaronder Sophie de Giraf. Het retro baby girafje is al meer dan 50 jaar een begrip in Frankrijk, maar ook in Nederland is het speeltje populair.

Sophie de giraf

Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt het baby’s aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor  een baby.
Luisteren: Dankzij het grappige geluidje wordt baby’s gehoor gestimuleerd en maakt hij of zij kennis met oorzaak-gevolg.
Proeven: Het is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (antennes, hoorntjes, pootjes), en dus ideaal voor baby’s tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijk rubber en verf en is daarom volledig veilig voor baby.
Voelen: Het is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby’s kleine handjes en door de lange poten en hals kan baby hem gemakkelijk vastpakken.
Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft het werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

Kortom: een super leuk speeltje om te geven of te krijgen. Daarom maak je nu kans om er één te winnen.

Wat moet je doen?
* Like OHMYBABY op Facebook
* Like Livelifelovely op Facebook
* Volg Livelifelovely op Bloglovin en like deze blogpost.

De actie zal lopen tot en met 20-02, daarna zal de winnaar een mailtje krijgen.
Veel succes!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

9 reacties

 • Reply
  Amy
  februari 6, 2015 at 4:49 pm

  Wat een leuke winactie, die vast veel dames tof vinden! Veel plezier met weg geven 🙂

 • Reply
  fieke
  februari 6, 2015 at 8:01 pm

  Wat een leuke winactie! Binnen enkele maanden word ik zelf voor ‘t eerst tante, dus ik doe graag mee 🙂

 • Reply
  Carola
  februari 6, 2015 at 8:22 pm

  Awh wat een schattig speeltje!

 • Reply
  Isabel Cristina
  februari 6, 2015 at 9:54 pm

  Wat een leuk en schattig speeltje! Een aantal weken geleden (inmiddels ruim 8 weken) is mijn zus bevallen van haar eerste kindje. Als trotse tante kan ik niet stoppen met kijken naar kleertjes en speeltjes. Ze hebben echt zoveel leuke kleertjes voor kinderen, vooral voor meisjes! Ik doe graag mee met de winactie, ik volg jouw blog en OhMyBaby via facebook. Ik volgde je al via bloglovin. 🙂

 • Reply
  Shanti
  februari 7, 2015 at 10:49 am

  Sophie is zo tof he <3

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  februari 7, 2015 at 1:33 pm

  super leuk, ik volg jouw op Bloglovin en like beide Facebook pagina’s.

 • Reply
  Anita H.
  februari 7, 2015 at 11:27 pm

  Wow, leuke winactie!

 • Reply
  Sammie
  februari 9, 2015 at 2:20 pm

  Hele leuke actie, ik doe niet mee want ik heb geen facebook maar het is wel super cute!

 • Reply
  Lise
  februari 18, 2015 at 5:33 pm

  Wat leuk! Ik heb alles gedaan 🙂