Lifestyle

Mom’s Monday: favorieten maart 2014

Vandaag is de laatste dag van maart. Dus leek het me leuk jullie mijn favorieten van deze (bijna) afgelopen maand te laten zien. Kijk je mee?

favorieten maart 14

Favoriete make-up product: YSL #1 Nude beige
YSL #1
Al tijden wilde ik de ‘YSL #1 Nude beige’ lipstick hebben, maar ruim €30,- voor een lipstick vind ik veel geld. Gelukkig was er begin deze maand een actie bij de ICI Paris; 40% korting op alle lipsticks en -gloss. Tijdens mijn paar dagen weg ging ik in Amsterdam opzoek naar deze lipstick, maar zonder resultaat. Gelukkig was ie er  in Volendam er nog wel en kon ik deze beauty meenemen! Sindsdien heb ik ‘m al met veel liefde gedragen.

Favoriete parfum: La petite robe noire van Guerlain
Petit robe noire

Al een aantal keren had ik deze geur geroken, in de winkel of bij iemand anders. Dus besloot ik ‘m laatst met korting en cadeaubonnen te kopen. En wat ruikt dit parfum toch lekker! Ook vind ik de flacon erg mooi. Hij (Zij) staat prachtig tussen mijn andere parfums. Ga ‘m dus zeker even ruiken, als je dat nog niet gedaan hebt.

Favoriete boek: De Blogbijbel
blogbijbel

blogbijbel2
Dit boek(je) heb ik in een uur uitgelezen. Het boek is erg leuk om te lezen wanneer je pas bent begonnen met bloggen. Er staan veel bruikbare tips en informatie in. Toch waren veel van deze dingen bij mij al bekend, ondanks dat ik nog maar pas blog. Dat zou kunnen komen doordat ik al jaren blogs volg. Dat neemt niet weg dat het boek leuk is vormgegeven en duidelijk is geschreven.

Favoriete uitje: Het Rijksmuseum
Begin deze maand bezocht ik voor het eerst het Rijksmuseum. Ik heb er daarna nog een blogpost over geschreven, dus zal ik er hier verder niet teveel over uitweiden. Ik vond het erg mooi en indrukwekkend. Zeker de moeite waard!

Favoriete nieuwe item: Madden girl sandaaltjes

Toen ik deze sandaaltjes zag staan regende het erg hard. De lente/zomer leek nog heel ver weg. Toch kon ik ze niet laten staan. Ook omdat ik vorig jaar, na een lange zoektocht naar een paar leuke sandaaltjes, niet heb kunnen slagen. De vrouw in de winkel vroeg nog of ik de week erna op vakantie zou gaan, maar nee, dat was niet het geval. Ik wilde ze gewoon graag hebben. Gelukkig hebben we in maart  al regelmatig kunnen genieten van lekker weer (nog een favoriet!), dus heb ik ze toch al kunnen dragen.

Dit waren mijn favorieten van maart. Wat zijn jouw favorieten?

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

2 reacties

 • Reply
  Svenja
  maart 31, 2014 at 5:53 pm

  Liefde voor je mooie YSL lipstick <3 Oeh misschien ga ik dat bloggers boekje ook eens aanschaffen als beginnende blogger 🙂

 • Reply
  Saskia
  april 1, 2014 at 11:52 pm

  Wat lijkt de lipstick me mooi! De blogbijbel heb ik ook, leuk boekje!