Interieur & styling Lifestyle Video

Het is lente!

tulpen

Hoera, het is lente! – Niet alleen in de ogen van de tandartsassistente, die ik donderdag nog heb gezien. – En hoewel het vandaag best fris, bewolkt en nat is buiten, mogen we zeker niet klagen, want afgelopen weken hebben we al een aantal keer mogen genieten van de zon en een fijn temperatuurtje.

Ook al wisselen de warmere en koude dagen zich nog af, ik geniet enorm van het feit dat de lente officieel is begonnen. Ik vind het heerlijk dat het nu ‘s ochtends al bijna licht is als ik op sta en het ‘s avonds ook nog licht is als ik thuis kom. De bloemetjes zijn weer aan het bloeien en iedereen is gelijk een stuk vrolijker. Ik kijk uit naar moment dat ik mijn zomerjas en winterjas niet meer hoef af te wisselen en alleen nog maar mijn zomerjas aan hoef – of zelfs helemaal geen jas. Ik verheug me op de terrasjes, de fijne wandelingen en fietstochtjes, de balkondeur wagenwijd openzetten zonder het koud te hebben én op het dragen van luchtigere kleding.

Aangezien ik zo blij ben met de komst van de lente, kon ik niet meer wachten en heb ik de lente gelijk in huis gehaald. Mijn winteraccessoires hebben plaats gemaakt voor mijn lente spulletjes. En hoewel ik nog niet helemaal blij ben met de kussentjes op de bank, vind ik het toch wel heel leuk, vrolijk, fris en lenteachtig in huis. Ben je benieuwd wat ik zoal heb veranderd? Bekijk dan zeker even onderstaande video. Veel plezier met kijken!

Klik hier als je de video niet kunt zien.
Ik zou het super leuk vinden als je abonneert op mijn Youtube-kanaal. Het is helemaal gratis en zo blijf je op de hoogte van mijn nieuwste video’s.

Als je trouwens nog tips voor leuke kussentjes hebt, laat het me even weten. Ik heb hele leuke gezien op de website van de H&M, maar vriendinnetje Shanti zag ze laatst in het echt bij de H&M en de kleur was in het echt heel anders. Jammer maar helaas, nog even verder zoeken dan maar.

Ben jij blij dat de lente is begonnen?

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

9 reacties

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  maart 21, 2015 at 6:19 pm

  Heerlijk hé! Mooi filmpje trouwens 🙂

 • Reply
  Lisa
  maart 21, 2015 at 6:58 pm

  Mooi sfeerfilmpje, ik heb zin in de lente!

 • Reply
  Jolien
  maart 21, 2015 at 8:56 pm

  Yaay, lente! Hoewel we er vandaag niet veel van gezien hebben, vind ik het heel fijn dat het eindelijk zover is. Het filmpje is ook heel fijn en dat vond mijn anderhalf jaar oude beste vriend ook want hij begon spontaan te dansen. 😀

 • Reply
  Valerie
  maart 21, 2015 at 10:17 pm

  Ja, heerlijk die lente! En wat een leuke video! Ik heb ook zin om m’n interieur aan de lente aan te passen 🙂

 • Reply
  bymarlayne
  maart 22, 2015 at 10:41 am

  Leuk filmpje 🙂

 • Reply
  Sammie
  maart 22, 2015 at 3:39 pm

  Ik vind het ook heerlijk dat de lente is begonnen, kan zo genieten van de lammetjes die ik zie lopen als ik naar het werk rij en het zonnetje en het feit dat het langer licht is buiten. Nu nog wat warmer en dan ben ik helemaal happy. Heerlijk dat je de lente al in huis hebt!

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  maart 23, 2015 at 8:24 am

  Leuk filmpje, ik krijg er helemaal een lente gevoel van! Ik vind je ‘Love’ kussen op de bank echt onwijs gaaf trouwens!

 • Reply
  Claudia
  maart 24, 2015 at 8:59 pm

  Die bloemen <3 Ik heb vandaag ook bloemen gekregen van mijn ouders. Ik ben dol op bloemen.

 • Reply
  Paul
  maart 25, 2015 at 5:37 pm

  Ik geniet absoluut van de langere dagen. Weggaan en thuiskomen bij daglicht. En de krokussen in de tuin.