Interieur & styling Review

Review – tuinposter op maat

Het is lente, het zonnetje schijnt en alles begint langzaamaan weer te bloeien, heerlijk! Hoog tijd dus om ook je tuin – of balkon – weer lenteproof te maken. Toen ik van CanvasCompany een mail kreeg om een tuinposter te bestellen, kon ik dan ook geen nee zeggen. Met een mooie tuinposter kun je namelijk je tuin iets extra’s geven. Helaas heb ik zelf geen tuin, maar mijn schoonouders wel en mijn schoonmoeder is gek op tuinposters. Ze heeft er al een aantal in de tuin hangen, dus daar kon nog wel een mooie bij.

Het bestellen gaat – net als bij de foto op aluminium – super makkelijk: je upload de foto die je op je poster wilt hebben vanaf je computer, smartphone of tablet, of je kiest een foto uit de galerij. Vervolgens bepaal je het formaat en de uitsnede. Als je het bepalen van de uitsnede lastig vindt, kun je er voor kiezen om de medewerkers de uitsnede te laten bepalen. Ook kun je kiezen op welke manier je de poster wilt bevestigen. Je kunt kiezen voor een los doek, met ringen, met een tunnel, op doek gespannen of met een aluminium frame.

Omdat mijn schoonmoeder gek is op Buddha’s besloot ik een afbeelding uit de galerij te kiezen en hiervan wel zelf de uitsnede te bepalen. Ik heb gekozen voor het formaat van 90x60cm, wat een prima formaat is voor in de tuin. Naast de standaardformaten, kun je ook kiezen voor een afwijkend formaat.
Helaas heb ik bij het bestellen de verschillende varianten van bevestigen over het hoofd gezien, waardoor ik – per ongeluk – enkel een los doek heb besteld. Goed kijken dus of je alle opties wel invult. Gelukkig maakt het uiteindelijk niets uit, omdat mijn schoonouders er een steigerhoutenlijst omheen willen maken.

De poster wordt netjes in een stevige koker bezorgd. Het enige nadeel van de koker is dat de poster opkrult. Je moet de poster dus even plat neerleggen – eventueel met wat zwaars er op – zodat ie plat wordt. De foto wordt op stevig zeil gedrukt, wat je niet zomaar kapot krijgt. Maar goed ook, want een tuinposter hangt natuurlijk buiten en moet dus wel tegen een stootje kunnen. Zeker hier in Nederland met het weer wat altijd anders is. De afdruk zelf is ook erg mooi, de kleuren van de poster zijn echt prachtig en helder.

De tuinposter hangt inmiddels op de schutting bij mijn schoonouders. Zo is de – lelijke – schutting een beetje weggewerkt en hangt er iets moois om naar te kijken.
Wil je zelf zo`n leuke tuinposter? Ik bestelde mijn tuinposter via Tuinposteropmaat.nl en je hebt al een tuinposter vanaf € 9,95. Ik ben in ieder geval ontzettend tevreden over de kwaliteit en de service.

Deze review bevat producten die door een bedrijf of merk zijn opgestuurd.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

10 reacties

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  april 14, 2015 at 8:19 am

  Wauw! Wat een prachtig resultaat; de poster is fantastisch.

 • Reply
  Barbara
  april 14, 2015 at 9:16 am

  Een schitterend resultaat, maar hier dus helaas ook geen tuin!

 • Reply
  Manon
  april 14, 2015 at 9:30 am

  Wauw wat een prachtige poster !

 • Reply
  Carmen | LifeLoveAnxiety
  april 14, 2015 at 10:04 am

  Een prachtige foto voor in de tuin, heerlijk zomers met die mooie kleurtjes ook!

 • Reply
  Lisa
  april 14, 2015 at 3:35 pm

  Mooi zeg! Oogt zo vrolijk en zomers!

 • Reply
  Jinnie93
  april 14, 2015 at 7:25 pm

  Ziet er super mooi uit!
  Die ga ik onthouden 🙂

 • Reply
  Shanti
  april 15, 2015 at 6:20 pm

  Wat een gaaf effect met die uitsnede! Heel tof!

 • Reply
  Lizzy
  april 15, 2015 at 7:25 pm

  Wauw wat een prachtige tuinposter! 🙂 Staat mooi in de tuin!

 • Reply
  Gina
  april 16, 2015 at 1:07 pm

  Wauw staat super!

 • Reply
  Kimberley
  april 17, 2015 at 1:02 pm

  Ik vind het heel mooi en ook echt een goede prijs! Ben toevallig op zoek naar zo’n ding, dus helemaal goed getimed.