Lifestyle

Mom’s Monday: lente inspiratie

Wat een heerlijke dagen hebben we afgelopen weekend gehad. En gelukkig wordt het komende week ook nog echt lenteweer. Tijd om de lente in huis te halen, zonder dat daar een hele verbouwing aan te pas hoeft te komen. Accessoires doen het ‘m.
Maar hoe doe je dat dan? Ik laat jullie graag wat inspiratiefoto’s zien.

kussens
Kussens kun je, voor niet al te veel geld, makkelijk wisselen in de verschillende seizoenen en geven je interieur gelijk een andere uitstraling.

Heeft je kind weer eens bloemetjes geplukt? Zet ze in een omgespoeld jampotje met een lintje eromheen.
vazenBij lente denk ik gelijk aan bloemen. Deze vazen zijn kleurrijk, mooi met en zonder bloemen.

bloesem
Zet een paar takken met bloesem in een vaas en het ziet er gelijk lenteachtig uit. Het roze kussentje maakt het nog extra af.

bloempot

gloeilamp
Ik vind dit zo leuk! Dit zijn vaasjes gemaakt van oude gloeilampen.
Ik ben van de winter verhuisd en heb in mijn appartement, zowel voor als achter, een balkon. Nu de lente komt ga ik deze gezellig maken. Dit wordt dus mijn volgende DIYproject. Ik zal de foto’s laten zien als het af is!

Foto’s: Pinterest

Lente shoptips
Waar kun je nou goed accessoires shoppen? Hieronder geef ik je wat tips.

H&M
Op de home afdeling van de H&M hebben ze allerlei woonaccessoires die passen bij het seizoen en de trends. De spullen zijn vaak nog betaalbaar ook.

ikea
Ikea, wie komt er niet? Mocht je niet zulke groene vingers hebben of het te duur vinden om iedere keer nieuwe bloemen te kopen: ze hebben er ook nepbloemen en -planten.

zara
Ook Zara home heeft leuke dingen, die passen bij het seizoen en de trends, maar zijn over het algemeen duurder dan bijvoorbeeld de Ikea of H&M home. Het is maar net wat je uit wilt geven. Ik vind het kaarshoudertje met de bloemetjes in ieder geval wel heel schattig!

Je hoeft dus helemaal niet diep in de buidel te tasten, om je huis lenteachtig te maken. Een paar kleurrijke accessoires, zoals kaarsen, bloemen en kussens maken al een verschil. Naast de H&M, Ikea en Zara zijn er natuurlijk ook genoeg andere winkels waar je kunt kijken. Ook de Blokker, Hema, Action, Xenos en tuincentra hebben vaak leuke dingen.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

1 reactie

  • Reply
    Saskia
    maart 10, 2014 at 10:49 pm

    Wat een fijne inspiratie, lekker veel bloemen daar houd ik van!